Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

bluetheo

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά σε όλους. Ας πω κι εγώ την εμπειρία μου από το εν λόγω ίδρυμα, αφού πρώτα ευχαριστήσω όλους όσους με ώθησαν να δοκιμάσω μέσα από τις κριτικές τους.
Στις 12.30 κατηφόρησα προς τη διαστάυρωση και αφού ώθησα την πράσινη πόρτα, κατευθύνθηκα στον τρίτο. Μου άνοιξε η Κωνσταντίνα και με υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο.
Εκείνη την ώρα υπήρχε μόνο αυτή και η Λίζα, ενώ αργότερα εμφανίστηκε και μια πιο μελαμψή κοπέλα, το όνομα της οποίας μου διαφεύγει.
Ήθελα να πάρω το πακέτο των 60 γιούρο και προσανατολιζόμουν προς τη Λίζα (ανατολική, ξανθιά, αδύνατη, γλυκιά, ευγενική) μέχρι που έμαθα για το "σπέσιαλ" πακέτο της Κων/νας με τα
100 ευρά. Λίγο το ότι με έτρωγε ο κώλος μου, λίγο η θεωρία του ότι πληρώσεις πάρεις, κατέληξα στο δεύτερο. Η Κων/να είναι όπως την έχετε περιγράψει. Είναι μια ελληνίδα 30something,
με σχετικά έκφυλα χαρακτηριστικά, πολύ ωραίο κώλο, μικρό βυζί, μαλλί σπαστό μπούκλα και σε γενικές γραμμές, θα την παρομοίαζα με μια καυλιάρα γραμματέα.
Ένα συν, είναι το ότι είναι ελληνίδα και υπάρχει καλύτερη και πιο άμεση επικοινωνία.
Σ'αυτό το σημείο να πω ότι ο χώρος είναι ότι καλύτερο έχω δει στο είδος. Όλα πεντακάθαρα και ατμοσφαιρικά.
Ξεκίνησα λοιπόν με το παιχνίδι της τράπουλας και έχασα για ένα (6 εγώ 7 αυτή). Ποτέ δεν με πήγαινε ο τζόγος...
Έκανα την ντουζάρα μου λοιπόν, και αφέθηκα στο αρκετά καλό GFE της Κων/νας. Γλωσσοφιλα, χαδια, βογγητα, πολυ δυνατή ακάποτη πίπα, γλύψιμο @@ κτλ.
Αφού καύλωσα για τα καλά, μου έστησε την κωλάρα της και την πήρα έτσι για κανα 10λεπτο. Στη συνέχεια τη σήκωσα στα χέρια, στο όρθιο κι εκεί που την κάρφωνα μου φωνάζει ξαφνικά "σε χύνω"!!.
Εμπειρικά, δίνω ένα 50-50 να ήταν real orgasm ή τρικ για να με κερδίσει σαν πελάτη. Πάντως, μετά από αυτό ξάπλωσε και μου είπε ότι της κόπηκε η ανάσα και είχε σπασπούς. Γυναίκες... You never know...
Επειδή λοιπόν εγώ δεν είχα καταθέσει ακόμα, με ξεσκούφωσε και με τσιμπούκωσε ξαπλωμένη μέχρι που τα πήρε στο στόμα και μετά τα έφτυσε στη ντουζιέρα.
Πλέρωσα, ευχαρίστησα, ντύθηκα και γεια σας...

Συμπέρασμα: θα ξαναπήγαινα με χίλια στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες κοπέλες. Το 100αρικο το πόνεσα λίγο για να πω την αλήθεια, οπότε θα ξαναπάω για 60αρι.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εγω παντως εμεινα πολλη ευχαριστημενος γιατι πηγα και το επαιξα αλεκος εκανα τα παντα και οταν ηταν να πληρωσω βγαζω τα 60 ακριβως και μου λενε 80 ειναι και τους λεω ειμαι απο το σαιτ και εκει να δεις ηττα που φαγανε!!!!!!!!

:rolleyes: :rolleyes: προσεχε γιατι ο ΑΛΕΚΟΣ μπορει να σου κοστιζει 80....κ να χασει την προσφορα.. ;)... :rockon: :rockon:φιλουθκια

