Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
Κλάψτε για την βενζινα εσείς! :'(
URL]]

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
μήπως πρέπει να στραφούμε σε άλλα παράγωγα καυσίμου, για να την βγάλουμε;
πχ έχω ένα βαρελάκι με τσίπουρο, το καίει η μηχανή;

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μήπως πρέπει να στραφούμε σε άλλα παράγωγα καυσίμου, για να την βγάλουμε;
πχ έχω ένα βαρελάκι με τσίπουρο, το καίει η μηχανή;
εναλλακτικους , πιο φιλικους τροπους για το περιβαλλον να μετακινουμαστε χρειαζομαστε,
αλλωστε το πετρελαιο καποια στιγμη θα εξαντληθει στον πλανητη μας.

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
[size=18pt]ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΕΝΖΙΝΑ..!!!!!!!![/size] :cussing:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Πετυχα ανοιχτο ΕΚΟ βενζιναδικο (με ουρα φυσικα) στη ανοδο της μηχαλακοπουλου (στο ρευμα προς μεσογειων) στο υψος περιπου του χιλτον.
ΠΡΙΝ 30 ΛΕΠΤΑ

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.777
Πόντοι
3.715

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.777
Πόντοι
3.715
τώρα σκεφτείτε να είστε τουρίστας σε νησί π.χ. Ιονίου και να έχετε έρθει με αυτοκινούμενο, ΙΧ, μηχανές...και να φάτε τέτοιο στραπάτσο, να κρέμεστε από τα αρχίδια ενός μαλακισμένου κυβερνητικού επιτελείου που άλλα λέει το σκατά μυαλό του, άλλα εκτελεί το χέρι του.
Nα τα έχετε κανονίσει ωραία και καλά γιατί βέβαια δεν πάει το μυαλουδάκι σας στην ελληνική σχιζοφρένεια, θέρετρο διαφημίζεται, μύθος, παράδεισος, τόπος ηρεμίας και ξενοιασιάς...έτσι πλασάρεται στις τουριστικές αγορές.
Πολλοί από τους τουρίστες έχουν φάει τέτοια πίπα φέτος που ρίχνουν ήδη μαύρο για του χρόνου και του παραχρόνου.

Κόπτονται για τον τουρισμό,...τη ''Βαριά Βιομηχανία'' της Ελλάδος, είναι πάλι σήμερα στη Ρωσία ο @λάκας υφυπουργός τουρισμού για να προσελκύσει ρωσιδάκια (αυτοί πλέον πάνε τουρκία εδώ δίπλα στη μισή τιμή και κάτω).
Ασύμβατα, ανεύθυνα, σκατένια πράματα συμβαίνουν, δε γίνεται από τη μια να θες ντε και καλά τώρα καλοκαιριάτικα να τα κάνεις όλα γης μαδιάμ και να προκαλείς τέτοιο σκηνικό με τη βενζίνα και τα κλειστά επαγγέλματα, από την άλλη να θες να κυλήσει και ομαλά η τουριστική περίοδος.

κι από την άλλη και οι φορτηγοβυτιοσκατατζήδες ας κάνουν τουμπεκί, και Σεπτέμβρη ας κατεβάσουν τα άπαντα στην Αττική, να πνίξουν τη Βουλή, ναι αυτό το κωλοχανείο, ας παρκάρουν πάνω στους τσολιάδες, ας έρθουν και μπουλντόζες, οικοδόμοι, πυροσβέστες, απολυμένοι και να τα κάνουμε όλα πουτάνα. Αλλά ας ξεκουραστούμε ρε γαμημένοι λίγο, μη μας το γαμάτε ξεκωλιάρηδες.

Μιλάμε για σκεπάρνια, καρφωμένα βατραχοπέδιλα στο κεφάλι, πόσο μαλάκας λαός είμαστε ρε γαμώτα;

Επισκέπτης
Γι'αυτό:
Τα εργοστάσια κλείνουν 7/8-22/8.
γκουχου-γκουχου..
για να κλεισουν τα εργοστασια,πρεπει να εχουν τροφοδοτησει με τα αναλογα εμπορευματα τους πελατες τους..
αν η απεργια τραβηξει μεχρι το τελος της εβδομαδας,αυτοματα θα γινει αναπροσαρμογη,δηλαδη το 6-22/8 θα γινει 13-29/8..
το πως θα αναπροσαρμοσουν τα διαδικαστικα με τις αδειες τους οι εργαζομενοι,εξυπακουεται οτι ειναι δικο τους καπελο & οχι των εργοδοτων τους..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
γκουχου-γκουχου..
για να κλεισουν τα εργοστασια,πρεπει να εχουν τροφοδοτησει με τα αναλογα εμπορευματα τους πελατες τους..
αν η απεργια τραβηξει μεχρι το τελος της εβδομαδας,αυτοματα θα γινει αναπροσαρμογη,δηαλδη το 6-22/8 θα γινει 13-29/8..
το πως θα αναπροσαρμοσουν τα διαδικαστικα με τις αδειες τους οι εργαζομενοι,εξυπακουεται οτι ειναι δικο τους καπελο & οχι των εργοδοτων τους..

Υπογραφηκε συμφωνια,μεταξυ Ελλαδας-Τουρκιας και αμερικανικης εταιρειας
  πετρελαιοειδων,για συνεκμεταλλευση των κοιτασματων πετρελαιου στο Αιγαιο;

Απο 20% οι δυο χωρες;

Κατι τετοιο πηρε το αυτι μου....

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ξερουμε ποσο θα κρατησει η απεργια η να κοιταξουμε για ποδηλατο;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.777
Πόντοι
3.715
 Υπογραφηκε συμφωνια,μεταξυ Ελλαδας-Τουρκιας και αμερικανικης εταιρειας
 πετρελαιοειδων,για συνεκμεταλλευση των κοιτασματων πετρελαιου στο Αιγαιο;

Απο 20% οι δυο χωρες;

Κατι τετοιο πηρε το αυτι μου....

? ? ? ?

που το έβαλες το αυτί σου

? ? ? ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγω θελω να κρατησει για ολο το καλοκαιρι. Και αν γινεται να κανουμε ολοι απεργια ακομα καλυτερα. Βαρεθηκα να βλεπω παρτακηδες..

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.777
Πόντοι
3.715
Τετάρτη αύριο νομίζω συζητάνε να κάνουνε το αλισβερίσι, πάντα στατιστικά διαρκεί 2-3-μαξ4 μέρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom