Ξερω οτι ειναι οφτοπικ και ξερω οτι μπορω να σας κουρασω αλλα αν θες Νατασσα
και οι αλλοι φιλοι διαβαστε αυτο. Το εγραψα πριν απο 2,5 χρονια για νουρου
που εκανα στη Μπανγκοκ σε ενα απο τα πιο φημισμενα νουρου-μασσαζ στο Κολονζ.Λοιπον η κοπελα λεγοταν Νιι ηταν απο Τσιανγκ-μαι. Ειχε καταλευκο τελειο και αψεγαδιαστο πιπινοσωμα(του οποιου δεν ειμαι οπαδος-και να σας πω και κατι επειδη η δουλεια μου εχει σχεση με ζωγραφικη, η τελειοτητα με απωθει) τελειο ομως σωμα για μποντυ του μποντυ μασσαζ. Στο προσωπο εχανε λιγο, λογω της ασπριλας εμοιαζε λιγο με πλατσικομουρα γιαπωνεζα. Ηλικια με τις ταυλανδεζες δεν μπορεις να πεις με σιγουρια, πρεπει να τις ρωτησεις και αν σου πουν την αληθεια.Ας πουμε 20-25.Αρχικα καθεται αυτη στη μπανιερα και σε βαζει αντικρυστα να κατσεις πανω στα ποδια της και αρχιζει να πλενει καθε τετραγωνικο εκατοστο του κορμιου σου με μπολικη σαπουναδα.Μετα παραλαμβανει το εργαλειο και αφου τραβηξει το κεφαλακι εξω αρχιζει με επιμονη και τρομερη τεχνικη να του κανει μασσαζ. Επειτα αφου κανει οτι εντριβες μπορει και με το σωμα της σε γυρναει και σου πλενει και την πλατη ενω περναει ποτε-ποτε τα χερια της μπροστα και κανει μασσαζ και στο εργαλειο. Αφου τελειωσει με το μπανιο σε ξεπλενει,απλωνει κατω μια μεγαλη πετσετα, και σε βαζει να κατσεις σε ενα ειδικο καθισμα που κατω απο τα μπαλακια και την εδρα σου ειναι κενο. Αφου ετοιμασει το τζελ το απλωνει στο σωμα της και στο δικο σου και οπως εισαι καθιστος αρχιζει να κανει μασσαζ στα ποδια αρχικα με τα βυζακια της μετα με το μουνακι της και στο τελος με το στομα. Το ιδιο επαναλαμβανει μετα στα χερια σου ενω ταυτοχρονα οσο κανει ολα αυτα το χερι της αρχιζει και χαιδευει το οργανο αλλα και κατω απο το ειδικο σκαμνι τα αρχιδια και την εδρα. Ειναι μια φοβερη αισθηση κατι μεταξυ γαργαλισματος και χαδιου. Αυτη η αισθηση σε τρελαινει.Αφου τελειωσει και αυτο σε παει στο κρεβατι οπου αρχιζει παλι το μασσαζ με το τζελ μποντυ του μποντυ μπρουμητα.Στο τελος σε γυριζει ανασκελα και αφου σου κανει μασσαζ σου παιρνει πιπα και μετα καθεται απο πανω σου και ολοκληρωνεις. Προσοχη στην πιπα, λογω του προσφατου συμβαντος με το Λακη να της πειτε να βαλει προφυλακτικο και να εχετε μαζι σας προφυλακτικα γιατι αυτα που εχουν ειναι σε γιαπωνεζικα μεγεθη. Περιτο να πω οτι αν και η κοπελα ηταν επαγγελματιας ηταν πολυ στενη και ειχε μια φοβερη γιαπωνεζοειδη εκφραση το προσωπο της και οπως ητανε απο πανω μου και με οσα ειχαν προηγηθει τελειωσα μεσα σε δυο λεπτα. Μετα με πηγε παλι στην μπανιερα και με ξεπλυνε επιμενοντας αρχικα στο οργανο αλλα μολις ειδε εκ νεου αντιδραση το παρατησε και αρχισε να το παιζει κινεζα. Της αφησα χωρις να μου ζητησει 300 μπαχτ τιπ και 100 για την χοντρη που μαζευε το δωματιο, την ευχαριστησα και εφυγα με ενα πλατυ ηλιθιο χαμογελο.