The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.790
- Πόντοι
- 25.467
Υποννοειτε κυρια μου οτι η Βικυ-Βερονικα εχει εσας σαν "νταβατζη" ?
Έχεις και κληρονομικό χάρισμα τώρα, και μπορείς να μαντέψεις το ποιος ενδιαφέρεται και ποιος όχι;
Και πως είσαι σίγουρη ότι δεν έχω στείλει μήνυμα, ή ότι δεν έχω καλέσει την φιλενάδα σου; Παρακολουθείς τα π.μ. της και το τηλέφωνό της;
Όσο για το τι σου λέω, να σου υπενθυμίσω ότι πρώτη εσύ άρχισες με τις υποδείξεις συμπεριφοράς.
ναι
παρακολουθώ όλα
Άτσα...
Την έβγαλες στο Bou και την εκμεταλλεύεσαι; Της πουλάς "προστασία" και καλά, από τους σαδιστές;;;
Είσαι θηλυκός νταβατζάκος Στελίτσα;;;
Για λέγε... Της τα παίρνεις όλα ή κρατάς ποσοστό;
ξέρεις εσύ τη είναι αυτό να είσαι άνθρωπος;
ξέρεις εσύ τη είναι να είσαι φίλος;
δύσκολο για σένα αυτό το βλέπω να καταλάβεις
σου είπα εσένα καλή συνέχεια
Ξέρω.
Ξέρω όμως επίσης, τι είναι να είσαι "μαντάμ".
Να πιάνεις τις νεόφερτες που δεν γνωρίζουν ακόμα την γλώσσα, να τους πουλάς φιλία, να τις βγάζεις, φιλικά πάντα, στην πορνεία, να τους πουλάς ,φιλικά βεβαίως, προστασία από τους πελάτες, και να τους παίρνεις, φιλικά, το κάτι τις, για τα "έξοδά" σου.
Άσε ρε Στελίτσα... Καρφώθηκες από μόνη σου.
Κανείς λάθος αγόρι μου)
Δεν χριαζετε να καρφώνομαι γιατί έχω μάθει ναι λέω την αλήθεια
Η κοπέλλα δεν ξέρει καλά ελληνικά και αυτό δυσκολευετε να κάνει κάποια πράματα. Κάνω προστασεια από εσάς δαβατζήδες γιατί είμαι πραγματική φίλη και όχι δαβατζή. Οι φίλοι δεν περνούν λεφτά αλλά βοηθάνε σε δύσκολες στιγμές. Πιο εύκολο να εκμεταλευετε εσείς μια ξενεί ακόμα όταν ξέρετε ότι είναι μόνη στη χώρα και δεν ξέρει κανένα.
Μαρτυράς χωρίς ξύλο.