- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
πότε ξεκινάει το ωράριο μέχρι τις 23:00;
Τα κορίτσια εκπαιδεύονται στο Nuro....
....Το μόνο που μπορώ να σου πώ για το nuro αγαπητε Γι'ωργο ειναι οτι ειναι μια διαφορετικη τεχνική αισθησιακου μασαζ,φερμενη απο την Ιαπωνία...αν θες μπορεις να γκουγκλάρεις να παρεις μια πρωτη γευση....και μετα θα δεις και το οριτζιναλ στον χωρο μας συντομα.... Τιμες και λεπτομερειες,οταν ξεκινησει και απο κοντα....Ελληνιδες στον χωρο ειναι τρεις....Η Κωσταντίνα,η Λίζα και η Τζένη... Επόμενος....τώρα που χω όρεξη....
να κόβουν άραγε εισητήρια για την προπόνηση!dimis είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα το θέλαμε αυτό. Αλλά η ερώτησή που έκανα δεν είναι ρητορική. Γράφει η αγαπητή Νατάσα ότι οι κοπέλες εκπαιδεύονται για να μάθουν σωστά την τεχνική nuru. Ποιος όμως τις εκπαιδεύει;; Υπάρχει κάποιος ειδικός πάνω σε αυτή την τεχνική και τον έχουν προσλάβει για να εκπαιδεύσει τις κοπέλες; Εκτός και αν εννοούν εκπαίδευση το να τρίβονται μόνες τους ή μεταξύ πάνω στο στρώμα!!!
O thankyou ,thankyou πάρα πολυ επίσης ....!!!....τυχερός ο δάσκαλος!!!!! ;)
Νατασσάκι μου καλό φθινόπωρο και καλές δουλειές!!!
Μπορώ να προσφέρω κι εγώ (αφιλοκερδώς εννοείται) τις τεχνικές nuru που γνωρίζω στα petit κορίτσια. Θα κάνουμε την Slimteam!!!!O thankyou ,thankyou πάρα πολυ επίσης ....!!!
Μπορώ να προσφέρω κι εγώ (αφιλοκερδώς εννοείται) τις τεχνικές nuru που γνωρίζω στα petit κορίτσια. Θα κάνουμε την Slimteam!!!!
Είσαι πολυάσχολος εσύ. Προπονείς "αλλού" κορίτσια....τα νέα τρέχουν!!!! ;)αμέσως εσύ, μη χάσεις...
τους φίλους σου όμως τίποτα ε;
:'(
θέλω να προπονήσω το Λιζάκι κυρία Νατάσα, μπορώ;
Είσαι πολυάσχολος εσύ. Προπονείς "αλλού" κορίτσια....τα νέα τρέχουν!!!! ;)
αμέσως εσύ, μη χάσεις...
Η λιζα θα είναι μια απο τησ κοπελεσ του Nuru masaz ....
αμέσως εσύ, μη χάσεις...
Η Ελενα λοιπόν,είναι απο Κούβα...ετών 23...μετριου αναστήματος ωραίο σώμα και πολύ γλυκο προσωπο....
.....Η Ελενα κάνει αρκετά καλό μασάζ,και επίσης γνωρίζει σιάτσου... Το χρώμα της είναι ανοιχτό πράσινο... ...χαχα...το κορίτσι είναι στα ελληνικά χρωματα...
πω πω ρε τι πουτανιάρης που είμαι...Λίζα,Ζωη.Κωσταντινα,Πωλίνα,Σαμπρίνα,Ρόζα,Ζωη,Αγάπη και η Τζένη