κι ενας βενζινας στη γειτονια τοσο μου ειπε..Τετάρτη αύριο νομίζω συζητάνε να κάνουνε το αλισβερίσι, πάντα στατιστικά διαρκεί 2-3-μαξ4 μέρες.
ε ρε να γινει το ντου και να κρατησει καμμια βδομαδαααααααααααααα
κι ενας βενζινας στη γειτονια τοσο μου ειπε..Τετάρτη αύριο νομίζω συζητάνε να κάνουνε το αλισβερίσι, πάντα στατιστικά διαρκεί 2-3-μαξ4 μέρες.
ξερουμε ποσο θα κρατησει η απεργια η να κοιταξουμε για ποδηλατο;
Έτσι κι' αλλιώς να κοιτάξουμε για ποδήλατο ... τι πόλη είσαι ?
θέλεις να κοιμηθούμε αγγαλίτσα το βράδυ και πάμε αύριο το πρωί ποδαράτοι απ'τα Μετέωρα στην Πυλαία?Η θεσσαλονικη με ποδηλατο ειναι χαρμα μην σου πω και με τα ποδια..
Η θεσσαλονικη με ποδηλατο ειναι χαρμα μην σου πω και με τα ποδια..
& εγω θελω να γαμαω καριολες με βυζομπαλα σαν & αυτη στο αβαταρ σου αλλα που να τις βρω???Εγω θελω να κρατησει για ολο το καλοκαιρι. Και αν γινεται να κανουμε ολοι απεργια ακομα καλυτερα. Βαρεθηκα να βλεπω παρτακηδες..
& εγω θελω να γαμαω καριολες με βυζομπαλα σαν & αυτη στο αβαταρ σου αλλα που να τις βρω???
αμα δεν ανεβει το φορτηγο να σου φερει καμια ντοματουλα απο κρητη,τι θα τρως μωρη???
τα ροδακινα οι βεροιωτες τι θα τα κανουν???
τα σουπερ μαρκετ κλπ μαγαζα με ειδη πρωτης αναγκης πως θα τροφοδοτηθουν???
τα εργοστασια πως θα παρουν πρωτες υλες???
τα εμπορευματα στα λιμανια πως θα γινει να μην σαπισουν???
τι σκατα θα τρως στην τελικη???
ειδικα στην παραλια με νοτια,να τρως ολη την χαβουζιαση στην μαπα..Η θεσσαλονικη με ποδηλατο ειναι χαρμα μην σου πω και με τα ποδια..
ειδικα στην παραλια με νοτια,να τρως ολη την χαβουζιαση στην μαπα..
ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αυτα ειναι..να γαμηθουν ολα μου την εχει δωσει..
Υ.Γ [size=40pt]θα τρωω πουτσα[/size] απο αυτους που ψαχνουν βυζια σαν και αυτα στο αβαταρ μου και θα μου δινουν κανα ξεροκοματο χαχαχαχαχ
Μέχρι να φτάσω εκεί θα έχω καταναλώσει το υπόλοιπο που μου μένει...Στην περιφερειακη του Καρεα προς Γλυφαδα,στος υψος της Αργυρουπολης εχει ακόμα ένα....
γιατί δεν ζει εδωτι γελα ρα;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
Το 1990 ναι, αλλά το 2010 δεν παίζει. Αυτός έχει χρόνια να έρθει Θεσσαλονίκη...........ειδικα στην παραλια με νοτια,να τρως ολη την χαβουζιαση στην μαπα..
ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αυτα ειναι..
ο φτωχος καρβελια ονειρευεται..
τι γινεται μωρη???
ολο σε φιφες πεφτεις???
ν ανεβω να σου ριξω κανα μερεμετακι???
θέλεις να κοιμηθούμε αγγαλίτσα το βράδυ και πάμε αύριο το πρωί ποδαράτοι απ'τα Μετέωρα στην Πυλαία?