ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και αν σου εβγαζε οπλοΕνοοω να ριξω μπινελικια στο λαμογιο.....
και αν σου εβγαζε οπλοΕνοοω να ριξω μπινελικια στο λαμογιο.....
επιστρατευουν τι σημαινει γαμω.τι τι εννοουν;αμα τους επιστρατευσουν παει η απεργια...ληγει...
τι θες να σου εξηγησουν???θα μου εξηγησει κανεις??
σε παιρνουν φανταρο.....επιστρατευουν τι σημαινει γαμω.
αυτο δεν καταλαβα.
ενα τετοιο πουστακι θελω να γαμησω σημερα..
και αν σου εβγαζε οπλο
εχεισ παει στισ εγκαταστασεισ τισ εκο στα ναυπειγεια σκαραμαγκα? η στα δυλυστηρια με 2 20ατονα κλεισανε την εθνικη δεν ξερεισ για τη φαρα μιλαμετι τι εννοουν;αμα τους επιστρατευσουν παει η απεργια...ληγει...
ολα τα φορτηγα(μαζι με τους οδηγους τους) ακομη & τα ιδιωτικα,οποτεδηποτε γουσταρει το κρατος,μπορει να τα επιταξει για το καλο της κοινωνιας..επιστρατευουν τι σημαινει γαμω.
αυτο δεν καταλαβα.
τι θες να σου εξηγησουν???
αυτο.Δημοσίευση: 28 Ιουλ. 2010, 13:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Ιουλ. 2010, 15:00
Υπό εξέταση η επίταξη
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο της πολιτικής επιστράτευσης των απεργών ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας.
Ερωτηθείς μετά τη συνάντησή του με την τρόικα, εάν τίθεται θέμα επιστράτευσης απάντησε «βεβαίως και το εξετάζουμε», προσθέτοντας εμφατικά ότι «η Πολιτεία δεν είναι ανοχύρωτη, η κοινωνία δεν είναι απροστάτευτη».
Σύμφωνα επίσης με τον υπουργό δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή.
Μονο ετσι καταλαβαινουν αυτοι.. τσαμπουκα στον τσαμπουκα.
και πωσ θα την βγαλεισ εχει ανεπιστροφη βαλβιδα?νευρα?
εμεινες απο βενζίνη?
σου πουλάω την δικιά μου που φούλαρα σημερα
τιμή συζητησιμη...
ολα τα φορτηγα(μαζι με τους οδηγους τους) ακομη & τα ιδιωτικα,οποτεδηποτε γουσταρει το κρατος,μπορει να τα επιταξει για το καλο της κοινωνιας..
δεν τιθεται θεμα ανυπακοης μιας & οι ποινες ειναι αυστηροτατες & αμεσα εφαρμοστεες..
Υ.Γ ποσο χρονων εισαι???
μπααααααα..νευρα?
εμεινες απο βενζίνη?
σου πουλάω την δικιά μου που φούλαρα σημερα
τιμή συζητησιμη...
τι ωρα???ολα τα φορτηγα(μαζι με τους οδηγους τους) ακομη & τα ιδιωτικα,οποτεδηποτε γουσταρει το κρατος,μπορει να τα επιταξει για το καλο της κοινωνιας..
δεν τιθεται θεμα ανυπακοης μιας & οι ποινες ειναι αυστηροτατες & αμεσα εφαρμοστεες..
Υ.Γ ποσο χρονων εισαι???
μην σβηνεις μεχρι το 7 ρε τρυπα..θα μου κλάσεις μια μάντρα...
Να ανεβω να μου δωκεις?μπααααααα..
εχω καβατζα..
Θα μου ανοιγατε αποχαιρετιστηριο θρεντ εδω μεσα και εγω θα σας καμαρωνα απο ψηλα
την ωρα που σ εχυνα στην μαπα..τι ωρα???
για το παπι???Να ανεβω να μου δωκεις?
Εχω και καρο ρε...για το παπι???
Υ.Γ δεν ειμαι επανω