Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ βρε νεουδη τι μιλάς σου έδωσε κανεις το λόγο η απευθύνθηκα σε σένα. :jerking:

Αγαπητε μου απο την ωρα που εκθετης σε φορουμ σχολια αποψεις κριτικες η οτιδηποτε αλλο, είτε σου αρεσει είτε οχι απευθυνεσαι σε ολους αρα και σε μενα. Κατοπιν αυτων μου δωσεις δεν μου δωσεις το λογο εχω καθε δικαιωμα να σχολιαζω οπως και οτι θελω. Αν δεν σου αρεσει τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
.....Καλέ μου Sapakism....πολλά νευρα...γιατι???? Και σε τελική αν σε χαλάνε τοοοοοοοσο πολύ τα κορίτσια δεν υπάρχει λόγος να τα βριζεις -πίσω φυσικα απο ενα πληκτρολόγιο- ....Υπάρχει και άλλη λύση....Υπάρχουν τόσα μαγαζιά στον χώρο.... Προτίμησε αυτα... Δεν κρατησαμε κανεναν ποτε με το ζορι....Να φτιαξουν και τα νευρα σου....Δεν ειμαστε τυχαια τοσα χρονια στον χωρο και με τοσους ανθρωπους να φευγουν χαμογελαστοι... Ασε λοιπόν τις περουκες τις χαζες και τα σουργελα που οπως λες εχω εδω για τους αλλους.... Να περνας ομορφα σου ευχομαι... :-* :-*

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
.....Καλέ μου Sapakism....πολλά νευρα...γιατι???? Και σε τελική αν σε χαλάνε τοοοοοοοσο πολύ τα κορίτσια δεν υπάρχει λόγος να τα βριζεις -πίσω φυσικα απο ενα πληκτρολόγιο- ....Υπάρχει και άλλη λύση....Υπάρχουν τόσα μαγαζιά στον χώρο.... Προτίμησε αυτα... Δεν κρατησαμε κανεναν ποτε με το ζορι....Να φτιαξουν και τα νευρα σου....Δεν ειμαστε τυχαια τοσα χρονια στον χωρο και με τοσους ανθρωπους να φευγουν χαμογελαστοι... Ασε λοιπόν τις περουκες τις χαζες και τα σουργελα που οπως λες εχω εδω για τους αλλους.... Να περνας ομορφα σου ευχομαι... :-* :-*

Αυτά για τις περούκες σου τάγραψε ο σιδεράς. Ξεμπερδέψου.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
natassa μπερδευτηκες μαλλον ο sideras  εχει προβλημα με το μαγαζι, ο sapakism πηγε να σε υπερασπιστει...

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Νατάσα εγώ τα έγραψα ? Πιωμένη είσαι ?

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη κο sapakism όντως μπερδεύτηκα ήθελα να απευθυνθώ στον Κο sideras εκ παραδρομής την πλήρωσες εσύ χίλια sorry............ :o  :) ε πως να μη κάνω λάθος με αυτά που ακούω ....!!!!!!πάντως τα κορίτσια του total relax γέλασαν πολύ με τα σχόλια του κο sideras να είναι καλα οποιος και να είναι !!!!!καλο βραδυ σε όλους και καλη εβδομάδα  :) :) :) :2funny: :2funny:

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Ποιές κοπέλες δουλεύουν σήμερα?

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους.....Οσοι είσασταν εν κινήση και δεν κουνηθηκατε απ τον σεισμό τα ξημερώματα....ελάτε να κουνηθήτε εδω! :grin: Τα κοριτσια μας σήμερα ειναι η Λίζα...η Ζωη...η Χριστίνα...η Πωλίνα....η Ελενα...η Ρόζα....η Ολγα...η Αγάπη και η Τζένη (ως τισ 5)... Σας περιμένω....σας φιλώ!!! :-*

SIDERAS

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
103
Πόντοι
1
Δεν πειράζει Νατάσα μου να σε καλά και να περνάς καλά με τα κορίτσια σου.Πιστεύω να γελάσατε οοοολες αλλά δεν πειράζει τροχός είναι και γυριζει.Φιλια στις υπόλοιπες!!!!!!!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πειράζει Νατάσα μου να σε καλά και να περνάς καλά με τα κορίτσια σου.Πιστεύω να γελάσατε οοοολες αλλά δεν πειράζει τροχός είναι και γυριζει.Φιλια στις υπόλοιπες!!!!!!!
Τα κορίτσια του Total Relax σας εύχονται καλο χειμώνα και πολλά φιλια....!!!!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Hello everybody..... :cheesy: Σήμερα τα κορίτσια μας είναι η λιζα η ζωη η ντινα η ροζα η πολινα η σαμπρινα η τζενη η χριστινα ...Θέλω να σας ενημερώσω οτι σχεδόν τελείωσε η εκπαίδευση των κοριτσιών στο nuru μασάζ...και σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να το κάνουν ακρως επαγγελματικά πλέον... Φυσικά οπως ίσως ξέρεται nuru δεν μπορούν να κάνουν ολες οι γυναίκες....επειδή γίνεται με το σώμα και κανεις σας δεν θα θελε μια γυναίκα 1,85 και 70 κιλά πάνω του...χαχα  :grin: :grin:....Τα κοριτσια που εκπαιδευονται και θα κανουν λοιπόν θα ειναι τα πιο μικροσκοπικά μας....Η Λίζα...η Σαμπρίνα....η Ντινα....και η ζωη.... Λεπτομερειες-τιμές απο κοντα....!!!! Και φυσικά....θα είναι τιμες "κρίσης"...μην πάει το μυαλό σας σε υπερβολές!

ΑΡΑΓΚΟΝ1971

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
68
Πόντοι
0
Hello everybody..... :cheesy: Σήμερα τα κορίτσια μας είναι η λιζα η ζωη η ντινα η ροζα η πολινα η σαμπρινα η τζενη η χριστινα ...Θέλω να σας ενημερώσω οτι σχεδόν τελείωσε η εκπαίδευση των κοριτσιών στο nuru μασάζ...και σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να το κάνουν ακρως επαγγελματικά πλέον... Φυσικά οπως ίσως ξέρεται nuru δεν μπορούν να κάνουν ολες οι γυναίκες....επειδή γίνεται με το σώμα και κανεις σας δεν θα θελε μια γυναίκα 1,85 και 70 κιλά πάνω του...χαχα  :grin: :grin:....Τα κοριτσια που εκπαιδευονται και θα κανουν λοιπόν θα ειναι τα πιο μικροσκοπικά μας....Η Λίζα...η Σαμπρίνα....η Ντινα....και η ζωη.... Λεπτομερειες-τιμές απο κοντα....!!!! Και φυσικά....θα είναι τιμες "κρίσης"...μην πάει το μυαλό σας σε υπερβολές!
μπορει καποιος να μου πει ποιες κανουν το καλυτερο διδυμο στο μαγαζι γιατι εχω χασει την μπαλα με τοσα ονοματα.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Hello everybody..... :cheesy: Σήμερα τα κορίτσια μας είναι η λιζα η ζωη η ντινα η ροζα η πολινα η σαμπρινα η τζενη η χριστινα ...Θέλω να σας ενημερώσω οτι σχεδόν τελείωσε η εκπαίδευση των κοριτσιών στο nuru μασάζ...και σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να το κάνουν ακρως επαγγελματικά πλέον... Φυσικά οπως ίσως ξέρεται nuru δεν μπορούν να κάνουν ολες οι γυναίκες....επειδή γίνεται με το σώμα και κανεις σας δεν θα θελε μια γυναίκα 1,85 και 70 κιλά πάνω του...χαχα  :grin: :grin:....Τα κοριτσια που εκπαιδευονται και θα κανουν λοιπόν [size=10pt]θα ειναι τα πιο μικροσκοπικά μας[/size]....Η Λίζα...η Σαμπρίνα....η Ντινα....και η ζωη.... Λεπτομερειες-τιμές απο κοντα....!!!! Και φυσικά....θα είναι τιμες "κρίσης"...μην πάει το μυαλό σας σε υπερβολές!

:smitten: :smitten: :smitten:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.948
Πόντοι
6.515
ανακατευεις τα ατου σου με τα λαδια και τους ζελεδες  :think:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Hello everybody..... :cheesy: Σήμερα τα κορίτσια μας είναι η λιζα η ζωη η ντινα η ροζα η πολινα η σαμπρινα η τζενη η χριστινα ...Θέλω να σας ενημερώσω οτι σχεδόν τελείωσε η εκπαίδευση των κοριτσιών στο nuru μασάζ...και σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να το κάνουν ακρως επαγγελματικά πλέον... Φυσικά οπως ίσως ξέρεται nuru δεν μπορούν να κάνουν ολες οι γυναίκες....επειδή γίνεται με το σώμα και κανεις σας δεν θα θελε μια γυναίκα 1,85 και 70 κιλά πάνω του...χαχα  :grin: :grin:....Τα κοριτσια που εκπαιδευονται και θα κανουν λοιπόν θα ειναι τα πιο μικροσκοπικά μας....Η Λίζα...η Σαμπρίνα....η Ντινα....και η ζωη.... Λεπτομερειες-τιμές απο κοντα....!!!! Και φυσικά....θα είναι τιμες "κρίσης"...μην πάει το μυαλό σας σε υπερβολές!
80 ευρω,nuru,και ολοι τεζα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα νωρίς το απόγευμα , μετά από πάρα πολύ καιρό επίσκεψη σε αυτό το μαγαζί , παρά τα όσα ακούγονται είχε μόνο τέσσερις κοπέλες , ενώ και η Τζενάρα μόλις είχε φύγει...ρόστερ Ροζαλίντα ξανθιά κοντή με χειλάρες κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,Χριστίνα μελαχρινή κοντή με κοντό μαλλί λεπτή με μικρό βυζί , Αγάπη μελαχρινή μουτρωμένη κατσαρομάλλα μίλφ κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί και Λίζα(την έχω τιμήσει όταν δούλευε Φρατζή και ήταν πολύ καλή)ξανθιά λεπτή ωραίο κορμί μικρό βυζί.
Αλλαγή

