kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.550
- Πόντοι
- 3.412
Και έχω πάρει κάτι πακετάκια στο 1.34
Θέλω 3 κερασμένα τότε,
Λυκαβηττου στο Elenas , ενα Νυru στη Συγγρού κ ενα διπλό στη Ζάννα.
Θα περιμένω αρχηγέ !
Και έχω πάρει κάτι πακετάκια στο 1.34
Θέλω 3 κερασμένα τότε,
Λυκαβηττου στο Elenas , ενα Νυru στη Συγγρού κ ενα διπλό στη Ζάννα.
Θα περιμένω αρχηγέ !
Ευχαρίστως θα έκανα ένα prive μασαζάκι στο Λιζάκι για να της ψιθυρίσω και κάτι στ'αυτάκι!! ;)οπως βλεπω υπαρχουνε χερασματα....ποιος θα με χερασει ενα μασαζ....αλα μονο μασαζ.... ;) ;) ;)
Ευχαρίστως θα έκανα ένα prive μασαζάκι στο Λιζάκι για να της ψιθυρίσω και κάτι στ'αυτάκι!! ;)
Κάτσε να δούμε.....χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία για να τα καταφέρω..πεστεις αυριο που θα ερθεις ...ειμαι συγουρι οτι θα χαριιιι.....
....λοιπον γιατι μ'ρεσει να κανω παντα παντα κατι καινουριο τοτε κοιτα τι σκευτικε το μυαλουδακι μου..........εκτος απο την προσφορα μας που ειδη υπαρχει...τωρα ΔΕΥ.ΤΡΙ.κ ΤΕΤΑΡ...κοιτα τι θα κανουμε για τα παιδυα απω το σιτε οταν θα ερθουνε θα εχουνε μια εκπληξει...
ανταγωνισμός γαρ...
....μισθοί ..συντάξεις...θα περιοριστούν και άλλο και η εφορία θα ανέβει στα ύψη...για να μην ξεχνιόμαστε....Οριστικοποιείται το ΡSI , με ευνοϊκό επιτόκιο για τη χώρα.
Το χρηματιστηριο προεξοφλεί θετικές εξελίξεις , αν τελικά κλειδώσουν οι διαπραγματεύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ σε μερικές συνεδριάσεις η Εθνική θα ανέβει γύρω στο 150 % στα 4 €.
Η αγωνία κορυφώνεται.........
ανταγωνισμός γαρ...
Αν είναι για διπλό αντίπαλο, πάσο ...γιατί για δεύτερο καπάκι γκόλ, μάλλον ο χρόνος δεν επιτρέπει..Δεν καταλάβατε βρέ? δεν εχω μιλήσει με την Δανάη,αλλά είμαι μεσα στο μυαλό της.... προφανώς λοιπον τις μέρες αυτές η τιμή θα είναι στα 80,αλλά θα παρέχεται περισσότερος χρόνος και βεβαίως η δυνατότητα επίτευξης και δεύτερου γκολ.....τα φαντάστηκα καλά Δανάη?
Παντως τα τριγυρω καταστηματα εχουν εκπτωσεις μεχρι 75%. Εκει βεβαια πας για να ντυθεις και οχι για να γδυθεις (Δαναη αστιευομαι). Αυριο εχω διωρη και θα επισκευθω και εγω το ιδρυμα- αλλωστε μενω πολυ κοντα. Παντως αν μου επιτραπουν οι αναμνησεις (Κωλο-γερος ωντας ) το εν λογω ιδρυμα το ειχα επισκευθει πριν απο 5-6 χρονια οταν ειχε πρωτοανοιξει νομιζω και ηταν μια κοπελια Ρωσσιδα, η Ευα, πολυ καλο σερβις.
Καλά ρε κουφάλες, δε λέγατε τίποτα κι έφυγε το κορίτσι; Ωραίοι είστε σεις!!!!Η Ευα ήταν πολονέζα φίλε μου.Οντως πολύ καλή περίπτωση.Δυστυχώς (για μας), σταμάτησε το άθλημα.
Οι πρωινές μου πληροφορίες αναφέρονται σε κοσμοσυρροή!
Όπως ανέφερε έγκριτο μέλος-φίλος, μόλις κατακάτσει ο κουρνιαχτός θα επιχειρήσουμε. ;)