Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
πότε ξεκινάει το ωράριο μέχρι τις 23:00;

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ακόμα δεν μπορω να σας το ανακοινώσω διότι δεν εχουμε τελείωση το κάτω οροφο.... :grin:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
225
Πόντοι
1.240
....Το μόνο που μπορώ να σου πώ για το nuro αγαπητε Γι'ωργο ειναι οτι ειναι μια διαφορετικη τεχνική αισθησιακου μασαζ,φερμενη απο την Ιαπωνία...αν θες μπορεις να γκουγκλάρεις να παρεις μια πρωτη γευση....και μετα θα δεις και το οριτζιναλ στον χωρο μας συντομα.... Τιμες και λεπτομερειες,οταν ξεκινησει και απο κοντα....Ελληνιδες στον χωρο ειναι τρεις....Η Κωσταντίνα,η Λίζα και η Τζένη... Επόμενος....τώρα που χω όρεξη.... :grin: :grin: :P

Εκτος απο την ποιοτητα και τον χωρο καλο θα ειναι να προσεξετε και την τιμη στο nuru γιατι καποιοι συναδελφοι σας το εχουν υπερτημημενο. Αν κρινω απο τις τιμες στα υπολοιπα προγραμματα σας , πιστευω οτι θα ειστε και σε αυτο ανταγωνιστικοι! περιμενουμε νεωτερα λοιπον !

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
προσφέρομαι να κάνουν εκπαίδευση σε μένα...

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
dimis είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα το θέλαμε αυτό. Αλλά η ερώτησή που έκανα δεν είναι ρητορική.  Γράφει η αγαπητή Νατάσα ότι οι κοπέλες εκπαιδεύονται για να μάθουν σωστά την τεχνική nuru. Ποιος όμως τις εκπαιδεύει;; Υπάρχει κάποιος ειδικός πάνω σε αυτή την τεχνική και τον έχουν προσλάβει για να εκπαιδεύσει τις κοπέλες; Εκτός και αν εννοούν εκπαίδευση το να τρίβονται μόνες τους ή μεταξύ πάνω στο στρώμα!!!

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
dimis είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα το θέλαμε αυτό. Αλλά η ερώτησή που έκανα δεν είναι ρητορική.  Γράφει η αγαπητή Νατάσα ότι οι κοπέλες εκπαιδεύονται για να μάθουν σωστά την τεχνική nuru. Ποιος όμως τις εκπαιδεύει;; Υπάρχει κάποιος ειδικός πάνω σε αυτή την τεχνική και τον έχουν προσλάβει για να εκπαιδεύσει τις κοπέλες; Εκτός και αν εννοούν εκπαίδευση το να τρίβονται μόνες τους ή μεταξύ πάνω στο στρώμα!!!
να κόβουν άραγε εισητήρια για την προπόνηση!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τη καλημερα μου σε όλους .... :sunglasses:Σήμερα το κορίτσια μας είναι η λιζα η ντινα η πολινα η ροζα και η ευα ! Θα ήθελα να σας λύσω όλες της απορίες με το Nuru masaz που πολύ σωστά ρωτάτε ... :)Η κοπέλες εκπαιδεύονται απο δάσκαλο που έρχεται στο χωρο  μας κάθε Σαββάτο επί 4 ώρες μετά τη δουλειά ...φυσικά όλες η κοπέλες δεν έχουν το σώμα ,και τα κιλά που απαιτη αυτό το είδος μασάζ ,για αυτό η κοπέλες με λίγα κιλά και    αναλογίες και φυσικά ο δάσκαλος κρήνη ποιος κοπέλες μπορούν η δεν μπορούν ...Αυτό που θέλω να σας πω είναι η τιμές θα είναι σίγουρα πάρα πολύ καλές ....κάλο weekend να εχετε.... :) :cheesy: :sunglasses: φιλια

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
....τυχερός ο δάσκαλος!!!!! ;) :grin:
Νατασσάκι μου καλό φθινόπωρο και καλές δουλειές!!! :)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Μπορώ να  προσφέρω κι εγώ (αφιλοκερδώς εννοείται) τις τεχνικές nuru που γνωρίζω στα petit κορίτσια. Θα κάνουμε την Slimteam!!!! :2funny:

αμέσως εσύ, μη χάσεις...

τους φίλους σου όμως τίποτα ε;

:'(

θέλω να προπονήσω το Λιζάκι κυρία Νατάσα, μπορώ;

:helpplea:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
αμέσως εσύ, μη χάσεις...

Είσαι πολυάσχολος εσύ. Προπονείς "αλλού" κορίτσια....τα νέα τρέχουν!!!! ;)

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αμέσως εσύ, μη χάσεις...

Η λιζα θα είναι μια απο τησ κοπελεσ του Nuru masaz ....

αμέσως εσύ, μη χάσεις...

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
..,.καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!!! Θέλω να σας ανακοινώσω μια νέα κοπέλα που ήρθε στον χώρο μας (μετά απο το αναλογο casting φυσικά,αφού ξέρεται οτι δεν σας φέρνω εδώ οτι να ναι... :P)...Η Ελενα λοιπόν,είναι απο Κούβα...ετών 23...μετριου αναστήματος ωραίο σώμα και πολύ γλυκο προσωπο.... Τα υπόλοιπα κοριτσια μας σημερα ειναι η Λίζα,Ζωη.Κωσταντινα,Πωλίνα,Σαμπρίνα,Ρόζα,Ζωη,Αγάπη και η Τζένη ως τις 5....Το θέμα με το nuro το εξαντλήσαμε...λίγο υπομονή και θα το δείτε live.... Μην ξεχνατε τις καρτούλες σας...και να έχετε μια όμορφη δημιουργική και καλή εβδομ'αδα... Σας φιλώ... :-* :-*

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
.....Η Ελενα κάνει αρκετά καλό μασάζ,και επίσης γνωρίζει σιάτσου... Το χρώμα της είναι ανοιχτό πράσινο... :rockon: :P...χαχα...το κορίτσι είναι στα ελληνικά χρωματα...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
.....Η Ελενα κάνει αρκετά καλό μασάζ,και επίσης γνωρίζει σιάτσου... Το χρώμα της είναι ανοιχτό πράσινο... :rockon: :P...χαχα...το κορίτσι είναι στα ελληνικά χρωματα...

Ιγκουάνα είναι αυτό, έχει πολλά στην Κούβα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Λίζα,Ζωη.Κωσταντινα,Πωλίνα,Σαμπρίνα,Ρόζα,Ζωη,Αγάπη και η Τζένη
πω πω ρε τι πουτανιάρης που είμαι...
μόλις συνειδητοποίησα ότι τις έχω πάρει όλες.... βεβαια την Ζωή την έχει βάλει δυό φορές...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom