Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Να πεις στον μαστορα να σου βαλει και σαρδενι στο πατσα.πιες και ενα μισοκιλο να σχωρεθουν οι αμαρτιες σου
Να πεις στον μαστορα να σου βαλει και σαρδενι στο πατσα.πιες και ενα μισοκιλο να σχωρεθουν οι αμαρτιες σου
χαρακτηρισμους εγω τετοιου στυλ δεν τους χρησιμοποιω ;) γιατι για αυτο που λες πρεπει να εχεις στοιχειά ;) και το οτι απανταει για αυτην δεν στοιχειοθετεί τετοια σε εισαγωγικα κατηγορια που μονο ενας εισαγγελέας μπορει να αποδωσει ;) ας παμε ομως στο υπολοιπο κομμάτι ξερεις πόσοι εδω μεσα κανουν αυτο που λες να προωθούν με οποιον τροπο θελεις δικες τους ακομη και με αμοιβη ειτε χρηματικη ειτε με ;) και σιγα σιγα την κανουν απο εδω μεσα λογω διαφορων συγκυριών ;) όποτε μουνι με λαχανο και πουτσα με κρεμμύδια φίλτατε (καλημερα σε ολους μας και καλα )Να σας απαντήσω και εγώ με μια ερώτηση;
Σε ποιο νήμα βγαίνει φόρα παρτίδα ο νταβατζάκος και ισχυρίζεται ότι αυτό που κάνει, το κάνει φιλικά, διακατεχόμενος από ανθρωπιά;
χαρακτηρισμους εγω τετοιου στυλ δεν τους χρησιμοποιω ;) γιατι για αυτο που λες πρεπει να εχεις στοιχειά ;) και το οτι απανταει για αυτην δεν στοιχειοθετεί τετοια σε εισαγωγικα κατηγορια που μονο ενας εισαγγελέας μπορει να αποδωσει ;) ας παμε ομως στο υπολοιπο κομμάτι ξερεις πόσοι εδω μεσα κανουν αυτο που λες να προωθούν με οποιον τροπο θελεις δικες τους ακομη και με αμοιβη ειτε χρηματικη ειτε με ;) και σιγα σιγα την κανουν απο εδω μεσα λογω διαφορων συγκυριών ;) όποτε μουνι με λαχανο και πουτσα με κρεμμύδια φίλτατε (καλημερα σε ολους μας και καλα )
Τι σου φταινε τα κρεμμυδια ρε Τασο ?χαρακτηρισμους εγω τετοιου στυλ δεν τους χρησιμοποιω ;) γιατι για αυτο που λες πρεπει να εχεις στοιχειά ;) και το οτι απανταει για αυτην δεν στοιχειοθετεί τετοια σε εισαγωγικα κατηγορια που μονο ενας εισαγγελέας μπορει να αποδωσει ;) ας παμε ομως στο υπολοιπο κομμάτι ξερεις πόσοι εδω μεσα κανουν αυτο που λες να προωθούν με οποιον τροπο θελεις δικες τους ακομη και με αμοιβη ειτε χρηματικη ειτε με ;) και σιγα σιγα την κανουν απο εδω μεσα λογω διαφορων συγκυριών ;) όποτε μουνι με λαχανο και πουτσα με κρεμμύδια φίλτατε (καλημερα σε ολους μας και καλα )
εννοειτε πως δεν κανεις τιποτα γαργαρα ;) εγω ειμαι υπερ του ξεβρακώματος ;) αλλα χωρις αποδείξεις δεν μιλαω βρισκω της αποδειξεις και μετα αρχιζω το κραξιμοΕπειδή λοιπόν ο νταβατζάκος δεν είναι ένας αλλά πολλοί, πρέπει να τα κάνουμε όλα γαργάρα και να μην θίγουμε τίποτα.
Ενδιαφέρουσα η αποψή σας κ. τάσσο.
συγνωμη θα τα κρατησουμε για τον λαγο αν βγει λαγοςΤι σου φταινε τα κρεμμυδια ρε Τασο ?
Αφού δεν είσαι νταβατζάκος, πες μας λοιπόν ποιος είναι ο ρόλος σου σε αυτό το νήμα;
εννοειτε πως δεν κανεις τιποτα γαργαρα ;) εγω ειμαι υπερ του ξεβρακώματος ;) αλλα χωρις αποδείξεις δεν μιλαω βρισκω της αποδειξεις και μετα αρχιζω το κραξιμο
ακομη περιμενω της φωτο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ακομη περιμενω της φωτο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει... Λίγες είναι αυτές που τις έχουν βάλει φίλες στην δουλειά με το Μίλητο από στόμα σε στόμα σε αξιόπιστους πελάτες γιατί η άλλη είτε φοβόταν ητε δεν ήξερε?
Όλες νταβατζιδες είναι?
Γιατί εδώ μεσα έχουν αναφερθεί πολλές τέτοιες περιπτώσεις... Αλλά δεν είδα να της κατηγορουνε χωρίς στοιχεία... Θα έλεγα πιο πολύ τις εκθεσιαζουν...
