Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gembala

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Με το Λιζακι πάντα περνάς καλά. Έχω άδικο?

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Σημερινη επισκεψη (21/1). Κοριτσια 3 : Δαναη, λιζα, χριστινα. Την λιζα την ηξερα απο φραντζη , η δαναη εντυπωσιακη γυναικα (Brazil) αλλα πιο πολυ προς τα γουστα μου επαιζε η χριστινα, η οποια και τιμηθηκε. Ειναι μελαχροινη, με πολυ ωραια μαλλια , υπεροχες γαμπες,καθαρη (οπως αποδειχθηκε),βυζακι ψιλοπερηφανο και διακριτικη. Στο μασαζ δεν εχει κατι το ιδιαιτερο, απλα προσπαθει σιγουρα να σε ικανοποιησει αναλογα πως το θες, σκληρο η απαλο. Στο δια ταυτα , αρκετα καλη πιπα , λυσσαλεα θα ελεγα, χωρις περιποιηση των @@. Δακτυλοσκοπησεις δεν δεχεται και στο λεει με διακριτικο και ψιλοχαζο τροπο (-πιασε μου το στηθος- για να βγαλεις το χερι απο το μουνακι της), αντεχει καλο και δυνατο σφυροκοπημα, προς τιμη της αλλαξε προφυλακτικο απο αλλαγη στασης σε στοματικο,γλωσσοφιλα και γενικως φιλια δεν δινει (και καλα κανει για μενα) και εν πασει περιπτωσει δεν κλαις τα ευρωπουλα σου. Ο χωρος επιεικως αποδεκτος, γυρω στον μεσο ορο,η αυρα που βγαζει το μαγαζι ειναι μαλλον θετικη οσο αφορα τις παρεχομενες υπηρεσιες και τον επαγγελματισμο των κοριτσιων. Η προσφορα (60€/45min) μαλλον τηρηθηκε αν και αργησα να ολοκληρωσω,με τον χρονο του ντους και δικου μου και της κοπελλας. Η χριστινα με κερδισε με την διακριτικοτητα , με την ευγενεια (νομιζω οχι προσποιητη και επαγγελματικη) και την καθαριοτητα της.Σιγουρα εχω παει και με καλυτερες, σιγουρα εχω παει και με χειροτερες, Εαν θα την ξανατιμουσα? μαλλον ναι. Εξαρταται απο το τι ζητα ο καθενας.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κατ΄αρχήν για να μην παρεξηγηθώ θα ήθελα να πω ότι η άμεση επικοινωνία που άνοιξε αυτό το μαγαζί με το φόρουμ είναι ότι το καλλίτερο γιατί μας γλυτώνει από χρόνο και έξοδα (βενζίνες, πάρκινγκ, πιθανές κλήσεις). Μακάρι όλα τα μαγαζιά να το εφαρμόσουν.
Όσο αφορά την προσφορά όμως των τριών ημερών με τη διαφορά της τιμής το βλέπω με άλλο μάτι από τους άλλους συναγωνιστές. Αυτό που εκτιμώ ότι πρέπει να το προσφέρω στα 80 ευρώ, τρεις μέρες επειδή δεν έχω την ίδισ κίνηση το προσφέρω στα 60 ευρώ σε μια μερίδα πελατών (του σάϊτ). Και μάλιστα αδυνατώ να το εφαρμόσω σε όλες τις κοπέλες του μαγαζιού. Αν λοιπόν θέλω να κάνω συνεδρία (ή να πηδήξω για να λέμε την αλήθεια) την Κυριακή ή θα πάω με 80 ή θα περιμένω την Πέμπτη να πληρώσω 60. Δεν μιλάμε να αγοράσουμε τηλεόραση οπότε μπορούμε να περιμένουμε. Η καύλα δεν περιμένει. Οπότε αισθανεσαι το λιγότερο μαλάκας αφού μπορεί την ήδια κοπέλα που συνευρέθηκες μαζί της το Σάββατο με 60 ευρώ να την πληρώσεις την Τρίτη 80. Άσε δε τους λοιπούς πελάτες πως αισθάνονται όταν θα το μάθουνε. Υπάρχει η σωστή λύση των 70 ευρώ γενικής εισόδου που δείχνει τη σοβαρότητα του μαγαζιού προς τους πελάτες. Όσο για την τράπουλα και την άλλη προσφορά σε λίγο 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν έχεις δίκιο....προσφορές,για συγκεκριμένες ημέρες και για συγκεκριμένα προιόντα κάνουν εστιατόρια,πιτσαρίες,κλπ.Επίσης,οι καλοί πελάτες παντού έχουν και εκπτωση και καλύτερη περιποίηση....τώρα,αν ο ασχετος μάθει οτι γίνεται προσφορά στα μέλη του site και θυμώσει,στ' αρχ... μας.Εδω όλοι έχουμε καταθέσει την εμπειρία μας,τις γνώσεις μας,τις μαλακιες που κάναμε,είμαστε μια κοινότητα...λογικό είναι να έχουμε και κάποια ωφέλη...
Οσο για την τράπουλα,ναι είναι ευρηματικό αλλά και λίγο αστείο...προσωπικά,αν μου κάτσει,θα δώσω ένα 20ρικο στην κοπέλλα,για να αναπληρώσω εν μέρει την ατυχία της και να εχω καλό service....
Πτώση τιμών πάντως παρατηρείται σε όλα τα επίπεδα (call girls,κλπ) και είναι λογικό.....Εκείνο που θα ξαναπώ για χιλιοστή φορά,είναι οτι ολα αυτά τα ρυθμίζει η αγορά,που πάντα εχει τους μηχανισμούς να εξισορροπεί την προσφορά και την ζήτηση...οποιος το ξεχνάει αυτό θα παραπονιέται άδικα....

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πάμε τώρα στην τράπουλα. Εγώ το φαντάζομαι το σκηνικό κάπως έτσι. Διαλέγεις κοπέλα και μπαίνεις μέσα. Κάνεις το πρόγραμμα (έχεις την αγωνία θα πληρώσω, δεν θα πληρώσω) και μόλις τελειώσεις βγαίνεις στο σαλόνι και τραβάς ένα χαρτί και περιμένεις να τραβήξει η κοπέλα ένα άλλο. Αν είναι το ίδιο φεύγεις σαν κύριος όπως ήρθες (όσον αφορά το πορτοφόλι βέβαια). Πριν δεν μπορεί να γίνει η κλήρωση γιατί άμα δεν σου κάτσει μπορείς να φύγεις επικαλούμενος τον οποιονδήποτε λόγο (ξέχασα ένα ραντεβού, με πονά η κοιλιά μου κ.λ.π.) και να μην κάνεις τη συνεδρία. Ο ορισμός της ξεφτίλας. Πήγες κύριε, έκανες την δουλειά σου, πλήρωσε το ΕΥΛΟΓΟ τίμημα (60 ή 70 ευρώ) και φύγε σαν κύριος. Την κοπέλα που δεν θα πληρωθεί δεν την σκέφτεσαι?
Έχω λοιπόν να προτείνω και μία πιό προχωρημένη προσφορά. Να μπει και αγγελία μασάζ για "αδελφές" και η προσφορά να γίνει όταν ο πελάτης τελειώσει με την κοπέλα, αν πηδήξει και την "αδελφή" φεύγει χωρίς να πληρώσει τίποτα αφού τα λεφτά τα πήραμε από τον πούστη.
Και επειδή ακούω από διάφορες κοπέλες για κολοδάχτυλα, πλαστικά πέοι και ακόμη και για αγγουράκια, μπορείται να μπεί και αγγελία για κολομπαράδες. Μετά από την κοπέλα ο συναγωνιστής αφού τον πάρει από τον κολομπαρά, φεύγει (δεν ξέρω βέβαια σαν κύριος) χωρίς να πληρώσει, αφού τα λεφτά τα πήραμε από τον κολομπαρά.
Αυτές είναι προσφορές.  

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Στην πρώτη παράγραφο τα πήγες πολύ καλά...τις αλλες δυο τι τις ήθελες?
Υπάρχει ξέρεις και η κόκκινη κάρτα....Οι σερίφισσες και οι κοπέλλες εχουν μνημη ελέφαντα....Αν λοιπόν φερθείς σαν γαιδούρι ("μόλις θυμήθηκα οτι εχω ενα ραντεβού",κλπ....),την επόμενη φορά που θα πας,η θα σε ξεπετάξουν,η "ολα τα δωμάτια είναι πιασμένα"....Και όσα είναι αδεια,"περιμένουμε εναν που έχει κλείσει ραντεβού σε λίγο"....εξυπνάδες σ' αυτά τα μαγαζιά δεν χωράνε...αυτές που δουλευουνε εκει μέσα,είναι γάτες με πέταλα.....χρόνια στην πιάτσα.....αν θες να περάσεις καλά,θα φερθείς σαν κύριος.Δεν το λέω για σένα,για κάτι "εξυπνάκηδες" το λέω....
Οσο για τα περίεργα γούστα που έχουν ορισμένοι,αν μιλήσεις με κάποια σερίφισσα η με μία έμπειρη κοπέλλα,θα ακούσεις πολλά....υπάρχει ότι βίτσιο θέλεις.....

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
O καθένας μπορεί να πει ότι είναι από το σαιτ. Δεν ζητάνε ταυτότητα.

Οι τιμές στις μασαζερί (και αλλού) έχουν αρχίσει να πέφτουν. Και θα γενικευτεί.

Τώρα για τα υπόλοιπα: Κάθε προσφορά που ευνοεί εμάς που πληρώνουμε καλή είναι. Και στο φινάλε κάθε μαγαζί μπορεί να κάνει τη δική του ξεχωριστή καμπάνια.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι άλλες δύο παράγραφοι ήταν ειρωνικές μέσω χιούμορ. Παραμένει η άποψή μου για μία (μέση) τιμή για όλους.

mushampa

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σας.ξερεις καποιος να μου πει για τη φωτεινη που ηταν την παρασκευη?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Υπάρχει Φωτεινή στο συγκεκριμένο μαγαζί? πρώτη φορά ακούω τέτοιο όνομα.....

mushampa

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
την παρασκευη το μεσημερι που πηγα ηταν εκει.κοντο μαλλι,κοκκινο

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
όχι...θέλει 120 η νεαρά...για να μην πέφτει, σημαίνει ότι έχει δουλειά. Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι της τα δίνουν...

Πάντως εγώ αναρωτιέμαι το εξής : Τι παραπάνω έχει αυτή η Κωνσταντίνα, που δεν το έχει η Λίζα ή η Ναόμι ή η Δανάη. Συμφωνώ με τον andy51 σε όσα είπε.

Φυσικά και της τα δίνουμε.. Γιατί μην τρελαθούμε... Εκτός από το Λιζάκι τα άλλα τα μπαζάκια είναι της πλάκας..μετά έρχεται η Ηλέκτρα.. και τελευταία και καταίδρωμένα τα υπόλοιπα... Κι αν δεν ξέρεις τι παραπάνω έχει η Κωσταντίνα άει πήγαινε να τη δεις πρώτα , πέρνα μαζί της μέσα και μετά έλα να κάνεις σχόλιο

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πάμε τώρα στην τράπουλα. Εγώ το φαντάζομαι το σκηνικό κάπως έτσι. Διαλέγεις κοπέλα και μπαίνεις μέσα. Κάνεις το πρόγραμμα (έχεις την αγωνία θα πληρώσω, δεν θα πληρώσω) και μόλις τελειώσεις βγαίνεις στο σαλόνι και τραβάς ένα χαρτί και περιμένεις να τραβήξει η κοπέλα ένα άλλο. Αν είναι το ίδιο φεύγεις σαν κύριος όπως ήρθες (όσον αφορά το πορτοφόλι βέβαια). Πριν δεν μπορεί να γίνει η κλήρωση γιατί άμα δεν σου κάτσει μπορείς να φύγεις επικαλούμενος τον οποιονδήποτε λόγο (ξέχασα ένα ραντεβού, με πονά η κοιλιά μου κ.λ.π.) και να μην κάνεις τη συνεδρία. Ο ορισμός της ξεφτίλας. Πήγες κύριε, έκανες την δουλειά σου, πλήρωσε το ΕΥΛΟΓΟ τίμημα (60 ή 70 ευρώ) και φύγε σαν κύριος. Την κοπέλα που δεν θα πληρωθεί δεν την σκέφτεσαι?
Έχω λοιπόν να προτείνω και μία πιό προχωρημένη προσφορά. Να μπει και αγγελία μασάζ για "αδελφές" και η προσφορά να γίνει όταν ο πελάτης τελειώσει με την κοπέλα, αν πηδήξει και την "αδελφή" φεύγει χωρίς να πληρώσει τίποτα αφού τα λεφτά τα πήραμε από τον πούστη.
Και επειδή ακούω από διάφορες κοπέλες για κολοδάχτυλα, πλαστικά πέοι και ακόμη και για αγγουράκια, μπορείται να μπεί και αγγελία για κολομπαράδες. Μετά από την κοπέλα ο συναγωνιστής αφού τον πάρει από τον κολομπαρά, φεύγει (δεν ξέρω βέβαια σαν κύριος) χωρίς να πληρώσει, αφού τα λεφτά τα πήραμε από τον κολομπαρά.
Αυτές είναι προσφορές.  
καλησπερουδιαααα..... :dancing: θελω να σας πω κατι οσο αφορα για την προσφορα που κανουμε...εχω ξαναπει αυτο οτι θελαμε να κανουμε κατι διαφορετικο για το σιτε..μελος του σιτε ι οχι..οφειλο να πω για πολους που δεν γνωριζουνε οτι ειμαι μελος του σιτε πολυ καιρο κ οταν εργαζομαι καπου ι συνεργαζομαι ι ειμυουνα ιδιοκτιτρια παντα τα μελοι του σιτε ητανε διπλα μου εγω απο την μερια μου παντα προσπαθουσα να τους ευχαριστισω με καποιον τροπο..οσο αφορα για την τραπουλα..δεν ξερω αμα καταλαβες κ εγω εργαζομαι εκει..πραγματικα νομιζετε οτι ι κοπελα δεν θα πληροσει?το οτι εσεις δεν πληρονετε δεν θημενει οτι δεν θα  παρουμε εμεις τα λεφτα το μαγαζι θα πληροσει την κοπελα κανονικα...οταν εβαλα την προσφορα εξηγεισα οτι θα διαλεξεις την κοπελα κ αμεσος μετα θα γηνει το παιχνιδυ με της τραπουλες μετα θα μπεις στο δοματιο...οσον αφορα οτι αμα δεν βγει το νουμερο να φυγει καποιον το μονο που μπορο να πω οτι ειναι δροπι του..απο κει κ περα ειναι η συνιδισι το καθενος...φιλουθκια απο μενα

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα σας.ξερεις καποιος να μου πει για τη φωτεινη που ηταν την παρασκευη?

καλησπερουδιααα...λιπον η ΦΟΤΕΙΝΗ....ειναι μια φιλη μας..αμα ειδες στης ενημεροσεις δεν εβαλα το ωνομα της διοτι ηρθε μονο παρασκ. κ σαββατο...απο την μου ειπε θα ειναι παλη σαββατο κοντα μας...φιλουθκια

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερουδιααα...λιπον η ΦΟΤΕΙΝΗ....ειναι μια φιλη μας..αμα ειδες στης ενημεροσεις δεν εβαλα το ωνομα της διοτι ηρθε μονο παρασκ. κ σαββατο...απο την μου ειπε θα ειναι παλη σαββατο κοντα μας...φιλουθκια
ελληνίδα είναι η φωτεινή ? για πες γιατί μόνο σάββατα μπορώ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom