Επισκέπτης
Ας ελπισουμε η τροικα να βαλει το χερακι της να μας απαλλαξει απο αυτο το καρκινωμα γιατι αμα ειναι να περιμενουμε απο το Ελληνικο κρατος...
οταν τα λεγαμε εμεις, οι ΠΠοι και οι Σαυρουκοι κανανε τους ανηξερους! Θα μου πεις εδω ο ιδιος ο αντιπροεδρος πριν κανα τριμηνο ελεγε οτι οποιος λεει για πετρελαια στην Ελλαδα ειναι τρελος....αληθεια που κρυφτηκε τωρα η μοσχαροκεφαλη?δε θα βγει να κανει καμια δηλωση να γελασουμε? Στην τελευταια του δηλωση παντως χαρισε ολη την υφαλοκριπιδα στους Τουρκους....ελάτε τώρα....
αυτά είναι πταίσματα...
η είδηση που με έκανε να πάθω παράκρουση είναι ότι τα κοιτάσματα πετρελαίου που λένε ότι έχει η ελλάδα,
θα τα εκμεταλευτεί η αμερική και η ελλάδα θα πάρει ένα 20% ενώ η τουρκία άλλο ένα 20%.
που πάμε γαμώ τη φάρα μου γαμώ.
εχεις αμαξι?Συγνωμη που ρωτω αλλα επειδη δεν εχω ενημερωθει ενδελεχως ...βενζινη εχουν πλεον τα πρατηρια;
Οχι ολη στους Τουρκους ρε.οταν τα λεγαμε εμεις, οι ΠΠοι και οι Σαυρουκοι κανανε τους ανηξερους! Θα μου πεις εδω ο ιδιος ο αντιπροεδρος πριν κανα τριμηνο ελεγε οτι οποιος λεει για πετρελαια στην Ελλαδα ειναι τρελος....αληθεια που κρυφτηκε τωρα η μοσχαροκεφαλη?δε θα βγει να κανει καμια δηλωση να γελασουμε? Στην τελευταια του δηλωση παντως χαρισε ολη την υφαλοκριπιδα στους Τουρκους....
εχεις αμαξι?
ε ναι, και η νοτια στη Λιβυη....Οχι ολη στους Τουρκους ρε.
Μεχρι την Αρτα ανηκει στην Αλβανια.
Μπραβο ρε,καλη ιδεα.ε ναι, και η νοτια στη Λιβυη....
λεγε συ για τον ισιο, αλλα μονο αυτος εκανε κατι σοβαρο...Θ'αναλάβει ο ίσιος με ναπάλμ..
Μπραβο ρε,καλη ιδεα.
Μαζι σου ρε ΓΑΠ,πρωτα ομως να γαμησεις τους φορτηγατζηδες και τους ΔΥ.
λεγε συ για τον ισιο, αλλα μονο αυτος εκανε κατι σοβαρο...
εσεις παιξτε με τα νεροπιστολα....
στεναχωρηθηκες ε?Όχι ρε γαμώτο..
Πάει το μνημόνιο δλδ!!!!!!!!!!
Και οχι μονο...εσεις παιξτε με τα νεροπιστολα....
στεναχωρηθηκες ε?
πιο πολλες πιθανοτητες εχει να ακυρωθει μεσω της νομιμης οδου παντως, παρα με μερικες πετρουλες σε καμια τζαμαρια.... με αντιλαμβανεσαι υποθετω....Ναι ρε γαμώτο.
Τώρα που ανέλαβε ο ΔΣΑ θα το ξεσκίσουν..
Και οχι μονο...
Και μην ξεχναμε το μιγμα πολυστερινης-βενζινης...
ξερεις και καρατε βλεπω...Και οχι μονο...
Και μην ξεχναμε το μιγμα πολυστερινης-βενζινης...
Αντιλαμβανομαι οτι εισαι ηλιθιος.πιο πολλες πιθανοτητες εχει να ακυρωθει μεσω της νομιμης οδου παντως, παρα με μερικες πετρουλες σε καμια τζαμαρια.... με αντιλαμβανεσαι υποθετω....
πιο πολλες πιθανοτητες εχει να ακυρωθει μεσω της νομιμης οδου παντως, παρα με μερικες πετρουλες σε καμια τζαμαρια.... με αντιλαμβανεσαι υποθετω....