Οπότε οι προσωπικές κόντρες χωρίς στοιχεία γιατί για τέτοιο μου μοιάζει όλο το σκηνικό καλό είναι να παραμένουν προσωπικές χωρίς θίγονται υπολήψεις είτε από την μια είτε από την άλλη πλευρά με συκοφαντίες χωρίς στοιχεία κ να σταματήσουν να γαμιουνται όλα τα θρεντ από προσωπικές αντιπαραθέσεις...
Ξεφτιλιστηκε λίγο το πράγμα....
Απο εκείνη στιγμή που γράφτηκα εγώ σε αυτο το σάιτ εχω δικαίωμα όπως και εσείς να γράφω όπου θέλω. Δημοκρατία και ελευθερία έχουμε. Δεν μπορείς εσυ να με απαγορέψεις και δεν έχεις δικαίωμα να με κατηγορείς.
εννοειτε πως δεν κανεις τιποτα γαργαρα ;) εγω ειμαι υπερ του ξεβρακώματος ;) αλλα χωρις αποδείξεις δεν μιλαω βρισκω της αποδειξεις και μετα αρχιζω το κραξιμο
αστο φιλε :S απο την αλλοι οι πιο πολλοι ειναι μακαριτες εχοντας φαει καποιοι ψιλες και καποιοι χοντρεςΕγώ πάλι δεν έχω καταλάβει... Λίγες είναι αυτές που τις έχουν βάλει φίλες στην δουλειά με το Μίλητο από στόμα σε στόμα σε αξιόπιστους πελάτες γιατί η άλλη είτε φοβόταν ητε δεν ήξερε?
Όλες νταβατζιδες είναι?
Γιατί εδώ μεσα έχουν αναφερθεί πολλές τέτοιες περιπτώσεις... Αλλά δεν είδα να της κατηγορουνε χωρίς στοιχεία... Θα έλεγα πιο πολύ τις εκθεσιαζουν...
Οπότε οι προσωπικές κόντρες χωρίς στοιχεία γιατί για τέτοιο μου μοιάζει όλο το σκηνικό καλό είναι να παραμένουν προσωπικές χωρίς να θίγονται υπολήψεις είτε από την μια είτε από την άλλη πλευρά με συκοφαντίες χωρίς στοιχεία κ να σταματήσουν να γαμιουνται όλα τα θρεντ από προσωπικές αντιπαραθέσεις...
Έχεις παρατηρήσει ότι πάντα ζητάς τον λόγο για τον οποίο γράφουν οι άλλοι κάτι, και όταν φτάνει η σειρά σου να λογοδοτήσεις, πετάς την μπάλα στην εξέδρα συνεχώς;
Μερικά ποστ πιο πάνω, με ρώτησες τι ρόλο παίζω εδώ μέσα, και εγώ σου απάντησα καθαρά και σταράτα.
Πες μας λοιπόν και εσύ με την σειρά σου, τι ρόλο παίζεις εδώ μέσα, και σταμάτα να υπεκφεύγεις.
Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει... Λίγες είναι αυτές που τις έχουν βάλει φίλες στην δουλειά με το Μίλητο από στόμα σε στόμα σε αξιόπιστους πελάτες γιατί η άλλη είτε φοβόταν ητε δεν ήξερε?
Όλες νταβατζιδες είναι?
Οπότε οι προσωπικές κόντρες χωρίς στοιχεία γιατί για τέτοιο μου μοιάζει όλο το σκηνικό καλό είναι να παραμένουν προσωπικές χωρίς να θίγονται υπολήψεις είτε από την μια είτε από την άλλη πλευρά με συκοφαντίες χωρίς στοιχεία κ να σταματήσουν να γαμιουνται όλα τα θρεντ από προσωπικές αντιπαραθέσεις...
κ είναι πολλοί ακόμη...αστο φιλε :S απο την αλλοι οι πιο πολλοι ειναι μακαριτες εχοντας φαει καποιοι ψιλες και καποιοι χοντρες
Όλες νταβατζιδες είναι?
φιλτατε απο εμενα εισαι πολυ παλαιότερος καταρχην ;) απο την αλλη το χιουμορ σου απο πολλους δεν γινεται παντα αρεστό ;) οι προσωπική σας ομως κοντρα εφερε τα πραγματα εδω να ριχνετε βολες ο ενας στον αλλον ;) απο την αλλη η στελλα δεν το ξερει τοσο καλα το παιχνιδι εδω μεσα οπως εσυ ;) και οταν ο αλλος αμύνεται κανει και λάθη ;) την στελλα επειδη την γνωριζω προσωπικα ειναι ενας εκρηκτικος χαρακτηρας που εχει δεχθει κατα καιρους πολλες επιθεσεις :- οπως και αλλες κοπελες ευα 30 κλπ :- θεωρώ πως δεν συντρεχει νταβατζιλίκι οπως το ονοματίζεις :- εκτας εαν εχεις στοιχειαΛαμπρά!
Γιατί όμως δεν νουθετείτε και την Στελίτσα, η οποία άρχισε και την πολεμική, χαρακτηρίζοντάς με ζώωον, μόνον και μόνο επειδή τόλμησα να ρωτήσω, αν το πρωκτικό που παρέχει στις υπηρεσίες η Βίκη, είναι πραγματικό και όχι γιαλαντζί.
Έχει μήπως η Στελίτσα ακράδαντα στοιχεία ότι είμαι ζώον, κι ότι φέρομαι απρεπώς στις εκδιδόμενες;