παει κι αυτη. την ξεβρακωσαν. τρεις μερες κρατησε
που το παράξενο;
Πραγματικά δε καταλαβαίνω το μένος μερικών... Οκ ίσως άργησε σε ένα ραντεβού.. Πιστεύω ανθρώπινο είναι να αργήσεις κάπου..
που το παράξενο;
Πραγματικά δε καταλαβαίνω το μένος μερικών... Οκ ίσως άργησε σε ένα ραντεβού.. Πιστεύω ανθρώπινο είναι να αργήσεις κάπου..
:-* :-* :-* :-*
Η sweet Veronica από το mamba. Την είχα πάρει στο bill. Είχαμε συμφωνήσει 50. Άργησε σχεδόν 1 ώρα. Της άφησα 40 γιούρια γιατί με καθυστέρησε. Εν πάει περιπτώσει δεν αξίζει για κάτι παραπάνω από 50 αρι.
σε έγραψα τη σχέση
αν κάποιος κάνει όλα σαδιστικά και κοπέλα πονάει δεν μπορεί να πει όχι; δεν έχει δικιωμα; πρέπει να την τραυματίσετε εντελώς;
Βατράχια μπλέ καραμελέ, μου έγραψες τη σχέση. Κάτι ακατάληπτο για ζώα έγραψες. Μόλις τώρα έκανες αναφορά σε σαδιστική συμπεριφορά
Αλλά εξήγησε μου κάτι. Γιατί ξεκινάς με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης φέρεται σαδιστικά, και δεν ξεκινάς με την προϋπόθεση, πως αρκετές από τις εργαζόμενες προσπαθούν να δελεάσουν, βάζοντας στο πρόγραμμά τους κώλο, και όταν φτάσει η κρίσιμη στιγμή, προφασίζονται διάφορα, για να μικρύνουν, ή να αποφύγουν και εντελώς, το πρωκτικό;
Στο προφίλ της λέει 70. Πως γίνεται και την πηρες με 40;
αυτό να ρωτήσεις το εαυτό σου και να ψάξεις σε εαυτό σου η να ρωτήσεις αυτές κοπέλες που κάνουν αυτό μαζί σου
Εις τοιαύτην περίπτωσιν λοιπόν, για τα περί ζώων που έγραψες προηγουμένως ότι σε επισκέπτονται, να μην τα απευθύνεις σε εμένα, αλλά στον εαυτό σου. Να κάνεις και εσύ μια αυτοψυχανάλυση ρωτώντας και ψάχνοντας πρωτίστως στον εαυτό σου, και δευτερευόντως στους πελάτες που σου φέρονται σαν να είσαι ζώο.
αγόρι μου μαζί μου δεν μπορεί να συμπεριφέρεται κανένας έτσι) άλλος άνθρωπος είμαι εγώ) έγραφα για της κοπέλες και σε εξηγούσα για πιο λόγω το κάνουν αυτό) όποιος θέλει καταλαβενει) καλή συνέχεια)
αυτη η πουτανα η μορφωση σου,με απογειωνει..Αν περνιέσται για εξελιγμένο έμβιο οργανισμό, συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω. Δεν έχετε μόνον εσείς αυτό το προνόμιο στην πανίδα.
Όλα τα θηλυκά είναι επιλεκτικά. Φανταστείτε ότι ο θηλυκός κάνθαρος, κάθεται στο αρσενικό που θα του προσφέρει την μεγαλύτερη μπάλα από ακαθαρσίες.
αυτη η πουτανα η μορφωση σου,με απογειωνει..
Που να σας γράψω και τι κάνει ο πίθηκος Μπονόμπο.
Τα αρσενικά παίζουν ξιφομαχία με τα πέη τους, προκειμένου να εντυπωσιάσουν τα θηλυκά.
αυτη η πουτανα η μορφωση σου,με απογειωνει..
Που να σας γράψω και τι κάνει ο πίθηκος Μπονόμπο.
Τα αρσενικά παίζουν ξιφομαχία με τα πέη τους, προκειμένου να εντυπωσιάσουν τα θηλυκά.
Αυτο ειναι κ ανεκδοτο με μπουστηδες αν δεν κανω λαθος