Σημερινη επισκεψη (21/1). Κοριτσια 3 : Δαναη, λιζα, χριστινα. Την λιζα την ηξερα απο φραντζη , η δαναη εντυπωσιακη γυναικα (Brazil) αλλα πιο πολυ προς τα γουστα μου επαιζε η χριστινα, η οποια και τιμηθηκε. Ειναι μελαχροινη, με πολυ ωραια μαλλια , υπεροχες γαμπες,καθαρη (οπως αποδειχθηκε),βυζακι ψιλοπερηφανο και διακριτικη. Στο μασαζ δεν εχει κατι το ιδιαιτερο, απλα προσπαθει σιγουρα να σε ικανοποιησει αναλογα πως το θες, σκληρο η απαλο. Στο δια ταυτα , αρκετα καλη πιπα , λυσσαλεα θα ελεγα, χωρις περιποιηση των @@. Δακτυλοσκοπησεις δεν δεχεται και στο λεει με διακριτικο και ψιλοχαζο τροπο (-πιασε μου το στηθος- για να βγαλεις το χερι απο το μουνακι της), αντεχει καλο και δυνατο σφυροκοπημα, προς τιμη της αλλαξε προφυλακτικο απο αλλαγη στασης σε στοματικο,γλωσσοφιλα και γενικως φιλια δεν δινει (και καλα κανει για μενα) και εν πασει περιπτωσει δεν κλαις τα ευρωπουλα σου. Ο χωρος επιεικως αποδεκτος, γυρω στον μεσο ορο,η αυρα που βγαζει το μαγαζι ειναι μαλλον θετικη οσο αφορα τις παρεχομενες υπηρεσιες και τον επαγγελματισμο των κοριτσιων. Η προσφορα (60€/45min) μαλλον τηρηθηκε αν και αργησα να ολοκληρωσω,με τον χρονο του ντους και δικου μου και της κοπελλας. Η χριστινα με κερδισε με την διακριτικοτητα , με την ευγενεια (νομιζω οχι προσποιητη και επαγγελματικη) και την καθαριοτητα της.Σιγουρα εχω παει και με καλυτερες, σιγουρα εχω παει και με χειροτερες, Εαν θα την ξανατιμουσα? μαλλον ναι. Εξαρταται απο το τι ζητα ο καθενας.