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μου επιτρέπετε να πώ μερικά πράγματα?
Πρώτον,αγαπητέ mushampa,με ένα πμ θα είχες την απάντηση που έψαχνες...δεν αρνήθηκα ποτέ να βοηθήσω κάποιον νεώτερο συνάδελφο,αρκεί αυτό να γίνει με διακριτικότητα και ευπρέπεια....βεβαίως,ο καθένας εχει τον τρόπο του,αλλά εγω ετσι λειτουργώ...
Δεύτερον,για τις 3 κοπέλλες που φύγανε.Η Τζένη ήταν γνωστό "κομοδίνο",κάποιος συνάδελφος είχε γράψει ότι "αισθανόμουν οτι είμαι μόνος μου στο δωμάτιο"...Η Χριστίνα,απο εμφάνιση κατέβαζε αισθητά το επίπεδο του μαγαζιού...απο υπηρεσίες δεν γνωρίζω...Η Ναόμη,ωραία κοπελλίτσα,αλλά φαίνεται οτι η συμπεριφορά της δεν ήταν αυτή που έπρεπε...
Για την Κωσταντίνα εχω πει πολλές φορές ότι είναι γκομενάρα,εχει καλές υπηρεσίες,αλλά είναι ακριβη (χαίρομαι που το μείωσε στο 100...),η δε συμπεριφορά της να μην ερθει την Παρασκευή,ήταν αντιεπαγγελματική.Τα λέω και δημόσια,ανετα θα της τα έλεγα και κατ' ιδίαν,θα της τα πώ όταν την συναντήσω.Εγω είμαι πελάτης του μαγαζιού και θέλω να ειμαι εξηγημένος με όλους...
Και τώρα κάτι για τον φίλο που έγραψε την κριτική για την Κωσταντίνα....χαίρομαι που πέρασες καλά,αλλά τόσες λεπτομέριες δεν χρειαζόντουσαν...ας κρατήσουμε ενα επίπεδο ευπρέπειας και διακριτικότητας....οσα γίνονται μέσα στο δωμάτιο,αφορουν 2 ανθρώπους,ας μην το εκχυδαιζουμε....και ο φίλος Agiana είχε λεπτομέρειες,αλλά το έκανε με τόσο ωραίο τρόπο που ήταν σαν να διάβαζες ερωτικό διήγημα....
Δανάη,φιλούθκια....Ισπανίδα θα φέρεις? δηλαδή,μετά απο σάμπα,θα μάθουμε και φλαμέγκο?
αν είναι αυτή που νομίζω και δούλευε παλαιότερα στο soufi spa,είναι πολύ καλή....

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
....Και τώρα κάτι για τον φίλο που έγραψε την κριτική για την Κωσταντίνα....χαίρομαι που πέρασες καλά,αλλά τόσες λεπτομέριες δεν χρειαζόντουσαν...ας κρατήσουμε ενα επίπεδο ευπρέπειας και διακριτικότητας....οσα γίνονται μέσα στο δωμάτιο,αφορουν 2 ανθρώπους,ας μην το εκχυδαιζουμε....
Συμφωνω εν μερει μαζι σου οσο αφορα την διακριτικοτητα, αλλα απο την αλλη σκοπια ειναι καλο να ξερουμε τι ακριβως προσφερει και πως το προσφερει καθε κοπελλα, για να αποφευγουμε η οχι την συνευρεση μαζι της...σαν παραδειγμα , με την συγκεκριμενη εγω θα το αποφυγω διοτι δινω μεγαλη σημασια στα θεματα της υγειας..παντα προσωπικη αποψη

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον παιδυα μωλης επαιξα το παιχινιδυ τις τραπουλες κ τραβιξα το Α κ αυτος το Α.....κερδισε την συνιδρεια αλλα ητανε ατυχος ειχε ζητισε το απλο κ πηρε το απλο..αλα ειχε πολυ πλακα γιατι μου ειπε σιγα να βγει τα ιδια νουμερα κ μετα οταν βγηκε εμεινε αφονος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...φιλουθκια  :-* :-*

mushampa

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ας πληρωνε τη διαφορα κι αυτος  :2funny: :2funny: :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
λοιπον παιδυα μωλης επαιξα το παιχινιδυ τις τραπουλες κ τραβιξα το Α κ αυτος το Α.....κερδισε την συνιδρεια αλλα ητανε ατυχος ειχε ζητισε το απλο κ πηρε το απλο..αλα ειχε πολυ πλακα γιατι μου ειπε σιγα να βγει τα ιδια νουμερα κ μετα οταν βγηκε εμεινε αφονος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...φιλουθκια  :-* :-*

εχω χάσει επεισόδια? ποιο είναι το απλό? πρόγραμμα χωρίς μασαζ με 60?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εντάξει,κατάλαβα.....το μαγαζί προσφέρει ποικιλία προγραμμάτων για ολα τα γούστα και ολα τα πορτοφόλια.....καλό αυτό...
Φιλούθκια......

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τι σημαίνει αυτό? θα κάνει πρόγραμμα και η Νατάσσα? έρχομαι ΤΩΡΑ!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...οχι προς το παρον αλα αμα γηνει αυτο θα σου πω αμεσος....θ΄ρεσει κ σε εκεινι τα κενουρια πραγματα κ σκευτετε κανει καινουρια για την αλη εβδομαδα....το τι ειναι δεν ξερω ακομα... :-* :-* :-* :-* :-* φιλουθκια

