Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Συγνωμη που ρωτω αλλα επειδη δεν εχω ενημερωθει ενδελεχως ...βενζινη εχουν πλεον τα πρατηρια; :think:

Συνχωρεμένη , θα χαρώ να σας ενημερώσω ενδελεχώς ,για την βενζίνη και όποια άλλα θέματα ανακείψουν εις το εγγύς μέλλον
με ιδιαίτερη ευχαρί-στυση προκειμένου να δω απο κοντα τα :tits2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μαλάκα σταματα, κόντεψα να πέσω από την πολυθρόνα!
γιατι ρε φασιστακι?

σου φαινονται αστειοι οι αναρχικοι επαναστατες του bou tv? δεν τους ειδες στο βιντεο ποσο καλα εκπαιδευμενοι ειναι?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
γιατι ρε φασιστακι?

σου φαινονται αστειοι οι αναρχικοι επαναστατες του bou tv? δεν τους ειδες στο βιντεο ποσο καλα εκπαιδευμενοι ειναι?

Εμένα να μου φαίνονται αστείοι οι ταξικοί αγωνιστές που διαδίδουν το Λόγο στο μπου;
Είσαι προβοκάτορας, ταγματασφαλιτοχιτοναζιστοκαπιταλόπουστας και φασιστάκι βεβαίως- βεβαίως!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εμένα να μου φαίνονται αστείοι οι ταξικοί αγωνιστές που διαδίδουν το Λόγο στο μπου;
Είσαι προβοκάτορας, ταγματασφαλιτοχιτοναζιστοκαπιταλόπουστας και φασιστάκι βεβαίως- βεβαίως!
εθνικι δεν ειμαι ποια? (που λεει και ο σταμ)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εθνικι δεν ειμαι ποια? (που λεει και ο σταμ)

Εθνίκι έχει δικαίωμα να σε αποκαλεί μόνο ο ΠΠ...Να του στερήσω τέτοια χαρά και να με τρέχει για παραβίαση ανθρώπινων και μειονοτικών δικαιωμάτων;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Και οχι μονο...
Machete_knife_blade.jpg

Και μην ξεχναμε το μιγμα πολυστερινης-βενζινης...

Σου έβαλα ιδέες βλέπω...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ωραία..
Μόλις μπεις στο σπίτι,ρώτα ποιος κάνει τη γυναίκα..
τοσην ωρα αυτο σκεφτοσουν να πεις?

τελικα αν ειναι να σκεφτεις κατι πιο συνθετο απο το αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, βραχυκυκλωνει ο εγκεφαλος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom