zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
Οικογενειακές διακοπές του είπα εγώ να κάνει, αυτός πηρε τα μπουτια........βαρέθηκα.......
παντως ΜΙΑ απο τις συμβουλες σου, τις ακολουθησα...
Οικογενειακές διακοπές του είπα εγώ να κάνει, αυτός πηρε τα μπουτια........βαρέθηκα.......
Βοιδοκώλικο τσοπανομοντέλο βλέπω η πολυτραγουδισμένη Χριστίνα
Έλά μώρη άρρώστίά....αυτή έίνάί φώτό......πρόφίλ
Γουστάρωωωωωωω.... καιρό έχω να κάνω ντούο με τον Δέσποτα. ¨Ελα.. για πάμε μία δυνατή σπρωξιά.
Λοιπόν φίλε Mihla, επειδή τύνχανε να έχω ραντεβού με την "νέα" φίλη της (Ίριδα) στο Hotel Carol στο μικρολίμανο εκείνη την ώρα.
Και επειδή μετά το ραντεβού σας πήρε την φιλενάδα της τηλέφωνο... έμαθα άλλα από πρώτο χέρι φίλε.
Εγώ έμαθα ότι σε έστησε 30 λεπτά, αλλά έκατσε παραπάνω από την μία ώρα που είχες κλείσει. Αληθεύει????
Επίσης έμαθα ότι την "μούνταρες" πριν καν προλάβει να μπει στο δωμάτιο. Αληθεύει?????
Και το πιο σημαντικό το οποίο και για αυτό πήρε τηλέφωνο την φίλη της, ήταν να της δώσει το τηλέφωνο σου ώστε εάν έχει μήνυμα
από εσένα να φροντίσει να μην απαντήση αλλά ούτε και να σε συναντήση για έναν και μόνο λόγο. Επειδή λέει έχεις τσακωθεί άγρια
με το σαπούνι, το αφρόλουτρο και το νερό. Αληθεύει??????
για τιμη δες το πρωτο ποστπολυ μ αρεσει η συγκεκριμενη...
τι τιμη παιζει;πισω πορτα δινει;
Το πρόβλημα ειναι δικο της που είναι ψηλη .Είναι ωραιο να πιπιλας ρογες ενώ πηδας. Ενώ η φιλη της είναι το αντιστροφο. Πολύ κοντουλαΔεν ξερω αν γράφω εδώ κριτικη κανονικα ή αλλού. Ειδα σήμερα την Χριστίνα. Ηρθα και εγώ από επαρχία και ειπα να κάνω ένα δώρο στον ευατό μου. Η συνάντηση έγινε σήμερα στο Carol Hotel στο μικρολίμανο στις 6 το απόγευμα.
Τι μου άρεσε. Οτι ήταν μπαμπατσα και μικρή σε ηλικία. Τα κιλά της ομορφα κατανεμημένα με μία υπέροχη κωλάρα και μεγάλα στητά φυσικά βυζιά. Καλό χιούμορ και ναζιάρα. Αντεχει το γαμίσι και δεν έφερε αντιρρήσεις σε ότι ζήτησα.
Τι δεν μου άρεσε. Η πίπα της μέτρια προς το καλό αλλα όχι πολύ βαθειά (deep throat) οπως μου αρέσει. Δεν μου άρεσε που ηταν πιο ψηλη από εμένα.
Τι θα προτιμούσα. Θα προτιμούσα να έδινε και την κωλάρα της.
Την ειδα για 1 ώρα και έδωσα 110 ευρώ + 20 για το ταξί. Παρόλο που ήταν +20 ευρώ για το ταξί της, δεν με πείραξε γιατί δεν βιαζόταν και έκατσε και παραπάνω από 1 ώρα. Περίπου 15 λεπτά παραπάνω.
Οι ρυθμοί ήταν σε GFE και οχι σε PSE. Βεβαια την ρώτησα εάν κάνει και PSE (αφού της εξήγησα τι είναι) και μου απάντησε θετικά. Οπότε θα την δω ακόμη μία φορά για PSE ρυθμους.
Εάν μου επιτραπεί μπορώ να ανεβάσω ένα βιντεάκι αυριο από την σημερινή μας συνάντηση, την ώρα που ηταν στα 4 στημενη και έπεζε το γατάκι της.
Δεν ξερω αν γράφω εδώ κριτικη κανονικα ή αλλού. Ειδα σήμερα την Χριστίνα. Ηρθα και εγώ από επαρχία και ειπα να κάνω ένα δώρο στον ευατό μου. Η συνάντηση έγινε σήμερα στο Carol Hotel στο μικρολίμανο στις 6 το απόγευμα.
Τι μου άρεσε. Οτι ήταν μπαμπατσα και μικρή σε ηλικία. Τα κιλά της ομορφα κατανεμημένα με μία υπέροχη κωλάρα και μεγάλα στητά φυσικά βυζιά. Καλό χιούμορ και ναζιάρα. Αντεχει το γαμίσι και δεν έφερε αντιρρήσεις σε ότι ζήτησα.
Τι δεν μου άρεσε. Η πίπα της μέτρια προς το καλό αλλα όχι πολύ βαθειά (deep throat) οπως μου αρέσει. Δεν μου άρεσε που ηταν πιο ψηλη από εμένα.
Την ειδα για 1 ώρα και έδωσα 110 ευρώ + 20 για το ταξί. Παρόλο που ήταν +20 ευρώ για το ταξί της, δεν με πείραξε γιατί δεν βιαζόταν και έκατσε και παραπάνω από 1 ώρα. Περίπου 15 λεπτά παραπάνω.
Οι ρυθμοί ήταν σε GFE και οχι σε PSE. Βεβαια την ρώτησα εάν κάνει και PSE (αφού της εξήγησα τι είναι) και μου απάντησε θετικά. Οπότε θα την δω ακόμη μία φορά για PSE ρυθμους.
Εάν μου επιτραπεί μπορώ να ανεβάσω ένα βιντεάκι αυριο από την σημερινή μας συνάντηση, την ώρα που ηταν στα 4 στημενη και έπεζε το γατάκι της.
φίλε καλημέρα , επειδή είσαι νέος μία συμβουλή , μην γράφεις κριτική την ιδια μέρα που βλέπεις το τεμάχιο διότι καρφώνεσαι ...
φιλικά πάντα
από εμένα έχεις το οκ να ανεβάσεις το βιντεάκι
Δεν ξερω αν γράφω εδώ κριτικη κανονικα ή αλλού. Ειδα σήμερα την Χριστίνα. Ηρθα και εγώ από επαρχία και ειπα να κάνω ένα δώρο στον ευατό μου. Η συνάντηση έγινε σήμερα στο Carol Hotel στο μικρολίμανο στις 6 το απόγευμα.
Η Χριστινα με ολη της τη μεγαλοπρεπειαΑυτή είναι η Χριστίνα ή η φίλη της?