Επισκέπτης
καδενα???Και χρυσό δοντάκι.
καδενα???Και χρυσό δοντάκι.
Άσε, έχει ανάψει το κεφάλι μου.
Παίρνω μέρος και σε μία ψηφοφορία για τις καινούργιες cheerleaders μίας ομάδας του NBA και δεν ξέρω τι να διαλέξω.
Βασικά μπλέκομαι, γιατί ψηφίζεις για πάνω από μία αλλά πρέπει να τηρήσεις αναλογίες μάυρες-λευκές-κίτρινες κλπ.
Και έχω μπλέξει τα μπούτια μου, δεν μου βγαίνουν τα νούμερα...
Είμαι ολίγον στόκος βλέπεις.
Πες μας τώρα και για τα παιδιά που πήγαιναν νυχτερινό γιατί το πρωί δούλευαν κλπ και άσε τους φραγκάτους.
Τίποτα, καμία αξία και διαφορά για τους σπουδαγμένους και αφήστε την καραμέλα του τεμπέλη που σας βολεύει.
Δεν θα επιτρέψουμε κάστες λόγω χαρτιών που πήρατε λόγω προνομίων που δεν δικαιούστε.
παιζει & με αβυζες..
εισαι???
Αυτό είναι λόγος επανάστασης στην Ελλάδα.
τι ακριβως θες να σου πω;και εγω απο τα 18 δουλευω δεν καθομαι.....σκληρη η ζωη....δεν φταιω εγω γιαυτο....αλλα σαν λοχαγος δεν θα παρω και ιδιο μισθο με τον λοχια.....Πες μας τώρα και για τα παιδιά που πήγαιναν νυχτερινό γιατί το πρωί δούλευαν κλπ και άσε τους φραγκάτους.
Τίποτα, καμία αξία και διαφορά για τους σπουδαγμένους και αφήστε την καραμέλα του τεμπέλη που σας βολεύει.
Δεν θα επιτρέψουμε κάστες λόγω χαρτιών που πήρατελόγωμέσω προνομίων που δεν δικαιούστε.
:SΜπα με αυτες ξενερωσα..
Την έβγαλα, μπλέκεται στο μούσι και με ενοχλεί.καδενα???
Θα επιλέγει το κράτος ποιος θα σπουδάζει και τι ανάλογα με τις δυνατότητές του καθενός και όχι σύμφωνα με τις επιθυμίες της μαμάς.και για σενα δεν πρεπει να υπαρχουν ανθρωποι με πτυχια ? δεν εχουν χρηση στην κοινωνια ?
εχεις και αλλες φωτο για αποψε;παιζει & με αβυζες..
εισαι???
ζιβαγκο???Την έβγαλα, μπλέκεται στο μούσι και με ενοχλεί.
τι ακριβως θες να σου πω;και εγω απο τα 18 δουλευω δεν καθομαι.....σκληρη η ζωη....δεν φταιω εγω γιαυτο....αλλα σαν λοχαγος δεν θα παρω και ιδιο μισθο με τον λοχια.....
δεν εχυσες ακομη???εχεις και αλλες φωτο για αποψε;
εσυ κατι πινεις τωρα αλλα δεν ξερω τι.....Την έβγαλα, μπλέκεται στο μούσι και με ενοχλεί.
Θα επιλέγει το κράτος ποιος θα σπουδάζει και τι ανάλογα με τις δυνατότητές του καθενός και όχι σύμφωνα με τις επιθυμίες της μαμάς.
Και θα πληρώνονται όλοι όσο και οι υπόλοιποι χρήσιμοι στην κοινωνία.
Τον μεγαλύτερο μισθό θα παίρνει ο σκουπιδιάρης, κανείς δεν προσφέρει όσο αυτό το επάγγελμα.
Αν σταματήσουν οι σκουπιδιάρηδες ένα μήνα, θα πεθάνετε όλοι από πανούκλα.
Από εκεί και κάτω θα ορίζονται οι υπόλοιποι μισθοί.
Μαύρο πουκάμισο ανοιχτό μέχρι τον σκεμπέ.ζιβαγκο???
ζιβαγκο???
Την έβγαλα, μπλέκεται στο μούσι και με ενοχλεί.
Θα επιλέγει το κράτος ποιος θα σπουδάζει και τι ανάλογα με τις δυνατότητές του καθενός και όχι σύμφωνα με τις επιθυμίες της μαμάς.
Τον μεγαλύτερο μισθό θα παίρνει ο σκουπιδιάρης, κανείς δεν προσφέρει όσο αυτό το επάγγελμα.
αμα δεν βαλεις λεσβιακο με στραπον δεν φευγω ......δεν εχυσες ακομη???
Μαύρο πουκάμισο ανοιχτό μέχρι τον σκεμπέ.
Να μπλέκεται το μούσι στην τρίχα του στήθους.
Yeah!
Την έβγαλα, μπλέκεται στο μούσι και με ενοχλεί.