danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μπορω να ερθω να παιξω το παιχνιδι και αμα δεν μου κατσει να την κανω???
οχι φυσικα..... ...
μπορω να ερθω να παιξω το παιχνιδι και αμα δεν μου κατσει να την κανω???
τουλαχιστον μπορω να τραβηξω δευτερος???οχι φυσικα..... ...
Τραβάς κι από 31;τουλαχιστον μπορω να τραβηξω δευτερος???
οχι φυσικα..... ...
παιρνεις εσυ το 10% και εγω το 90% , συμφωνεις???
δαναη επειδη το παιχνιδι αυτο εχει 10% πιθανοτητες εγω σου αντιπροτεινω κατι αλλο για μενα.... θα παιξουμε το ιδο παιχνιδι απλα αμα κατσει το ιδιο φυλλο θα πληρωσω τα δεκαπλασια δηλωδη 600 ευρω αν δεν κατσει θα μπω τσαμπα.... παιρνεις εσυ το 10% και εγω το 90% , συμφωνεις???
ok, σε καθε περιπτωση χωρις χρηματα εννοειται ........πρωτα απο ολα αγεισες παρα πολυ για να δωσεις την ιδεα... ;).....θα σου κανω αλο αμα πετιχουμε το ιδιο νουμερο θα σου κανω εγω το μασσαζ αμα δεν πετυχουμε θα το μου το κανεις το μασσαζ εσυ.... ;) ;)
ok, σε καθε περιπτωση χωρις χρηματα εννοειται .....
Το μεσημερι παντως κατα τις 3 τα πραγματα ηταν πιο ησυχα. Αν εξαιρεθουν καποιες φωνες που ακουγοντουσταν απο καποιους συναγωνιστες στη ρεσεψιον κατα την εξοδο μου απο τα ενδοτερα οπου ειχα περασει με ΧριστιναΟι πρωινές μου πληροφορίες αναφέρονται σε κοσμοσυρροή!
Όπως ανέφερε έγκριτο μέλος-φίλος, μόλις κατακάτσει ο κουρνιαχτός θα επιχειρήσουμε. ;)
ε τοτε τι θα παιχνιδι θα παιξουμε??? η θα κερδισω το θεσπεσιο μασαζ σου ή θα κερδισεις το υπεροχο μασαζ μουσε λιγο θα μου πεις να σε πληροσουμε κ ολες...(πλακα κανο)
ε τοτε τι θα παιχνιδι θα παιξουμε??? η θα κερδισω το θεσπεσιο μασαζ σου ή θα κερδισεις το υπεροχο μασαζ μου
Καλά ρε κουφάλες, δε λέγατε τίποτα κι έφυγε το κορίτσι; Ωραίοι είστε σεις!!!!
Σε απατά.....1 στα 10 είναι η πιθανότητά σου....το ΙΔΙΟ χαρτί πρέπει να τραβήξετε,οχι ένα συγκεκριμένο χαρτί....
κατσε ρε συ κριτων γιατι θα με κανεις να ξεχασω και την απλη αριθμητικη.... διαλεγω ενα τυχαιο νουμερο απο το 1 ως το 10.... ποια η πιθανοτητα να τραβηξω το νουμερα αυτο σε μια κληρωτιδα που εχει τα 10 νουμερα?? εσυ λες οτι ειναι 18,18%??????????? θα μας τρελανεις ρε συ ????Xαθήκατε λίγο παίδες , είναι πρόβλημα συνδυαστικής ανάλυσης , βασίζεται στα παραγοντικά του Διωνύμου Newton.
Λύνεται ως εξής :
Ζητάμε το πλήθος των συνδυασμών 10 στοιχείων ανά 2.
Συνεπώς
10! / [(10 -2 )! 2!] = 10! / 8! 2! = ( 9 χ 10 ) / 2 = 45
Αν εδώ προσθέσουμε κ τους συνδυασμούς - 10 συνολικά - των επαναλαμβανόμενων στοιχείων που κερδίζουν έχουμε 45 + 10 = 55
Και τελικά 10 / 55 = 0,1818 (περιοδικός) δηλαδή 18,18 % πιθανότητες κατά Laplace. [ Πλήθος ευνοϊκών περιπτώσεων / Πλήθος δυνατών περιπτώσεων].
Αν προχωρήσουμε την ανάλυση προκύπτει οτι περίπου 1 στις 5 επισκέψεις θα είναι δωρεάν.
Καθιερώστε το λοιπόν 1 στις 5 δωρεάν να κερδίζουν όλοι, τι με βάζετε κ κάνω στατιστικές αναλύσεις ξημερώματα?
Αλήθεια εγώ κερδίζω κάτι?
Καλημέρα σας.
Για αρχή να δηλώσω άκρως ικανοποιημένος από τη φιλοξενία της Νατάσσας. Ευγενέστατη, χαμογελαστή, διακριτική, ευχάριστη...ένας γλυκός άνθρωπος που με κέρδισε. Δίνει μεγάλη σημασία στην καθαριότητα και την υγιεινή και μεριμνά για την ευχαρίστηση και ικανοποίηση του πελάτη.
Δεύτερο στοιχείο....ο εκπληκτικός καφές. Σαφέστατα τον είχα ανάγκη, μετά την ταλαιπωρία να φτάσω, αλλά τύφλα νά'χουν τα cafe στις high περιοχές!
Καλή συνέχεια....