Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και εγώ την Ροζαλίντα την θεωρώ μέγιστη απογοήτευση... υπόσχεται παπάδες στο σαλόνι και στο δωμάτιο κάνει ότι μπορεί για να σε ξεκαβλώσει...
προσωπική άποψη...

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Βρέ Νατάσσα, ήρθα χτές το απόγευμα, και το ρόστερ ήταν σκέτη απογοήτευση..... κάνε κάτι και για τους απογευματινούς!!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε ολους....Θέλω να απευθυνθω στον αγαπημενο φιλο που εγραψε για το απογευματινο ροστερ χθες... Με εξαιρεση την Κωσταντίνα  και την Σαμπρινα που ειχαν ρεπό...και την Τζένη που σχολάει στις 5,ολα τα άλλα κοριτσια ειναι αυτα που ειναι καθε μέρα....Ηταν η Λίζα η Ζωη η Χριστινα η Πωλίνα και τα υπόλοιπα καθημερινα κοριτσια.... Ποιο ακριβως ηταν το θεμα,αν θες πες μου να σε βοηθησω.... Οσο για την Ροζαλίντα.... Παιδια...ολοι δεν ταιριαζουν με ολους...Υπάρχουν καποιοι που περνανε καλά με καποια κοπέλα και καποιοι άλλοι που δεν ταιριαζει η χημεια τους.... Παρολαυτα αν υπάρχει συγκεκριμενο προβλημα με την ροζα πεστε το μου ειτε εδω ειτε με pm να το φροντισω άμεσα.... Σε άλλα νεα τωρα....Τα κοριτσια μας σημερα...Η Λίζα....η ζωη....η αγαπη...η ελενα....η πωλίνα.....η ροζα.....η χριστινα....η ολγα.....και η Τζένη μεχρι τις 5!!! Οσο αφορά στο nuro επειδη πολλοί ρωτατε....φυσικά και ΔΕΝ  θα ειναι στην προσφορα των καρτων...γιατι θα ειναι ηδη σε τιμή εκπληξη για την αγορα... Και ο λόγος που καθυστερει ειναι αφενος γτ δεν εχουν τελειωσει τα δωματια κατω και αφετερου γτ τελειοποιουντε τα κοριτσια στην τεχνικη ετσι ωστε να μην δω κανενα αρνητικο σχολιο απο εσας..... (Οχι οτι δεν θα βρειτε κατι αλλο,αλλα λεμε τωρα χαχαχα :grin: :grin: :idiot:).... Σας φιλώ....και οτι θελετε,εδω ειμαστε!!!!

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Καλημέρα σε ολους....Θέλω να απευθυνθω στον αγαπημενο φιλο που εγραψε για το απογευματινο ροστερ χθες... Με εξαιρεση την Κωσταντίνα  και την Σαμπρινα που ειχαν ρεπό...και την Τζένη που σχολάει στις 5,ολα τα άλλα κοριτσια ειναι αυτα που ειναι καθε μέρα....Ηταν η Λίζα η Ζωη η Χριστινα η Πωλίνα και τα υπόλοιπα καθημερινα κοριτσια.... Ποιο ακριβως ηταν το θεμα,αν θες πες μου να σε βοηθησω.... Οσο για την Ροζαλίντα.... Παιδια...ολοι δεν ταιριαζουν με ολους...Υπάρχουν καποιοι που περνανε καλά με καποια κοπέλα και καποιοι άλλοι που δεν ταιριαζει η χημεια τους.... Παρολαυτα αν υπάρχει συγκεκριμενο προβλημα με την ροζα πεστε το μου ειτε εδω ειτε με pm να το φροντισω άμεσα.... Σε άλλα νεα τωρα....Τα κοριτσια μας σημερα...Η Λίζα....η ζωη....η αγαπη...η ελενα....η πωλίνα.....η ροζα.....η χριστινα....η ολγα.....και η Τζένη μεχρι τις 5!!! Οσο αφορά στο nuro επειδη πολλοί ρωτατε....φυσικά και ΔΕΝ  θα ειναι στην προσφορα των καρτων...γιατι θα ειναι ηδη σε τιμή εκπληξη για την αγορα... Και ο λόγος που καθυστερει ειναι αφενος γτ δεν εχουν τελειωσει τα δωματια κατω και αφετερου γτ τελειοποιουντε τα κοριτσια στην τεχνικη ετσι ωστε να μην δω κανενα αρνητικο σχολιο απο εσας..... (Οχι οτι δεν θα βρειτε κατι αλλο,αλλα λεμε τωρα χαχαχα :grin: :grin: :idiot:).... Σας φιλώ....και οτι θελετε,εδω ειμαστε!!!!