mushampa

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πες της να μας δωσει κανα στοιχειο.. :2funny: :2funny: :2funny:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Μου επιτρέπετε να πώ μερικά πράγματα?
Πρώτον,αγαπητέ mushampa,με ένα πμ θα είχες την απάντηση που έψαχνες...δεν αρνήθηκα ποτέ να βοηθήσω κάποιον νεώτερο συνάδελφο,αρκεί αυτό να γίνει με διακριτικότητα και ευπρέπεια....βεβαίως,ο καθένας εχει τον τρόπο του,αλλά εγω ετσι λειτουργώ...
Δεύτερον,για τις 3 κοπέλλες που φύγανε.Η Τζένη ήταν γνωστό "κομοδίνο",κάποιος συνάδελφος είχε γράψει ότι "αισθανόμουν οτι είμαι μόνος μου στο δωμάτιο"...Η Χριστίνα,απο εμφάνιση κατέβαζε αισθητά το επίπεδο του μαγαζιού...απο υπηρεσίες δεν γνωρίζω...Η Ναόμη,ωραία κοπελλίτσα,αλλά φαίνεται οτι η συμπεριφορά της δεν ήταν αυτή που έπρεπε...
Για την Κωσταντίνα εχω πει πολλές φορές ότι είναι γκομενάρα,εχει καλές υπηρεσίες,αλλά είναι ακριβη (χαίρομαι που το μείωσε στο 100...),η δε συμπεριφορά της να μην ερθει την Παρασκευή,ήταν αντιεπαγγελματική.Τα λέω και δημόσια,ανετα θα της τα έλεγα και κατ' ιδίαν,θα της τα πώ όταν την συναντήσω.Εγω είμαι πελάτης του μαγαζιού και θέλω να ειμαι εξηγημένος με όλους...
Και τώρα κάτι για τον φίλο που έγραψε την κριτική για την Κωσταντίνα....χαίρομαι που πέρασες καλά,αλλά τόσες λεπτομέριες δεν χρειαζόντουσαν...ας κρατήσουμε ενα επίπεδο ευπρέπειας και διακριτικότητας....οσα γίνονται μέσα στο δωμάτιο,αφορουν 2 ανθρώπους,ας μην το εκχυδαιζουμε....και ο φίλος Agiana είχε λεπτομέρειες,αλλά το έκανε με τόσο ωραίο τρόπο που ήταν σαν να διάβαζες ερωτικό διήγημα....
Δανάη,φιλούθκια....Ισπανίδα θα φέρεις? δηλαδή,μετά απο σάμπα,θα μάθουμε και φλαμέγκο?
αν είναι αυτή που νομίζω και δούλευε παλαιότερα στο soufi spa,είναι πολύ καλή....
:thumbsup:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ιδέες για τη Νατάσσα...

1. Διπλό σε μειωμένη τιμή για τα μελη του site.
2. Περισσότερη ώρα με δεύτερη εκτόνωση για τα μέλη του site.
3. Κάρτα μέλους με δωρεάν επισκέψεις....π.χ στις 3 επισκέψεις 1 δωρο,,,η,δεύτερη επίσκεψη μέσα στην εβδομάδα στη μισή τιμή.

Αν σκεφτω και τίποτε αλλο θα σας το πώ..... :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.049
Πόντοι
46.232
Ιδέες για τη Νατάσσα...

3. Κάρτα μέλους με δωρεάν επισκέψεις....π.χ στις 3 επισκέψεις 1 δωρο,,,η,δεύτερη επίσκεψη μέσα στην εβδομάδα στη μισή τιμή.

εύγε......πχ στο θησεως81 έχει 80 ευρω 45 λεπτα δυο εκτονωσεις...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ιδέες για τη Νατάσσα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.455
Πόντοι
3.172
Ιδέες για τη Νατάσσα...

:thumbsup: :thumbsup:

4. 6 Ατοκες Δόσεις σε πιστωτική κάρτα ( Θα ήμουν τακτικότατος πελάτης )

5. Καρτα VIP member προπληρωμένης αξίας 200 € διμηνης διάρκειας για 4 επισκέψεις full προγράμματος. ( 1 ώρα )

6. Κάρτα Gold member προπληρωμένης αξίας 300 € δίμηνης διάρκειας όπου θα μπορεις να βλέπεις τις κοπέλλες ολόγυμνες για 10΄, να συζητάς μαζί τους σε prive  χωρο κ αν θέλεις να περνάς για πρόγραμμα. Δυνατότητα 4 full προγραμμάτων κ 6 soft επισκέψεων. Για τους κατόχους της κάρτας μετά τη χρήση των 4 προγραμμάτων θα δίνεται έκπτωση 50 % στα επόμενα κ έως τη λήξη της κάρτας.

Ειδικά την κάρτα gold θα την έπαιρνα άνετα για 2 μήνες... Είναι ενα πολύ έξυπνο τρικ για να πληρώσεις τις επόμενες επισκέψεις, γιατί κακά τα ψέμματα όταν παρελάσουν ολόγυμνες όλες απο μπροστά σου κ μιλήσεις για 10΄μαζί τους είναι τελείως απίθανο να  μην περάσεις.....
Επίσης θα δίνεται η δυνατότητα πληρωμής σε 6 άτοκες κ των καρτών VIP k GOLD.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom