Ειπε κανεις οτι οριζει καποιος ποια θα ειναι στην πιατσα η οχι? Δεν σε καταλαβαινω γιατι σε/σας ενοχλει η αντιθετη αποψη απο την δικη σου/σας? Ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του αρεσει η δεν αρεσει σε μερικους/κες. Εσενα σε διορισε κανεις δικηγορο? Μιλησα εγω στο ποστ μου συγκεκριμενα για καποια κοπελα? Απο το ποστ σου σε κρινω αγαπουλη εσυ μπορεις ελευθερα να με κρινεις μαλακα δικαιωμα σου δικαιωμα μου. Το προβλημα σου ποιο ειναι δεν εχω καταλαβει ακομα?
Φυσικά μπορεί ο καθένας να λέει την άποψη του και δεν με ενοχλεί καθόλου η διαφορετική οπτική που έχεις, βασικά με αφήνει αδιάφορο το πως σκέφτεσαι εσύ σαν μονάδα. Και εγώ όπως και εσύ εξέφρασα απλά την άποψη μου αλλά όταν το έκανα δεν απάντησα σε κάποιου άλλου το κείμενο που έχει διαφορετική οπτική από τη δικιά μου (όπως εσύ σε εμένα), ούτε απευθύνθηκα σε κάποιον συγκεκριμένα, απλά είπα την γνώμη μου. Εσύ απάντησες σε αυτό που έγραψα και για αυτό σου απάντησα.
Και όχι, καμία σχέση, σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι είσαι μαλάκας. Δεν είχα καν πρόθεση να εκφράσω κάποια άποψη για το τι είσαι ή τι δεν είσαι. Αφού όμως απευθύνθηκες συγκεκριμένα σε εμένα και μου είπες τη γνώμη σου για εμένα (χωρίς να σε έχω ρωτήσει ή να με νοιάζει) και αφού φαίνεται ότι είσαι ανοικτός σε μία καλοπροαίρετη "κριτική" θα κάνω μία υπόθεση για το τι μπορεί να είσαι αφού κάνω μία μικρή εισαγωγή.
Κατά την γνώμη μου λοιπόν όλοι και όλες είμαστε αγαπούληδες γιατί κατά βάθος όλοι αυτό θέλουμε, να μας φροντίσουνε και να φροντίσουμε, να μας αγαπήσουνε και να αγαπήσουμε, να νιώσουμε ότι έχουμε κάποια αξία. Είναι η ανθρώπινη φύση αυτή και στην ουσία μας όλοι μοιάζουμε, άλλο το τι δείχνουμε εξωτερικά. (Το κυνήγι του αγοραίου έρωτα είναι απλά μία υποτυπώδης, διαστρεβλωμένη εικόνα/έκφραση της ανάγκης μας αυτής)
Λοιπόν, κάποιοι που τα έχουν βρει λίγο περισσότερο με τον εαυτό τους, και δεν έχουν πρόβλημα με αυτό, "ρισκάρουνε" όντας πιο ανθρώπινοι, πιο ευγενικοί, πιο εκφραστικοί κτλ κτλ.
Και άλλοι που είναι λίγο πιο θυμωμένοι με τον εαυτο τους, τη ζωή κτλ κτλ (και φοβούνται το να πληγωθούν) κρύβουν αυτά τα ανθρώπινα καλά χαρακτηριστικά τους και εκφράζουν τα αντίθετα, είναι πιο απόμακροι, εκφράζονται πιο σκληρά και τσαμπουκαλεμένα, υποβιβάζουν τους άλλους κτλ κτλ γιατί νομίζουν ότι αυτο είναι "δύναμη" αλλά δεν είναι, είναι θυμός, είναι δυσαρμονία. Οπότε τι είναι αυτοί, αφού στην ουσία μας όλοι μοιάζουμε και είμαστε "αγαπούληδες";
Είναι θυμωμένοι (κρυφο)αγαπούληδες.
Άρα, αν αποδεχθώ τον όρο αγαπούληδες τότε θα έλεγα ότι το bou αλλά και ο κόσμος όλος γενικότερα αποτελείται από άντρες και γυναίκες που είναι είτε
αγαπούληδες είτε
θυμωμένοι (κρυφο)αγαπούληδες. Και όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους θυμωμένους κρυφο-αγαπούληδες, ούτε με κάτι άλλο και χαίρομαι τις συζητήσεις με άλλους ακόμα κι αν έχουμε διαφορετικές απόψεις.