Την ώρα που ήρθα, ήταν εκεί η Χριστίνα η οποία όμως είχε ραντεβού (κατανοητό), Πωλίνα, Ρόζα, Όλγα και μία ακόμα με μακρύ φόρεμα....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Ξερω οτι ειναι οφτοπικ και ξερω οτι μπορω να σας κουρασω αλλα αν θες Νατασσα
και οι αλλοι φιλοι διαβαστε αυτο. Το εγραψα πριν απο 2,5 χρονια για νουρου
που εκανα στη Μπανγκοκ σε ενα απο τα πιο φημισμενα νουρου-μασσαζ στο Κολονζ.Λοιπον η κοπελα λεγοταν Νιι ηταν απο Τσιανγκ-μαι. Ειχε καταλευκο τελειο και αψεγαδιαστο πιπινοσωμα(του οποιου δεν ειμαι οπαδος-και να σας πω και κατι επειδη η δουλεια μου εχει σχεση με ζωγραφικη, η τελειοτητα με απωθει) τελειο ομως σωμα για μποντυ του μποντυ μασσαζ. Στο προσωπο εχανε λιγο, λογω της ασπριλας εμοιαζε λιγο με πλατσικομουρα γιαπωνεζα. Ηλικια με τις ταυλανδεζες δεν μπορεις να πεις με σιγουρια, πρεπει να τις ρωτησεις και αν σου πουν την αληθεια.Ας πουμε 20-25.Αρχικα καθεται αυτη στη μπανιερα και σε βαζει αντικρυστα να κατσεις πανω στα ποδια της και αρχιζει να πλενει  καθε τετραγωνικο εκατοστο του κορμιου σου με μπολικη σαπουναδα.Μετα παραλαμβανει το εργαλειο και αφου τραβηξει το κεφαλακι εξω αρχιζει με επιμονη και τρομερη τεχνικη να του κανει μασσαζ. Επειτα αφου κανει οτι εντριβες μπορει και με το σωμα της σε γυρναει και σου πλενει και την πλατη ενω περναει ποτε-ποτε τα χερια της μπροστα και κανει μασσαζ και στο εργαλειο. Αφου τελειωσει με το μπανιο σε ξεπλενει,απλωνει κατω μια μεγαλη πετσετα, και σε βαζει να κατσεις σε ενα ειδικο καθισμα που κατω απο τα μπαλακια και την εδρα σου ειναι κενο. Αφου ετοιμασει το τζελ το απλωνει στο σωμα της και στο δικο σου και οπως εισαι καθιστος αρχιζει να κανει μασσαζ στα ποδια αρχικα με τα βυζακια της μετα με το μουνακι της και στο τελος με το στομα. Το ιδιο επαναλαμβανει μετα στα χερια σου ενω ταυτοχρονα οσο κανει ολα αυτα το χερι της αρχιζει και χαιδευει το οργανο αλλα και κατω απο το ειδικο σκαμνι τα αρχιδια και την εδρα. Ειναι μια φοβερη αισθηση κατι μεταξυ γαργαλισματος και χαδιου. Αυτη η αισθηση σε τρελαινει.Αφου τελειωσει και αυτο σε παει στο κρεβατι οπου αρχιζει παλι το μασσαζ με το τζελ μποντυ του μποντυ μπρουμητα.Στο τελος σε γυριζει ανασκελα και αφου σου κανει μασσαζ σου παιρνει πιπα και μετα καθεται απο πανω σου και ολοκληρωνεις. Προσοχη στην πιπα, λογω του προσφατου συμβαντος με το  Λακη να της πειτε να βαλει προφυλακτικο και να εχετε μαζι σας προφυλακτικα γιατι αυτα που εχουν ειναι σε γιαπωνεζικα μεγεθη. Περιτο να πω οτι αν και η κοπελα ηταν επαγγελματιας ηταν πολυ στενη και ειχε μια φοβερη γιαπωνεζοειδη εκφραση το προσωπο της και οπως ητανε απο πανω μου και με οσα ειχαν προηγηθει τελειωσα μεσα σε δυο λεπτα. Μετα με πηγε παλι στην μπανιερα και με ξεπλυνε επιμενοντας αρχικα στο οργανο αλλα μολις ειδε εκ νεου αντιδραση το παρατησε και αρχισε να το παιζει κινεζα. Της αφησα χωρις να μου ζητησει 300 μπαχτ τιπ και 100 για την χοντρη που μαζευε το δωματιο, την ευχαριστησα και εφυγα με ενα πλατυ ηλιθιο χαμογελο.    

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Ξερω οτι ειναι οφτοπικ και ξερω οτι μπορω να σας κουρασω αλλα αν θες Νατασσα
και οι αλλοι φιλοι διαβαστε αυτο. Το εγραψα πριν απο 2,5 χρονια για νουρου
που εκανα στη Μπανγκοκ σε ενα απο τα πιο φημισμενα νουρου-μασσαζ στο Κολονζ.Λοιπον η κοπελα λεγοταν Νιι ηταν απο Τσιανγκ-μαι. Ειχε καταλευκο τελειο και αψεγαδιαστο πιπινοσωμα(του οποιου δεν ειμαι οπαδος-και να σας πω και κατι επειδη η δουλεια μου εχει σχεση με ζωγραφικη, η τελειοτητα με απωθει) τελειο ομως σωμα για μποντυ του μποντυ μασσαζ. Στο προσωπο εχανε λιγο, λογω της ασπριλας εμοιαζε λιγο με πλατσικομουρα γιαπωνεζα. Ηλικια με τις ταυλανδεζες δεν μπορεις να πεις με σιγουρια, πρεπει να τις ρωτησεις και αν σου πουν την αληθεια.Ας πουμε 20-25.Αρχικα καθεται αυτη στη μπανιερα και σε βαζει αντικρυστα να κατσεις πανω στα ποδια της και αρχιζει να πλενει  καθε τετραγωνικο εκατοστο του κορμιου σου με μπολικη σαπουναδα.Μετα παραλαμβανει το εργαλειο και αφου τραβηξει το κεφαλακι εξω αρχιζει με επιμονη και τρομερη τεχνικη να του κανει μασσαζ. Επειτα αφου κανει οτι εντριβες μπορει και με το σωμα της σε γυρναει και σου πλενει και την πλατη ενω περναει ποτε-ποτε τα χερια της μπροστα και κανει μασσαζ και στο εργαλειο. Αφου τελειωσει με το μπανιο σε ξεπλενει,απλωνει κατω μια μεγαλη πετσετα, και σε βαζει να κατσεις σε ενα ειδικο καθισμα που κατω απο τα μπαλακια και την εδρα σου ειναι κενο. Αφου ετοιμασει το τζελ το απλωνει στο σωμα της και στο δικο σου και οπως εισαι καθιστος αρχιζει να κανει μασσαζ στα ποδια αρχικα με τα βυζακια της μετα με το μουνακι της και στο τελος με το στομα. Το ιδιο επαναλαμβανει μετα στα χερια σου ενω ταυτοχρονα οσο κανει ολα αυτα το χερι της αρχιζει και χαιδευει το οργανο αλλα και κατω απο το ειδικο σκαμνι τα αρχιδια και την εδρα. Ειναι μια φοβερη αισθηση κατι μεταξυ γαργαλισματος και χαδιου. Αυτη η αισθηση σε τρελαινει.Αφου τελειωσει και αυτο σε παει στο κρεβατι οπου αρχιζει παλι το μασσαζ με το τζελ μποντυ του μποντυ μπρουμητα.Στο τελος σε γυριζει ανασκελα και αφου σου κανει μασσαζ σου παιρνει πιπα και μετα καθεται απο πανω σου και ολοκληρωνεις. Προσοχη στην πιπα, λογω του προσφατου συμβαντος με το  Λακη να της πειτε να βαλει προφυλακτικο και να εχετε μαζι σας προφυλακτικα γιατι αυτα που εχουν ειναι σε γιαπωνεζικα μεγεθη. Περιτο να πω οτι αν και η κοπελα ηταν επαγγελματιας ηταν πολυ στενη και ειχε μια φοβερη γιαπωνεζοειδη εκφραση το προσωπο της και οπως ητανε απο πανω μου και με οσα ειχαν προηγηθει τελειωσα μεσα σε δυο λεπτα. Μετα με πηγε παλι στην μπανιερα και με ξεπλυνε επιμενοντας αρχικα στο οργανο αλλα μολις ειδε εκ νεου αντιδραση το παρατησε και αρχισε να το παιζει κινεζα. Της αφησα χωρις να μου ζητησει 300 μπαχτ τιπ και 100 για την χοντρη που μαζευε το δωματιο, την ευχαριστησα και εφυγα με ενα πλατυ ηλιθιο χαμογελο.   
....πολλα χιλιομετρα μακρια αυτο φιλε μου....εδω ειναι ελλαδα...ψεκαστε,σκουπιστε,τελειωσατε....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε κωλο-γερε... με Ταυλανδεζα που εμοιαζε με Γιαπωνεζα και το παιζε Κινεζα...
πηγες να γαμησεις ολη την Ασία αλλά σου ξέφυγαν η Φιλιπινέζα και η Βιετναμεζα...
πες μας οτι τα'γραψες επιτηδες ετσι...

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπημένε asus 09 έχω μια ιδέα.... Θες να σου κλείνω prive το μαγαζί κάθε απόγευμα....ωστε να είναι ολα τα κορίτσια έξω και διαθέσιμα όποτε ερχεσαι....Τι λές??? Χαχαχαχα σε πειρ'αζω.....Πέρα απο την πλάκα τώρα,οκ...καταλαβαινω οτι ισως τα κοριτσια που ηταν διαθεσιμα εκεινη την ωρα μπορει να μην ηταν του γουστου σου,αλλά υπήρχαν και τα υπόλοιπα 5-6 μεσα στα δωματια και δουλεύαν....Φυσιολογικό δεδομένου οτι υπάρχουν και άλλοι που ερχονται εδω για την ιδια δουλεια εκτος απο σένα!!! :P Σ αυτην την περίπτωση η φροντιζεις να εχεις λίγο χρόνο να περιμενεις να δεις και τις άλλες....η εχεις απο πριν καλεσει στο 210.9842697 και εχεις ζητήσει την κοπέλα της επιλογης σου ωστε να την βρεις ετοιμη και διαθεσιμη!!!!! Neeeeeeext....... :grin:

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γλυκέ μου spunky.....μηδένα προ του τέλους μακάριζε.... Δες πρώτα,και μετά χώσε.... :-* :rockon:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Γλυκέ μου spunky.....μηδένα προ του τέλους μακάριζε.... Δες πρώτα,και μετά χώσε.... :-* :rockon:
γλυκια μου νατασα...εχω ΔΕΙ και εχω ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ αρκετα....γιαυτο μιλαω...νομιζω ομως,οτι δεν ανεφερα το ονομα σου...απαντησα στο φιλο...οποτε το σχολιο σου......

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945

Τι δεν καταλαβαίνεις για τη Ρόζα και για κάθε Ρόζα; Εσύ έκανες την επιλογή σου και την πήρες στο μαγαζί και εμείς γράφουμε την κριτική μας. Γιατί να σου πούμε κάτι γι αυτήν αφού όπως λες μπορεί να είναι και θέμα χημείας (ή άλλων επιστημών). Σιγά μην απολογηθούμε που δεν τη γουστάρουμε ρε Νατάσσα.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Αγαπημένε asus 09 έχω μια ιδέα.... Θες να σου κλείνω prive το μαγαζί κάθε απόγευμα....ωστε να είναι ολα τα κορίτσια έξω και διαθέσιμα όποτε ερχεσαι....Τι λές??? Χαχαχαχα σε πειρ'αζω.....Πέρα απο την πλάκα τώρα,οκ...καταλαβαινω οτι ισως τα κοριτσια που ηταν διαθεσιμα εκεινη την ωρα μπορει να μην ηταν του γουστου σου,αλλά υπήρχαν και τα υπόλοιπα 5-6 μεσα στα δωματια και δουλεύαν....Φυσιολογικό δεδομένου οτι υπάρχουν και άλλοι που ερχονται εδω για την ιδια δουλεια εκτος απο σένα!!! :P Σ αυτην την περίπτωση η φροντιζεις να εχεις λίγο χρόνο να περιμενεις να δεις και τις άλλες....η εχεις απο πριν καλεσει στο 210.9842697 και εχεις ζητήσει την κοπέλα της επιλογης σου ωστε να την βρεις ετοιμη και διαθεσιμη!!!!! Neeeeeeext....... :grin:

Δεν είναι άσχημη ιδέα.... βέβαια δεν χρειάζετε να κρατάς όλες τις κοπέλες......

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
....Hooligan καταλαβαινω τα πάντα.... Εσυ μπορεις να καταλάβεις οτι οταν παιρνω οπως λες μια κοπέλα στο μαγαζι,την προσλαμβανω με βαση την εξωτερικη εμφανιση και τον χαρακτηρα.... ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.... Και δεν σας εβαλα κανενα χερι που γραφεται κριτικη και πολύ καλα κανεται....αλλωστε καθε μερα σας τσιγκλάω να τα λετε.... Αυτο για την χημεια στο λέω γιατι οπως και να το κανουμε γουστα ειναι αυτα.....Υπάρχει κοπέλα εδω μεσα που καποιοι μου λενε "πω πω ρε νατασα πακετο"....και οι αλλοι μισοι μου λενα "πω πω ρε νατασα σουπερ"...Αυτό απλά σου είπα....Δικαιωμα σου να μην σ αρεσει δικαιωμα σου να κανεις κριτικη....δικαιωμα μου να ανταπανταω... Και ολα αυτα φιλικα και με σεβασμό αγαπημενε μου!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
.....spunky.....μην με μαλώνεις.... :( :(......Ειμαι και με σπασμένο πόδι................ :humpleg:

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θα σας πώ μια μικρή προσφατη ιστορια.... Φιλος πολύ καλός και δη πελάτης μου χρόοοοονια.... πέρασε με την Ελλη (την κερκυραια αν θυμαστε που πήγε διακοπες μαλλον στην Αλάσκα....)....Απο τοτε τον έβλεπα αναστατωμενο.... Χαρην φιλίας τον ειχα φαει ...βρε τάδε μου τι σου συμβαινει τον ρωτουσα....Κουβεντα ο ταδε..... Η Ελλη ειχε εξαφανιστει....Τελικά εμαθα οτι του ειχε πουλησει αγαπες ερωτες και του ειχε πάρει 5.000ε.... Σας το λέω αυτο γιατι ειλικρινα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ τι κανουν τα κοριτσια μεσα.... Γιαυτο καθε φορα σας ρωταω "ολα καλα?".... Ειμαστε εδω να ακουσουμε καθε παραπονο σας και αν χρειαστει να διαπληκτίσω η ακόμα και να διώξω κοπέλα....

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
....Hooligan καταλαβαινω τα πάντα.... Εσυ μπορεις να καταλάβεις οτι οταν παιρνω οπως λες μια κοπέλα στο μαγαζι,την προσλαμβανω με βαση την εξωτερικη εμφανιση και τον χαρακτηρα.... ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.... Και δεν σας εβαλα κανενα χερι που γραφεται κριτικη και πολύ καλα κανεται....αλλωστε καθε μερα σας τσιγκλάω να τα λετε.... Αυτο για την χημεια στο λέω γιατι οπως και να το κανουμε γουστα ειναι αυτα.....Υπάρχει κοπέλα εδω μεσα που καποιοι μου λενε "πω πω ρε νατασα πακετο"....και οι αλλοι μισοι μου λενα "πω πω ρε νατασα σουπερ"...Αυτό απλά σου είπα....Δικαιωμα σου να μην σ αρεσει δικαιωμα σου να κανεις κριτικη....δικαιωμα μου να ανταπανταω... Και ολα αυτα φιλικα και με σεβασμό αγαπημενε μου!

Εγώ απλά είδα ότι είπες κάτι για τη Ροζαλίντα μόλις ακούστηκαν 2 αρνητικές γνώμες και επειδή όπως λες είναι θέμα χημείας σου εξήγησα ότι δεν ύπάρχει κάποιος λόγος να έρθουμε να σου πούμε κάτι γι αυτήν. Εγώ πάντως να εξηγώ γιατί δεν πέρασα καλά κλπ δεν πρόκειται να το κάνω. Είπα κιόλας ότι η γνώμη αυτή προέρχεται από αρκετό καιρό πίσω όταν πρωτοδούλεψε στην Γλυφάδα.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
....Τελικά εμαθα οτι του ειχε πουλησει αγαπες ερωτες και του ειχε πάρει 5.000ε.... Σας το λέω αυτο γιατι ειλικρινα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ τι κανουν τα κοριτσια μεσα.... Γιαυτο καθε φορα σας ρωταω "ολα καλα?".... Ειμαστε εδω να ακουσουμε καθε παραπονο σας και αν χρειαστει να διαπληκτίσω η ακόμα και να διώξω κοπέλα....

Μετά αναρωτιέσαι αν είναι στην Αλάσκα...Το ταληράκι τρώει.
Πόσο καιρό το ξέρεις το περιστατικο δεν μας λες. Τώρα που δεν ξανάρθε στο μαγαζί η κοπέλα θυμήθηκες να το πεις;

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
.....βρε γλυκέ μου hooligan.....με μένα τα χεις σήμερα???? Τονισα πριν οτι τον ψαρευα καιρο να δω τι του συμβαινει....Μου το ειπε την Δευτερα. 2 μέρες πριν.... Και να σου πώ κατι? Αν το μαθαινα νωριτερα....οχι δεν θα σας ελεγα κατι,απλά θα επερνε πόδι η Ελλη και η κάθε Ελλη απο δω μια ωρα αρχιτερα.... Τόσο απλά..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Τελικά εμαθα οτι του ειχε πουλησει αγαπες ερωτες και του ειχε πάρει 5.000ε....

δεν φταιει η ελλη και η καθε ελλη γιαυτο. ο συναδελφος ευθυνεται. απλη απειρια? βλακεια? ανωριμοτητα? αφελεια? Who knows.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
βλεπω ότι και εδω, καλη ωρα σαν τον ''αριστο'' υπαρχει μια κυρια που γνωριζει επαρκως ττης Ελληνικη και κανει follow up στο μαγαζί της. Μπράβο! βαλε και καμια φωτο. νατε να δουμε και λιγο promo. αν και στα 2 μαγαζια γινεται συνοστισμος..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom