Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!!! Τα κορίτσια που θα σας χαλαρώσουν σήμερα ειναι η Λίζα...η Ζωή...η Χριστίνα...η Σαμπρίνα...η Ροζαλίντα....η Ελένη...και η Τζένη μέχρι τις πέντε! Σας φιλώ.... :-* :-*
...Και μην ξεχ'ασω να σας ενημερώσω ο,τι η προσφορά που υπήρχε με το διπλό προγράμμα (90 απο 120) εχει τελειώσει....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...εκτος απο τις προσφορες,καμια με προσοντα καλα... :tits: :tits: :tits: :tits:..εχει το μαγαζι... :helpplea:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.952
Πόντοι
6.515
.....καλησπέρα σε όλους..... :-*.... Από Δευτέρα ξεκινάνε οι τελευταίες εργασίες για τον κάτω όροφο,

ρε κοριτσια, εχω ερθει μερικες φορες το τελευταιο διμηνο. Δεν εχω δει συνεργεια να δουλευουν, δεν εχω ακουσει θορυβους, δεν εχω δει καδο ή υλικα επισκευων.
Πως γινονται οι εργασιες? virtual?  :think:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.309
Πόντοι
41.813
...Και μην ξεχ'ασω να σας ενημερώσω ο,τι η προσφορά που υπήρχε με το διπλό προγράμμα (90 απο 120) εχει τελειώσει....

:'( :'( :'( :'( :'( αυτο το καναμε τιποτα νεοτερο δεν εχει?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357

Τελοs εποχηs προσφορων......Επομενο βημα........εκπτωσειs

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
.....Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα ... Τα κοριτσια μας σήμερα ειναι η Λίζα....η Ζωη...η Πωλίνα....η Σαμπρίνα...η Ροζα....η Ελενα....η Ολγα...η Ντίνα....και η Τζένη (ως τις πέντε)!!! Επίσης έχουμε μια νεα κοπέλα στον χώρο....την Ναταλί...είναι απο Βουλγαρία,ετών 20...μελαχροινη,με ωραίο σωματάκι..... Θέλω να σας ενημερώσω οτι ειμαστε... :idiot: :idiot:...υπο σκέψην για μια νεα σουπερ προσφορα που θα σκάσει περίπου στα Χριστούγεννα!!!! Πρίν σας χαρετήσω να λύσω και την απορία του Geo man που οποτε ερχεται παραπονιεται, δεν ακουει τους εργατες.... Αγαπημένε απλά τους έχουμε βαλει στο αθόρυβο και δόνηση....γιατι καποιοι (και με το δίκιο σας) μου κανατε παραπονα πως την ωρα της απόλυτης χαλάρωσης σας στο δωμάτιο....ακούγατε το ....γεωτρύπανο χαχαχα.... Σας φιλώ οτιδήποτε απορία ,παραπονο, καλημερα στο 210.9842697..... :-* :-*

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
όταν λές Όλγα εννοείς οτι περνάει και στο δωμάτιο?... η γνωστή Όλγα?

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΞΑΝΘΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΜΙ MILF ΟΛΓΑ ΕΧ Θησέως 90/81

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Η ολγα είναι 22 ετών απο βουλγαρια μελαχρινή ψήλη.....είναι πρωτάρα γενικά ..... ;) :-*

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας  :)Σήμερα το ροστερ ειναι λιζα η ολγα η ντινα η ελενα η σαμπρινα η ροζα ....Σήμερα το ωραριο είναι απο της 11 μέχρι της 6 τα απόγευμα και καθημερινά 11 μέχρι 9 το βράδυ ....Τα κορίτσια του Total Relax σας εύχονται ένα γλυκό και ξεκούραστο weekend... :) :-*

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε όλους.... :) :)Σήμερα το ροστερ είναι η Λιζα η Χριστινα η Πολινα η Ροζα η Αγαπη η Ολγα η Σαμπρινα και η Ελενη ....Για πληροφορείς Η ακόμα να κλείσετε κάποιο ραντεβού,μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-9842697 .....Ώρες     11-9 δευτερα έως παρασκευή και Σαββατο θέλω να ενημερώσω ότι η ώρα άλλαξε από 11-6 και θα είμαστε ανοιχτά πλέον τα Σάββατα απο 11-7 το βραδυ ...να έχετε μια ήσυχη μέρα με πολλα χαμογελα οσο μπορείτε και για κανενα λογω ,αντιθετως κανει καλο στη υγεια μας.... ;) :-*

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.269
Πόντοι
7.135
Καλημέρα Νατάσσα αρχόντισα................ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

georg-e

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα Κ από εμένα.....!!!!!αν Κ νέος στο φόρουμ παλιός στο μαγαζί!!λοιπον για εμένα εδώ μέσα το καλύτερο κρεβάτι το κάνει το τελευταίο καιρό η σαμπρινα μακάρι να μπορούσα να πηγαίνω κάθε μέρα πιστεύω ότι η χημεία μας έχει ταιριάζει στο φουλ ούτε ζευγάρι να είμασταν.....αγαπάμε σαμπρινα με χιλια

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου συμφωνω, την εχω παρει  5 φορες  , αυτα τα ματια  προσωπικα με τραβανε. Αλα περιμενω το ΝΟΥΡΟΥ ΜΑΣΑΖ  μου εχει πει οτι θα ειναι πολυ καλη  σε αυτο, με διπλωμα που λεμε.
Νατασα κανε κατι  να τελειωσουν οι εργασιες για  να απολαυσουμε τις καινουργιες υπηρεσιες απο τα κοριτσια και ειδικα απο Σαμπρινα

SIDERAS

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
103
Πόντοι
1
Κύριοι δεν θα συμφωνήσω μαζί σας.Βέβαια αυτο είναι και θέμα γούστων του καθενός Το πιο απιστευτο αστέρι μέσα στο μαγαζί είναι το ΛΙΖΑΚΙ απο θέμα ομορφιάς απο σωματακι άγαλμα απο υπηρεσίες σαν άνθρωπος.ΘΕΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ.Σε λατρευω

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε , οπως ειπες ολα ειναι θεμα γουστου και χημειας,  δεν αντιλεγω  εχω παρει και τις δυο .
Μπορω να πω οτι με την Λιζα δεν ενθουσιαστηκα  και τοσο μια φορα  που ηταν η συνεδριαση μαζι της. Ενω  με την Σαμπρινα δεσαμε σαν πιτσουνακια που λενε.
Δεν ξερω ισως ειναι και το νεαρο της ηλικιας μου αλλα  οταν ασχολειται με την κατω περιοχη και με κοιταζει χαδιαρικα  με αυτα τα υπεροχα ματια τι να πω  με απογειωνει. Για μενα παντα  συνεχιζω εχει φοβερο κολαρακι .
Τελος παντων  γουστα ειναι αυτα.

Ξαναλεω Νατασα μας κανε γρηγορα  για το ΝΟΥΡΟΥ  με την υπεροχη Σαμπρινα  πιστεωω θαναι η καλυτερη . εχω μαζεψει τα λεφτα  νατασα κανε γρηγορα  γιατι θα τα φαω αλλου .

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους.... Οσο αφορά στο nuro που ρωτάτε πολλοί....η Λίζα και η Σαμπρίνα και η Ελενα είναι έτοιμες,η Ντίνα και η Ζωη τελειοποιούνται σε λίγες μέρες,το μόνο που λείπει για να ξεκινήσει είναι να ετοιμαστεί ο χώρος κάτω,ο οποίος έχει μόνο 3 μέρες δουλειά οπότε λίαν συντόμως θα λειτουργήσει κι αυτός... Τα κορίτσια μας σήμερα ειναι η Λίζα..η Σαμπρίνα...η Χριστίνα...η Ρόζα...η Πωλίνα...η Αγάπη ...και η Τζένη (ως τις 5)...Απο σήμερα ειναι μαζί μας μια νέα κοπέλα....εντελώς νέα μιας και δεν έχει ξανα ασχοληθεί με τους χώρους μας...η Λαρίσα απο ρουμανία καστανη και ετών 23...Να σας υπενθυμίσω οτι το ωραριο του Σαββάτου διαμορφώθηκε ως εξης 11 πρωι με 7 απογευμα αντί 6 που κλειναμε...Πιο αργα δεν μπορώ ακομα να κρατησω τα κορίτσια γτ οπως καταλαβαινετε και αυτες περιμενουν μια μερα να ξεκουραστουν...καλη σας ημέρα και σε λίγο θα σας κάνω μια ακόμα εκπληξη-ανακοίνωση....Φιλάκια!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom