Νέα

Βενζίνα ρε!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ξέρω,εμένα Αυλώνα με είχαν πάει τότε.
Για τα πολιτικά δικαστήρια τι?

Δες λίγο πιο πάνω....
Και λίγο πιο κάτω...
Και επαναλαμβάνω:

Ο ΝΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΆΓΕΤΑΙ;

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο....
Γιατί όμως να μην το κάνει αυτό ένα στρατιωτικό ανώτατο δικαστήριο και τρέχουν σε δικαστήρια για πολίτες;

Και ακόμη περιμένω απάντηση για το αν ντάκοι και τσέοι μπορούν να προσφεύγουν και να ενάγονται στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ δικαστήρια...

επι της διαδικασίας δεν έχει νόημα να υπάρχει άλλη αρχή.
για το δεύτερο νομίζω πώς μπορούν μια χαρά.

Επισκέπτης
Άρα οι τσέοι είναι πολίτες δυ;
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ως τετοιοι νομικα,γιατι η ΕΛΑΣ θεωρειται(κακως)ΔΥ,κατι που δεν συνεβαινε παλιοτερα με την Χωροφυλακη και εξακολουθει να μην συμβαινει με την Καραμπινιερια στην Ιταλια π.χ.

ΟΜΩΣ,ενστολοι και ενοπλοι στην υπηρεσια του Κρατους ισον οχι πολιτες.

Επισκέπτης
στη γιαρο επρεπε να σε στειλουν να ξεβρωμισει ο τοπος

Για εκεί με είχαν,αλλά τους είπα πως ανακατεύομαι στα βαπόρια..

Δες λίγο πιο πάνω....
Και λίγο πιο κάτω...
Και επαναλαμβάνω:

Το δικαστήριο αυτό είναι ποινικό ή αστικό????

Επισκέπτης
πως να μη βγεις. με τους ΜΑΛΑΚΕΣ.

κουκου Ποντικε.
Απο την στιγμη που εβγαινες και μιλαγες(εαν θυμασαι)για το επιπεδο των μπατσοκαθηγητων και ποσταρες τα διαφορα σχετικα με την λεγομενη"αστυνομικη υποκουλτουρα"σου βγηκε το ονομα,δεν φταιω εγω.

Ολοι κανουμε λαθη και τα πληρωνουμε.
Και ΠΡΕΠΕΙ να τα πληρωνουμε δλδ.

Εκανες και εσυ,ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ τωρα.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δες λίγο πιο πάνω....
Και λίγο πιο κάτω...
Και επαναλαμβάνω:

Όταν χρωστάει, είναι ποινικό ή αστικό? Χωρίς να γνωρίζω, νομίζω ότι στα αστικά δεν υπάρχει διαφοροποίηση...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
πως να μη βγεις. με τους ΜΑΛΑΚΕΣ.

κουκου Ποντικε.

Μην μου τον ταλαιπωρείς...
Έχει να απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα αν οι τσέοι είναι πολίτες δυ...
Και αν τα καραβάνια ενάγονται για πολιτικές διαφορές (καλά, μη πολίτες να έχουν πολιτικές διαφορές;) στα πολιτικά δικαστήρια...
Μιας και ο ίδιος έχει αναγει το ζήτημα της δικαιδοσίας στο α και ω της ιδιότητας του πολίτη...

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ως τετοιοι νομικα,γιατι η ΕΛΑΣ θεωρειται(κακως)ΔΥ,κατι που δεν συνεβαινε παλιοτερα με την Χωροφυλακη και εξακολουθει να μην συμβαινει με την Καραμπινιερια στην Ιταλια π.χ.

ΟΜΩΣ,ενστολοι και ενοπλοι στην υπηρεσια του Κρατους ισον οχι πολιτες.

Τί κρίμα που η πραγματικότητα και η νομοθεσία διαφωνεί με την άποψή σου...
Όποτε κρατάμε ότι καλώς ή κακώς οι τσέοι είναι ΠΟΛΙΤΕΣ Δ.Υ.

Και έχουμε ακόμη τους ντάκους....

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γεμισε ο τοπος φιλε απο δαυτους. εναν καθαριζεις 5 φυτρωνουν. πρεπει να οργανωθουμε γιατι θα μας φανε

Πού απευθύνομαι;
Οι εγγραφές έληξαν;
Όπλο θα πάρω;
Μισθό;
Ασφάλιση;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όταν χρωστάει, είναι ποινικό ή αστικό? Χωρίς να γνωρίζω, νομίζω ότι στα αστικά δεν υπάρχει διαφοροποίηση...

Ορθά νομίζεις...
Για τις πολιτικές τους διαφορές, από νοίκια έως διαζύγια και από κληρονομικά έως ακίνητα, στα πολιτικά δικαστήρια πάνε...
Τώρα βέβαια πώς μη πολίτες έχουν πολιτικές διαφορές και πάνε σε πολιτικά δικαστήρια, μόνο ο γιαχβέ το ξέρει.

Θα έλεγα κιόλας ότι μπορούν να παρασταθούν πολιτική αγωγή σε ποινικό δικαστήριο αλλά φοβάμαι μην μου πάθει τίποτα ο Υ/Π...

Επισκέπτης
Μην μου τον ταλαιπωρείς...
Έχει να απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα αν οι τσέοι είναι πολίτες δυ...
Και αν τα καραβάνια ενάγονται για πολιτικές διαφορές (καλά, μη πολίτες να έχουν πολιτικές διαφορές;) στα πολιτικά δικαστήρια...
Μιας και ο ίδιος έχει αναγει το ζήτημα της δικαιδοσίας στο α και ω της ιδιότητας του πολίτη...
Μην κανεις τριπλες ισιε...

Επισκέπτης
Ορθά νομίζεις...
Για τις πολιτικές τους διαφορές, από νοίκια έως διαζύγια και από κληρονομικά έως ακίνητα, στα πολιτικά δικαστήρια πάνε...
Τώρα βέβαια πώς μη πολίτες έχουν πολιτικές διαφορές και πάνε σε πολιτικά δικαστήρια, μόνο ο γιαχβέ το ξέρει.

Θα έλεγα κιόλας ότι μπορούν να παρασταθούν πολιτική αγωγή σε ποινικό δικαστήριο αλλά φοβάμαι μην μου πάθει τίποτα ο Υ/Π...
Μπορει να υπαρχει και ΠΟΙΝΙΚΟ μερος σε υποθεσεις χρεων ισιε...Για την περιπτωση που ενας στρατιωτικος ειναι εναγομενος.

alieniGeneris

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ορθά νομίζεις...

Γιαχβέ;
Υ/Π;

Εχετε κάποιου είδους ιερό δεσμό αναμεταξύ σας εδώ μέσα και ομιλείτε με δικούς σας κώδικες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom