VikiVeronika
Call-Girl
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 8
im no go homesHello everyone. Im Vikky. I speak english and a litlle greek.
No hiden numbers please
Send message in mobile number ore viber :-* :-*
im no go homesHello everyone. Im Vikky. I speak english and a litlle greek.
No hiden numbers please
Send message in mobile number ore viber :-* :-*
Καλησπέρα Viki... Τα πεδία καλά είναι... Εσένα σε θέλουμε όμως στημένη στα πεδία...βολης....Καλημέρα
Τι κάνετε πεδια
im no go homes
[/quote
Why? The greek hospitality is famous around the world.. The Xenios Zeus as you heard...
ΕΤ go homeim no go homes
καλημέρα όλα.εγώ δεν δουλεβομε στο σπίτι.μονο πηγενω χοτελ. Εινει δισκολο το κατάλαβα;im no go homes
[/quote
Why? The greek hospitality is famous around the world.. The Xenios Zeus as you heard...
παρακαλώ?Είσαι κ συ 40+ αντί -50 όπως κ η άλλη απ' το χωριό? Περάστε κύριοι να ακούσω εντυπώσεις..
Τη κυρία ρωτάω για την ηλικία της..παρακαλώ?
Είσαι κ συ 40+ αντί -50 όπως κ η άλλη απ' το χωριό? Περάστε κύριοι να ακούσω εντυπώσεις..
τι εισαι ληξιαρχος :thubsdown: :thubsdown:Τη κυρία ρωτάω για την ηλικία της..
θα σου ελεγα να διαβασεις στην ελενα 110 φιλε πρωτα ;) και μετα μου λεςέχει μια βάση η ερώτηση του πάντως.
το αρνητικό που αναφέρθηκε σε άλλα μέλη που δεν τον προκάλεσαν,στο δια ταύτα έχει ένα δίκιο
φιλε δεν μπορεις να τον κρινεις για το πως περασε με την κοπελα ... οι μαλακιες ομως που εγραφε για τους συναγωνιστες ;) εκει εστιάζω και εγω ;) βεβαια το συνεχισε και στην κριτικη που εβαλετο αρνητικό που αναφέρθηκε σε άλλα μέλη που δεν τον προκάλεσαν,στο δια ταύτα έχει ένα δίκιο
Πιραιζεπαρακαλώ?
Ο χρόνια τι να κανεις..δεν σου αρέσει φεύγουν στο άλλο κορίτσι..γιατί ρωταες;
τι εισαι ληξιαρχος :thubsdown: :thubsdown: