ωραια η φιλη σου. το ονομα της?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ωραια η φιλη σου. το ονομα της?
Και πως την ψαχνουμε ? Φιλη της Βερονικας ?????Αυτό το εμενα προφίλ...ποιος θέλει φίλη πσαχνετε στο μπαμπά..
αφού παραπάνω έχει δώσει το τηλέφωνο της φίλης της..τί να το κάνεις το προφίλ στο μάμπα?Και πως την ψαχνουμε ? Φιλη της Βερονικας ?????
Καλα κανει και ρωταει ο κινεζος. Απο το προφιλ θα εχει και καμια φωτο, διαστασεις και αλλες λεπτομερειες.αφού παραπάνω έχει δώσει το τηλέφωνο της φίλης της..τί να το κάνεις το προφίλ στο μάμπα?
Η φιλη της Βερονικας ειναι 42 χρονων κανει ολα εκτος κολαρακι με 50 ευρω στο μαγαζακι που εχουν νοικιασει μαζι .Βάζεις το τηλέφωνο στο Viber. Θα βγει ένα όνομα. Θα βάλεις το όνομα στο fb και
φυσιολογικά δε θα ασχοληθείς ξανά.
αρκει πρωτον να ειναι συνεπείς στο ραντεβου της ;) και δευτερον πολλα σου ειπεΓια μια ώρα με δύο εκτονώσεις χωρίς πρόκτικο με χώρο στους Αμπελόκηπους 70 ευρώ μου είπε.Απο φωτογραφία που μου έστειλε φαίνεται γαμευσιμη η κυρία...![]()
Καλημέρα..Γιατί την έχεις κόψει για λιγομίλητη και ασυνεπή.....για πε...αρκει πρωτον να ειναι συνεπείς στο ραντεβου της ;) και δευτερον πολλα σου ειπε![]()
![]()
![]()
το πολλα παει στα φραγκα οσον αφορα τα υπολοιπα οχι ζωντανα ;) ξερεις πουΚαλημέρα..Γιατί την έχεις κόψει για λιγομίλητη και ασυνεπή.....για πε...![]()
το πολλα παει στα φραγκα οσον αφορα τα υπολοιπα οχι ζωντανα ;) ξερεις που![]()
![]()
Για μια ώρα με δύο εκτονώσεις χωρίς πρόκτικο με χώρο στους Αμπελόκηπους 70 ευρώ μου είπε.Απο φωτογραφία που μου έστειλε φαίνεται γαμευσιμη η κυρία...![]()
Το φιλί είναι 45 χρόνια. Άμα τορα είμαι στο άλλο χορό...