steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Πως,.με ξερεις
Πως,με ξερεις
χαχαχαχα !!!
Πως,.με ξερεις
Πως,με ξερεις
το σεξ αδελφουλι ειναι χομπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;) και εγω τα χωνω για αυτοΠηρες φορα ε??
χαχαχαχα !!!
το σεξ αδελφουλι ειναι χομπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;) και εγω τα χωνω για αυτο
οι παλιοι λεγανε τοτε που ειχες γενηθει εσυ αμεσως μετα τον 2ο παγκοσμιο Με μια πεντάρα στου ΚωνσταντάραΕ οκ!!
οι παλιοι λεγανε τοτε που ειχες γενηθει εσυ αμεσως μετα τον 2ο παγκοσμιο Με μια πεντάρα στου Κωνσταντάρα
και ρε και γαμιολι :- εκει σερβιρεται καφε γιατι εδω δινουν και σαμαλιRe gamioli
Μελι δεν ερχεσαι πια??
Φίλε μπορείς να στείλεις πμκαλημερα ας χρησιμοποιήσουμε το νημα για την φιλη της νηματοθετριας βαζοντας κριτικη απο ραντεβου φρεσκο χθεσινο ;) η κυρια σβετλανα 46 χρονων το επιβεβαίωσα ;) παμε τωρα σωματικά στέκει πολύ καλά βυζί 3αρι με την υποβοήθηση σιλικόνης χωρίς να είναι ορατή πολύ καλοφτιαγμένο φιλιά φουλ ;) 1,70+ ύψος πίπα πολύ καλή ρουφαγε το τρομπονι με παθος τα περνει στόμα ;) γαμησι πολύ καλό στα 4 με θέα το απεραντο γαλαζιο ωραίο τυπακι ομιλητική χαλαρη με χιουμορ ευγενικη και κοιταει να σε περιποιηθει να περασεις καλα ;) δεν την θεωρεις ουτε αδύνατη ουτε χοντρη μασσαζ εγω δεν πηρα αν και λεει οτι το εχει επαγγελματικα ;) για το τελος αποψη μου παντα αξίζει έναν Πουτσίνι
μισές δουλειές.....ναι μεν, ωραία ενημέρωση,αλλά φωτό πουθενά....καλημερα ας χρησιμοποιήσουμε το νημα για την φιλη της νηματοθετριας βαζοντας κριτικη απο ραντεβου φρεσκο χθεσινο ;) η κυρια σβετλανα 46 χρονων το επιβεβαίωσα ;) παμε τωρα σωματικά στέκει πολύ καλά βυζί 3αρι με την υποβοήθηση σιλικόνης χωρίς να είναι ορατή πολύ καλοφτιαγμένο φιλιά φουλ ;) 1,70+ ύψος πίπα πολύ καλή ρουφαγε το τρομπονι με παθος τα περνει στόμα ;) γαμησι πολύ καλό στα 4 με θέα το απεραντο γαλαζιο ωραίο τυπακι ομιλητική χαλαρη με χιουμορ ευγενικη και κοιταει να σε περιποιηθει να περασεις καλα ;) δεν την θεωρεις ουτε αδύνατη ουτε χοντρη μασσαζ εγω δεν πηρα αν και λεει οτι το εχει επαγγελματικα ;) για το τελος αποψη μου παντα αξίζει έναν Πουτσίνι
μην εισαι ψευτης ;) εσυ εχεις δει πολυ πριν την συνανησημισές δουλειές.....ναι μεν, ωραία ενημέρωση,αλλά φωτό πουθενά....
οκ,ναι...αλλά μια ποιο φρέσκια δεν θα ήταν κακό...μην εισαι ψευτης ;) εσυ εχεις δει πολυ πριν την συνανηση
ΥΓ. σε περιμενω εβερεστ εεε
Δώσε πληροφορίες για την καινούργια σου φίλη..Άλλο βδομάδα ερχομε Αθήνα... έχω καινούργια φιλί...35 χρόνια...και εγώ έχω 42...