steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
το σεξ αδελφουλι ειναι χομπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;)Πηρες φορα ε??![]()
το σεξ αδελφουλι ειναι χομπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;)και εγω τα χωνω για αυτο
![]()
![]()
οι παλιοι λεγανε τοτε που ειχες γενηθει εσυΕ οκ!!
οι παλιοι λεγανε τοτε που ειχες γενηθει εσυαμεσως μετα τον 2ο παγκοσμιο
Με μια πεντάρα στου Κωνσταντάρα
![]()
![]()
και ρε και γαμιολι :- εκει σερβιρεται καφεRe gamioli
Μελι δεν ερχεσαι πια??
Φίλε μπορείς να στείλεις πμκαλημερα ας χρησιμοποιήσουμε το νημα για την φιλη της νηματοθετριας βαζοντας κριτικη απο ραντεβου φρεσκο χθεσινο ;) η κυρια σβετλανα 46 χρονων το επιβεβαίωσα ;)παμε τωρα σωματικά στέκει πολύ καλά βυζί 3αρι με την υποβοήθηση σιλικόνης χωρίς να είναι ορατή πολύ καλοφτιαγμένο
φιλιά φουλ ;) 1,70+ ύψος πίπα πολύ καλή ρουφαγε το τρομπονι με παθος τα περνει στόμα ;) γαμησι πολύ καλό
στα 4 με θέα το απεραντο γαλαζιο
ωραίο τυπακι ομιλητική χαλαρη με χιουμορ ευγενικη και κοιταει να σε περιποιηθει να περασεις καλα ;) δεν την θεωρεις ουτε αδύνατη ουτε χοντρη
μασσαζ εγω δεν πηρα αν και λεει οτι το εχει επαγγελματικα ;) για το τελος αποψη μου παντα αξίζει έναν Πουτσίνι
![]()
![]()
μισές δουλειές.....ναι μεν, ωραία ενημέρωση,αλλά φωτό πουθενά....καλημερα ας χρησιμοποιήσουμε το νημα για την φιλη της νηματοθετριας βαζοντας κριτικη απο ραντεβου φρεσκο χθεσινο ;) η κυρια σβετλανα 46 χρονων το επιβεβαίωσα ;)παμε τωρα σωματικά στέκει πολύ καλά βυζί 3αρι με την υποβοήθηση σιλικόνης χωρίς να είναι ορατή πολύ καλοφτιαγμένο
φιλιά φουλ ;) 1,70+ ύψος πίπα πολύ καλή ρουφαγε το τρομπονι με παθος τα περνει στόμα ;) γαμησι πολύ καλό
στα 4 με θέα το απεραντο γαλαζιο
ωραίο τυπακι ομιλητική χαλαρη με χιουμορ ευγενικη και κοιταει να σε περιποιηθει να περασεις καλα ;) δεν την θεωρεις ουτε αδύνατη ουτε χοντρη
μασσαζ εγω δεν πηρα αν και λεει οτι το εχει επαγγελματικα ;) για το τελος αποψη μου παντα αξίζει έναν Πουτσίνι
![]()
![]()
μην εισαι ψευτης ;)μισές δουλειές.....ναι μεν, ωραία ενημέρωση,αλλά φωτό πουθενά....![]()
οκ,ναι...αλλά μια ποιο φρέσκια δεν θα ήταν κακό...μην εισαι ψευτης ;)εσυ εχεις δει πολυ πριν την συνανηση
![]()
![]()
ΥΓ. σε περιμενω εβερεστ εεε![]()
![]()
Δώσε πληροφορίες για την καινούργια σου φίλη..Άλλο βδομάδα ερχομε Αθήνα... έχω καινούργια φιλί...35 χρόνια...και εγώ έχω 42...