mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Έχει.......ΛΙΖΑ(κι)! ;)Αυτά που λές είναι γνωστα.....παρασύνθημα δεν εχει?
Έχει.......ΛΙΖΑ(κι)! ;)Αυτά που λές είναι γνωστα.....παρασύνθημα δεν εχει?
Πολύ όμορφα, αν και την ταλαιπώρησα ολίγον. Για σένα μιλούσαμε......θά'χες λόξυγκα σίγουρα!πέρασες καλά ;
Πολύ όμορφα, αν και την ταλαιπώρησα ολίγον. Για σένα μιλούσαμε......θά'χες λόξυγκα σίγουρα!
όχι...θέλει 120 η νεαρά...για να μην πέφτει, σημαίνει ότι έχει δουλειά. Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι της τα δίνουν...
Πάντως εγώ αναρωτιέμαι το εξής : Τι παραπάνω έχει αυτή η Κωνσταντίνα, που δεν το έχει η Λίζα ή η Ναόμι ή η Δανάη. Συμφωνώ με τον andy51 σε όσα είπε.
καλησπερουδιαααα..... θελω να σας πω κατι οσο αφορα για την προσφορα που κανουμε...εχω ξαναπει αυτο οτι θελαμε να κανουμε κατι διαφορετικο για το σιτε..μελος του σιτε ι οχι..οφειλο να πω για πολους που δεν γνωριζουνε οτι ειμαι μελος του σιτε πολυ καιρο κ οταν εργαζομαι καπου ι συνεργαζομαι ι ειμυουνα ιδιοκτιτρια παντα τα μελοι του σιτε ητανε διπλα μου εγω απο την μερια μου παντα προσπαθουσα να τους ευχαριστισω με καποιον τροπο..οσο αφορα για την τραπουλα..δεν ξερω αμα καταλαβες κ εγω εργαζομαι εκει..πραγματικα νομιζετε οτι ι κοπελα δεν θα πληροσει?το οτι εσεις δεν πληρονετε δεν θημενει οτι δεν θα παρουμε εμεις τα λεφτα το μαγαζι θα πληροσει την κοπελα κανονικα...οταν εβαλα την προσφορα εξηγεισα οτι θα διαλεξεις την κοπελα κ αμεσος μετα θα γηνει το παιχνιδυ με της τραπουλες μετα θα μπεις στο δοματιο...οσον αφορα οτι αμα δεν βγει το νουμερο να φυγει καποιον το μονο που μπορο να πω οτι ειναι δροπι του..απο κει κ περα ειναι η συνιδισι το καθενος...φιλουθκια απο μεναΠάμε τώρα στην τράπουλα. Εγώ το φαντάζομαι το σκηνικό κάπως έτσι. Διαλέγεις κοπέλα και μπαίνεις μέσα. Κάνεις το πρόγραμμα (έχεις την αγωνία θα πληρώσω, δεν θα πληρώσω) και μόλις τελειώσεις βγαίνεις στο σαλόνι και τραβάς ένα χαρτί και περιμένεις να τραβήξει η κοπέλα ένα άλλο. Αν είναι το ίδιο φεύγεις σαν κύριος όπως ήρθες (όσον αφορά το πορτοφόλι βέβαια). Πριν δεν μπορεί να γίνει η κλήρωση γιατί άμα δεν σου κάτσει μπορείς να φύγεις επικαλούμενος τον οποιονδήποτε λόγο (ξέχασα ένα ραντεβού, με πονά η κοιλιά μου κ.λ.π.) και να μην κάνεις τη συνεδρία. Ο ορισμός της ξεφτίλας. Πήγες κύριε, έκανες την δουλειά σου, πλήρωσε το ΕΥΛΟΓΟ τίμημα (60 ή 70 ευρώ) και φύγε σαν κύριος. Την κοπέλα που δεν θα πληρωθεί δεν την σκέφτεσαι?
Έχω λοιπόν να προτείνω και μία πιό προχωρημένη προσφορά. Να μπει και αγγελία μασάζ για "αδελφές" και η προσφορά να γίνει όταν ο πελάτης τελειώσει με την κοπέλα, αν πηδήξει και την "αδελφή" φεύγει χωρίς να πληρώσει τίποτα αφού τα λεφτά τα πήραμε από τον πούστη.
Και επειδή ακούω από διάφορες κοπέλες για κολοδάχτυλα, πλαστικά πέοι και ακόμη και για αγγουράκια, μπορείται να μπεί και αγγελία για κολομπαράδες. Μετά από την κοπέλα ο συναγωνιστής αφού τον πάρει από τον κολομπαρά, φεύγει (δεν ξέρω βέβαια σαν κύριος) χωρίς να πληρώσει, αφού τα λεφτά τα πήραμε από τον κολομπαρά.
Αυτές είναι προσφορές.
καλησπερα σας.ξερεις καποιος να μου πει για τη φωτεινη που ηταν την παρασκευη?
ελληνίδα είναι η φωτεινή ? για πες γιατί μόνο σάββατα μπορώκαλησπερουδιααα...λιπον η ΦΟΤΕΙΝΗ....ειναι μια φιλη μας..αμα ειδες στης ενημεροσεις δεν εβαλα το ωνομα της διοτι ηρθε μονο παρασκ. κ σαββατο...απο την μου ειπε θα ειναι παλη σαββατο κοντα μας...φιλουθκια