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...... Με αφορμή την κριτική για την Ροζαλίντα που διαβασα...εχω να σας πώ το εξής....Πανω απ ολα για εσας για τα χρηματα που χαλάτε και γιατι θελω να φευγεται χαμογελαστοι....Το προγραμμα των 60ε..περιλαμβανει χαλαρωτικο μασαζ και το προγραμμα της εκαστοτε  κοπέλας...Αν εσεις επιθυμειτε κατι πιο "ιδιαιτερο"...(δεδομενου οτι η καθε κοπέλα έχει το δικό της προγραμμα)καλό θα ειναι  να το ζητατε απ την κοπέλα απο πριν ωστε να μη βρισκεσται προ εκπλήξεως...Και να ξερετε οτι η εγω η η Ολγα,ειμαστε πάντα διαθέσιμες στο να ακούσουμε το οποιοδηποτε παραπονο σας...Οσο αφορα στο nuro μασαζ...επειδη βλέπω και γραφετε τιμες... Δεν ισχυει τιποτα αν δεν γραφτει απο εμας και μόνο...Σιγουρα τ nuro θα ειναι κατι διαφορετικο,και οχι ενα απλό μασαζ με λάδι... Λίγο υπομονη και θα το διαπιστωσετε μονοι σας...Το μονο  που μπορω να πώ ειναι οτι 4 κοριτσια  θα το κανουν και αυτο διοτι εχουν την σωματικη διαπλαση και βαρος....Η Λιζα,η Σαμπρινα,η Ντινα,και η ζωή.... Τα κοριτσια μας σημερα ειναι η Λίζα,Ζωη,Ντινα,Ροζα,Κωσταντινα,Πωλίνα,Αγαπη,Ελένη, και η Τζένη μεχρι τις 5!!!!Καλημέρα και φιλιά σε όλους... :o :o

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...... Με αφορμή την κριτική για την Ροζαλίντα που διαβασα...εχω να σας πώ το εξής....Πανω απ ολα για εσας για τα χρηματα που χαλάτε και γιατι θελω να φευγεται χαμογελαστοι....Το προγραμμα των 60ε..περιλαμβανει χαλαρωτικο μασαζ και το προγραμμα της εκαστοτε  κοπέλας...Αν εσεις επιθυμειτε κατι πιο "ιδιαιτερο"...(δεδομενου οτι η καθε κοπέλα έχει το δικό της προγραμμα)καλό θα ειναι  να το ζητατε απ την κοπέλα απο πριν ωστε να μη βρισκεσται προ εκπλήξεως...Και να ξερετε οτι η εγω η η Ολγα,ειμαστε πάντα διαθέσιμες στο να ακούσουμε το οποιοδηποτε παραπονο σας...Οσο αφορα στο nuro μασαζ...επειδη βλέπω και γραφετε τιμες... Δεν ισχυει τιποτα αν δεν γραφτει απο εμας και μόνο...Σιγουρα τ nuro θα ειναι κατι διαφορετικο,και οχι ενα απλό μασαζ με λάδι... Λίγο υπομονη και θα το διαπιστωσετε μονοι σας...Το μονο  που μπορω να πώ ειναι οτι 4 κοριτσια  θα το κανουν και αυτο διοτι εχουν την σωματικη διαπλαση και βαρος....Η Λιζα,η Σαμπρινα,η Ντινα,και η ζωή.... Τα κοριτσια μας σημερα ειναι η Λίζα,Ζωη,Ντινα,Ροζα,Κωσταντινα,Πωλίνα,Αγαπη,Ελένη, και η Τζένη μεχρι τις 5!!!!Καλημέρα και φιλιά σε όλους... :o :o

Καλημερα σας !!!

Πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* !!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Για τη Ροζαλίντα πάντως που την είχα πάρει σε άλλο μαγαζί είχα πει ότι δεν έλεγε τίποτα το πρόγραμμά της για να πάρω την απάντηση ότι στην αρχή ήταν έτσι αλλά μετά έστρωσε. Εγώ πάντως λόγω πολύ περιορισμένου χρόνου δεν δίνω δεύτερη ευκαιρία ιδίως όταν και από εμφάνιση δεν λέει τίποτα ιδιαίτερο.

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055

Το γνωρίζω απόλυτα και αυτό ακριβώς έγραψα για να προφυλάξω επόμενο υποψήφιο θύμα της κοπέλας(σαν κι εμένα)!Το φάουλ ήταν της κοπέλας και όχι του Total Relax!
Την καλημέρα μου...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom