VikiVeronika
Call-Girl
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 8
έτσι πωσο χρόνια;Είσαι κ συ 40+ αντί -50 όπως κ η άλλη απ' το χωριό? Περάστε κύριοι να ακούσω εντυπώσεις..
έτσι πωσο χρόνια;Είσαι κ συ 40+ αντί -50 όπως κ η άλλη απ' το χωριό? Περάστε κύριοι να ακούσω εντυπώσεις..
Πίος ξερι εμένα δεν ρωταιεέτσι πωσο χρόνια;
ρωτάει μάλλον για να ξέρει που θα ακουμπήσει τα χρήματα του.Πίος ξερι εμένα δεν ρωταιε
Εξομολογήθηκα ήδη για το τρόπο μου απέναντι στους πρεσβυτέρους του bou..ούτε συνέχισα κάτι παραπέρα απ' όταν είπα ότι λήγει το θέμα γιατί παραπηγε..τη κοπέλα τώρα εδώ στο νήμα νομίζω μπορώ να ρωτάω ότι θέλω αφού δεν αναφέρομαι με άσχημο τρόπο σε κάποιον στο σάιτ .το αρνητικό που αναφέρθηκε σε άλλα μέλη που δεν τον προκάλεσαν,στο δια ταύτα έχει ένα δίκιο
Το ότι ρωτάω προφανώς κάποια πράγματα τη κοπέλα συμβαίνει επειδή ψήνομαι να τη συναντήσω κ όχι για να τη θάψω εδώ χωρίς λόγο..θα ήθελα να δω πρόσωπο βασικα..για υπηρεσίες δεν έχω κάποιο θέμα. .γράφει φουλ η κοπέλα..ρωτάει μάλλον για να ξέρει που θα ακουμπήσει τα χρήματα του.
Αυτη η λογική ισχύει στα μπουρδέλα..".αν δε σ' αρέσει φεύγεις"..εσένα σου ναι εύκολο ίσως παραμείνεις στο χοτελ περιμένοντας το επόμενο ραντεβού..εγώ αν δε Μ αρέσεις τι θα κάνω?βίζιτα speedex?Ο χρόνια τι να κανεις..δεν σου αρέσει φεύγουν στο άλλο κορίτσι..γιατί ρωταες;
άμα θέλεις να δεις πρόσωπο στο προφίλ της στο μαμπα ;).Το ότι ρωτάω προφανώς κάποια πράγματα τη κοπέλα συμβαίνει επειδή ψήνομαι να τη συναντήσω κ όχι για να τη θάψω εδώ χωρίς λόγο..θα ήθελα να δω πρόσωπο βασικα..για υπηρεσίες δεν έχω κάποιο θέμα. .γράφει φουλ η κοπέλα..
όσον αφορά στα μπουρδέλα ξέρεις έχεις εμπειρία ;) αν δεν σου κάνει η βίζιτα spedex πάρε acs ελληνική εταιρία ;) Τώρα ότι είσαι καλό παιδί και δεν προσβάλεις συναγωνιστές εδώ έχουμε αμφιβολίεςΑυτη η λογική ισχύει στα μπουρδέλα..".αν δε σ' αρέσει φεύγεις"..εσένα σου ναι εύκολο ίσως παραμείνεις στο χοτελ περιμένοντας το επόμενο ραντεβού..εγώ αν δε Μ αρέσεις τι θα κάνω?βίζιτα speedex?
Εσύ τι μπαίνεις μπροστινός σε όσα γράφω σε κείνη? Ότι θέλω γράφω τι κολοτρωγεσαι κ απαντάς?..στείλε το προφίλ της στο μαμπα να δω μουτρακια..άμα θέλεις να δεις πρόσωπο στο προφίλ της στο μαμπα ;). όσον αφορά στα μπουρδέλα ξέρεις έχεις εμπειρία ;) αν δεν σου κάνει η βίζιτα spedex πάρε acs ελληνική εταιρία ;) Τώρα ότι είσαι καλό παιδί και δεν προσβάλεις συναγωνιστές εδώ έχουμε αμφιβολίες
Δικό σου είναι το φόρουμ και θα μας πεις που θα γράφουμε όταν γίνεις καλό αγοράκι μπορεί προσωρινάΕσύ τι μπαίνεις μπροστινός σε όσα γράφω σε κείνη? Ότι θέλω γράφω τι κολοτρωγεσαι κ απαντάς?..στείλε το προφίλ της στο μαμπα να δω μουτρακια..
ακου να δεις συνεχισε την ΜΕΓΑΛΗ καριέρα που κανεις ;) και που ξερεις καποια στιγμη μπορει να παρεις γυναικα και εκτος φυλης Τωρα ολα τα υπολοιπα ξερειςΤο προφίλ στο μαμπα θα το στείλεις η θα μου τα γαργαλάς για πολύ ακομα ? Να κλάψω τι ρε Ζάχο δόγκανε?
θα μπω εγώ μπροστινός κ θα σου πω πως όταν ζητάς κάτι να το κάνεις με πιο καλό τρόπο...Εσύ τι μπαίνεις μπροστινός σε όσα γράφω σε κείνη? Ότι θέλω γράφω τι κολοτρωγεσαι κ απαντάς?..στείλε το προφίλ της στο μαμπα να δω μουτρακια..
αναφέρεται μέσα στο θρεντ κάπου αν θυμάμαι καλά 70Επειδή η αγγελία στην πρώτη σελίδα δεν λειτουργεί.. πόσο ζητάει η κοπέλα για μια ώρα;
και συμπληρώνω με τον μεγαλο ΣΤΑΡΟΒΑ να απαγγέλειθα μπω εγώ μπροστινός κ θα σου πω πως όταν ζητάς κάτι να το κάνεις με πιο καλό τρόπο...
Όταν προσβάλλεις κοσμο...
Την λες σε άλλους...
Κ μετά ζητάς βοήθεια θα πάρεις το τρίτο το μακρύτερο...
Δεν σου χρωστάει κάνεις τίποτα τα παιδιά βοηθάνε σχεδόν όλα, όλους
Από εκεί κ πέρα εσύ θες μοντέλο οπότε μάλλον δεν σου κάνει κοίτα άλλου γιατί θα μπεις κ θα ξαναβριζεις λες κ σου έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό να πας μαζί της
Αν επιμένεις να την δεις με το έτσι θέλω κ κρατοντας την ίδια στάση τότε άρχισε να διαβάζεις το νήμα του μαμπα κ θα τα βρεις όλα
Κ άλλαξε Ρότα κ συμπεριφορά και άρχισε να σέβεσαι ότι δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα κ δεν ψάχνουν όλοι τα ίδια πράγματα
στο ξαναλέω δεν σου χρωστάει κάνεις τίποτα θέλουν και βοηθάνε...
Αλλά τέτοιους μάγκες τους έχουν γραμμένους...
στα μυνηματα της ολα αναλυτικα γραφει τι ζηταει και τι κανειαναφέρεται μέσα στο θρεντ κάπου αν θυμάμαι καλά 70
καλά ορισμένοι αν είχαν προλάβει δηλαδή Bibi black -zuzana- electra angel aleska κ τις λοιπές της χρυσής εποχής του σάιτ τώρα θα μας ζηταγαν να στήσουμε κώλοάμα θέλεις να δεις πρόσωπο στο προφίλ της στο μαμπα ;). όσον αφορά στα μπουρδέλα ξέρεις έχεις εμπειρία ;) αν δεν σου κάνει η βίζιτα spedex πάρε acs ελληνική εταιρία ;) Τώρα ότι είσαι καλό παιδί και δεν προσβάλεις συναγωνιστές εδώ έχουμε αμφιβολίες