Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δεν έχει καμία σημασία πάντως πολίτες ή μη πολίτες και η όποια δικαιοδοσία των πολιτικών ή μη δικαστηρίων... η επανάσταση ούτως ή άλλως θα δημιουργήσι νέο δίκαιο  :uglystupid: :uglystupid:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν έχει καμία σημασία πάντως πολίτες ή μη πολίτες και η όποια δικαιοδοσία των πολιτικών ή μη δικαστηρίων... η επανάσταση ούτως ή άλλως θα δημιουργήσι νέο δίκαιο  :uglystupid: :uglystupid:

και μετά ξύπνησες ...

είσια για κανένα ξύδι στο saxo?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μπορει να υπαρχει και ΠΟΙΝΙΚΟ μερος σε υποθεσεις χρεων ισιε...

Ναι, και;
Το ποινικό σκέλος πάει στα ποινικά και αν ο ντάκος (για τον τσέο το λυσαμε νομίζω) είναι ο θιγόμενος (πχ τον έκλεψαν) παρίσταται ως πολιτική αγωγή όπως όλοι μας...
Για να πάρει τα λεφτά (ή για να τα δώσει αν είναι εναγόμενος) πάει στα πολιτικά και ξαναρωτώ: Μη πολίτης να έχει πολιτικές υποθέσεις και να καταλήγει σε πολιτικά δικαστήρια;

Επισκέπτης
Ναι, και;
Το ποινικό σκέλος πάει στα ποινικά και αν ο ντάκος (για τον τσέο το λυσαμε νομίζω) είναι ο θιγόμενος (πχ τον έκλεψαν) παρίσταται ως πολιτική αγωγή όπως όλοι μας...
Για να πάρει τα λεφτά (ή για να τα δώσει αν είναι εναγόμενος) πάει στα πολιτικά και ξαναρωτώ: Μη πολίτης να έχει πολιτικές υποθέσεις και να καταλήγει σε πολιτικά δικαστήρια;
Για το ΠΟΙΝΙΚΟ μερος ως ΕΝΑΓΟΜΕΝΟΣ που θα παει?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Σκασκα ζούμε επίτροπο σε επαναστατική επιτροπή να σε δούμε!
Και που'σαι, εκτελεστικό απόσπασμα θέλω, όχι κρεμάλες και κονσερβοκούτια!

Για το ΠΟΙΝΙΚΟ μερος ως ΕΝΑΓΟΜΕΝΟΣ που θα παει?

Εναγόμενος και ποινικό δεν πάνε μαζί...
Σπάστα και ξαναρίχτα...

Επισκέπτης
Ορθά νομίζεις...
Για τις πολιτικές τους διαφορές, από νοίκια έως διαζύγια και από κληρονομικά έως ακίνητα, στα πολιτικά δικαστήρια πάνε...
Τώρα βέβαια πώς μη πολίτες έχουν πολιτικές διαφορές και πάνε σε πολιτικά δικαστήρια, μόνο ο γιαχβέ το ξέρει.

Θα έλεγα κιόλας ότι μπορούν να παρασταθούν πολιτική αγωγή σε ποινικό δικαστήριο αλλά φοβάμαι μην μου πάθει τίποτα ο Υ/Π...
Άσε τα σάπια ίσιε.
Αστικές διαφορές κι όχι πολιτικές.

Και βέβαια μπορεί ο ντάκος μπορεί να παραστεί ως πολιτική αγωγή από τη στιγμή που το θύμα συγγενής του είναι (ήταν) πολίτης και η υπόθεση εκδικάζεται φυσικά σε πολιτικά δικαστήρια.

Όχι στην πουτάνα πουτανιές είπαμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom