ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και αν σου εβγαζε οπλοΕνοοω να ριξω μπινελικια στο λαμογιο.....
και αν σου εβγαζε οπλοΕνοοω να ριξω μπινελικια στο λαμογιο.....
επιστρατευουν τι σημαινει γαμω.τι τι εννοουν;αμα τους επιστρατευσουν παει η απεργια...ληγει...
τι θες να σου εξηγησουν???θα μου εξηγησει κανεις??![]()
![]()
σε παιρνουν φανταρο.....επιστρατευουν τι σημαινει γαμω.
αυτο δεν καταλαβα.
ενα τετοιο πουστακι θελω να γαμησω σημερα..
και αν σου εβγαζε οπλο
εχεισ παει στισ εγκαταστασεισ τισ εκο στα ναυπειγεια σκαραμαγκα? η στα δυλυστηρια με 2 20ατονα κλεισανε την εθνικη δεν ξερεισ για τη φαρα μιλαμετι τι εννοουν;αμα τους επιστρατευσουν παει η απεργια...ληγει...
ολα τα φορτηγα(μαζι με τους οδηγους τους) ακομη & τα ιδιωτικα,οποτεδηποτε γουσταρει το κρατος,μπορει να τα επιταξει για το καλο της κοινωνιας..επιστρατευουν τι σημαινει γαμω.
αυτο δεν καταλαβα.
τι θες να σου εξηγησουν???
αυτο.Δημοσίευση: 28 Ιουλ. 2010, 13:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Ιουλ. 2010, 15:00
Υπό εξέταση η επίταξη
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο της πολιτικής επιστράτευσης των απεργών ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας.
Ερωτηθείς μετά τη συνάντησή του με την τρόικα, εάν τίθεται θέμα επιστράτευσης απάντησε «βεβαίως και το εξετάζουμε», προσθέτοντας εμφατικά ότι «η Πολιτεία δεν είναι ανοχύρωτη, η κοινωνία δεν είναι απροστάτευτη».
Σύμφωνα επίσης με τον υπουργό δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή.
Μονο ετσι καταλαβαινουν αυτοι.. τσαμπουκα στον τσαμπουκα.![]()
και πωσ θα την βγαλεισ εχει ανεπιστροφη βαλβιδα?νευρα?
εμεινες απο βενζίνη?
σου πουλάω την δικιά μου που φούλαρα σημερα
τιμή συζητησιμη...
ολα τα φορτηγα(μαζι με τους οδηγους τους) ακομη & τα ιδιωτικα,οποτεδηποτε γουσταρει το κρατος,μπορει να τα επιταξει για το καλο της κοινωνιας..
δεν τιθεται θεμα ανυπακοης μιας & οι ποινες ειναι αυστηροτατες & αμεσα εφαρμοστεες..
Υ.Γ ποσο χρονων εισαι???
μπααααααα..νευρα?
εμεινες απο βενζίνη?
σου πουλάω την δικιά μου που φούλαρα σημερα
τιμή συζητησιμη...
τι ωρα???ολα τα φορτηγα(μαζι με τους οδηγους τους) ακομη & τα ιδιωτικα,οποτεδηποτε γουσταρει το κρατος,μπορει να τα επιταξει για το καλο της κοινωνιας..
δεν τιθεται θεμα ανυπακοης μιας & οι ποινες ειναι αυστηροτατες & αμεσα εφαρμοστεες..
Υ.Γ ποσο χρονων εισαι???
μην σβηνεις μεχρι το 7 ρε τρυπα..θα μου κλάσεις μια μάντρα...
Να ανεβω να μου δωκεις?μπααααααα..
εχω καβατζα..
Θα μου ανοιγατε αποχαιρετιστηριο θρεντ εδω μεσα και εγω θα σας καμαρωνα απο ψηλα![]()
![]()
![]()
την ωρα που σ εχυνα στην μαπα..τι ωρα???
για το παπι???Να ανεβω να μου δωκεις?
Εχω και καρο ρε...για το παπι???
Υ.Γ δεν ειμαι επανω