VikiVeronika
Call-Girl
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 8
2 questions for you
1)could you go to the opposite hotel prive ?
(I don't want to go to hotel bill because there are some ladies out there that I want to avoid)
2)what hours do you work ?
Η sweet Veronica από το mamba. Την είχα πάρει στο bill. Είχαμε συμφωνήσει 50. Άργησε σχεδόν 1 ώρα. Της άφησα 40 γιούρια γιατί με καθυστέρησε. Εν πάει περιπτώσει δεν αξίζει για κάτι παραπάνω από 50 αρι.
Αντέχει η σούφρα της; Ή μετά τις πρώτες δυο πουτσιές, λέει το σύνηθες : Αγκορίνα μου την έκεις μεγκάλη και πουνάω.
Ναι.
Το θηλυκό homo sapiens, είναι το κοντινότερο ζώο στο αρσενικό homo sapiens.
Επειδή παίρνετε χρήματα για να προσφέρετε ζευγάρωμα, νομίζετε ότι είστε ανώτερη από τα άλλα ζώα;
και αυτό δεν πάμε με όλους!
Αν περνιέσται για εξελιγμένο έμβιο οργανισμό, συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω. Δεν έχετε μόνον εσείς αυτό το προνόμιο στην πανίδα.
Όλα τα θηλυκά είναι επιλεκτικά. Φανταστείτε ότι ο θηλυκός κάνθαρος, κάθεται στο αρσενικό που θα του προσφέρει την μεγαλύτερη μπάλα από ακαθαρσίες.
δεν μου είπες κάτι που δεν ξέρω) για αυτούς λόγους δεν αποεγωτευομε καθόλου) είπα εγώ κάτι για προνόμιο; είπα ότι αν κάποιος σε φέρνετε σαν "ζώο" που λένε (ξέρω ότι τα ζώα είναι πιο αθώα από ένα άνθρωπο) τότες δεν ξαναπάς σε ραντεβού εκτός αν και εσύ δεν είσαι ανά "ζώο" η μαζόχα. Καμία νορμάλ γυναίκα δεν θα βάλει λεφτά πάνω από την υγεία της επίσης ψυχική. Και όλοι νορμάλ άντρας συμπεριφερούντε με σεβασμό σε όλες γυναίκες ακόμα και της δουλιάς. Να είσαι καλά.
Λαμπρά.
Και τι σχέση έχει αυτό με την ερώτηση περί "αντοχής σούφρας" που υπέβαλα;
Κορμί λαμπάδα το κορίτσι!! Ανυπομονώ...
Λωκο πήρες;Η sweet Veronica από το mamba. Την είχα πάρει στο bill. Είχαμε συμφωνήσει 50. Άργησε σχεδόν 1 ώρα. Της άφησα 40 γιούρια γιατί με καθυστέρησε. Εν πάει περιπτώσει δεν αξίζει για κάτι παραπάνω από 50 αρι.
Ως προς τα άλλα .. συμφωνώΛωκο πήρες;
Η sweet Veronica από το mamba. Την είχα πάρει στο bill. Είχαμε συμφωνήσει 50. Άργησε σχεδόν 1 ώρα. Της άφησα 40 γιούρια γιατί με καθυστέρησε. Εν πάει περιπτώσει δεν αξίζει για κάτι παραπάνω από 50 αρι.