Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
.....ακριβώς αυτό..... Αλλά τα δικά μου κοριτσια δεν θελω να εκμεταλλεύνται τον καθε αφελή...Εξω ας κανουν οτι θελουν..... BTW..μόλις πήρε καποιος και ρωτησε αν ειναι η Ελλη εδω....προφανως μετα απο αυτα που διαβασε..... Πάρτε και κατάλαβεται χαχαχαχα :-*....

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
δεν φταιει η ελλη και η καθε ελλη γιαυτο. ο συναδελφος ευθυνεται. απλη απειρια? βλακεια? ανωριμοτητα? αφελεια? Who knows.

Μαλακία λέω εγώ. Αλλά και πάλι δεν θα το μαθαίναμε αν δεν έφευγε η κοπέλα από το μαγαζί γιατί απλά ο πελάτης δε θα τόλεγε στη Νατάσσα και ο φαύλος κύκλος θα συνεχιζόταν σε άλλο μαγαζί με κάποιον άλλο αθώο, άπειρο, βλάκα κλπ. Προσωπικά δε με νοιάζει να μην το μάθαινα και ποτέ αλλά εδώ είναι φόρουμ και δεν υπάρχουν μόνο χούλιγκαν, ελφτέξ, χόρχε, ζέρο κλπ.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
....χαχαχαχαχαχαχαχ δεν κάνω ακριβως follow up.....Σπασμενο πόδι εχω η μαυρη και δεν μπορω να κουνησω ρουπι απ την υποδοχη!!!!!!! :rockon: :rockon:

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα ελφτέξ.....Κάνω καλό παστίτσιο....κάνω κεφτεδάκια....κάνω γυμναστηριο....κανω υποδοχή εδω....Αλλά δωμάτιο δεν εχω στο μενου!!! :2funny:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Κοίτα ελφτέξ.....Κάνω καλό παστίτσιο....κάνω κεφτεδάκια....κάνω γυμναστηριο....κανω υποδοχή εδω....Αλλά δωμάτιο δεν εχω στο μενου!!! :2funny:

καλα, μην κανεις και ετσι....δεν ειναι κακο να εχεις περασει απο τα δωματια πριν κανεις το δικο σου μαγαζι...εδω και Ο Στιβ Τζομπς περασε απο την αταρι πριν κανει την απλ .....εκτος αν θεωρεις οτι αυτο που κανουν τα κοριτσια σου δεν θα το εκανες εσυ...

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
και βεβαία έχω κάνει τη δουλεια .... !!!!who knows one day soon AGAIN...!!!! ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
και βεβαία έχω κάνει τη δουλεια .... !!!!who knows one day soon AGAIN...!!!! ;)
Θα την κάνεις πολύ καλύτερα απ'τη...Ζωή και σίγουρα δεν θα απαντάς βαριεστημένα στον πελάτη με την τσιγαρούμπα στο στόμα. Γιατί πολύ απλά εσύ σέβεσαι τη δουλειά σου και τους πελάτες σου. Μοχθείς για τα κεκτημένα σου τη στιγμή που κάποιες κοπελούδες δουλεύουν στον "αυτόματο"! :uglystupid:
Btw πως το έσπασες το πόδι; Πολλά περαστικά. Θα έρθω να σε δω. :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ρε σεις,ρωτάτε αν ξέρει η Νατάσσα τη δουλειά? είστε σοβαροί? η Νατάσσα έχει αφήσει εποχή στο χώρο και κάποτε είχε μαγαζί που για να πας έπρεπε να σε συστήσει απο υπουργός και πάνω.... :2funny: αν,λέω,αν,αποφασίσει ποτέ η Νατάσσα να ξανακάνει μασαζ,η ουρά θα φτάσει μέχρι κάτω στο τραμ.... :rockon:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
Ρε σεις,ρωτάτε αν ξέρει η Νατάσσα τη δουλειά? είστε σοβαροί? η Νατάσσα έχει αφήσει εποχή στο χώρο και κάποτε είχε μαγαζί που για να πας έπρεπε να σε συστήσει απο υπουργός και πάνω.... :2funny: αν,λέω,αν,αποφασίσει ποτέ η Νατάσσα να ξανακάνει μασαζ,η ουρά θα φτάσει μέχρι κάτω στο τραμ.... :rockon:
Μεγαλειότατε, τελείτε εν εφεδρεία;
Το ματιάσαμε το Νατασάκι και κουτσάθηκε. Ας ελπίσουμε πως οι τσαούσες που έχει θα είναι πιο υπάκουες για το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Μεγαλειότατε, τελείτε εν εφεδρεία;
Το ματιάσαμε το Νατασάκι και κουτσάθηκε. Ας ελπίσουμε πως οι τσαούσες που έχει θα είναι πιο υπάκουες για το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας.

εν εφεδρεία; νομίζεις...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
εν εφεδρεία; νομίζεις...
Καλά κύριε Υπασπιστά! Δε σου θίξαμε τον καραβανά!  :2funny:

Οδηγία προς τραυματισμένη υπεύθυνη: Το πόδι ψηλά. Να μην κουράζεται. Όχι κάτω με το βάρος του νάρθηκα. Περαστικούλια!!!! :)

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Καλησπερα natassa! Ξερεις να μας πεις ποτε θα ειναι ετοιμος ο κατω οροφος και ποτε θα ξεκινησει το nuru????  Καποιοι το περιμενουμε πως και πως.......

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
.....καλησπέρα σε όλους..... :-*.... Από Δευτέρα ξεκινάνε οι τελευταίες εργασίες για τον κάτω όροφο,θα ειχε τελειώσει αλλά πέσαμε στον Αυγουστο και αυτό μας πήγε πίσω.... Οσο για το nuro τα κοριτσια τελειωνουν ( :2funny:)...τα μαθηματα εννοώ....και σε λίγο κοντα σας..... Το καλό πράγμα αργει να γινει αγόρια....Θέλω να είναι τελείως επαγγελματικό και να ακούω μόνο καλά λόγια απο εσάς.... Τα κορίτσια σημερα ειναι η Λίζα,η ζωη,η χριστινα,η πωλίνα,η ντινα,η σαμπρίνα,η ροζα,η ελενη,και η Τζένη ως τις πέντε......Οσο για μένα....δεν μ αρεσει να περιαυτολογώ.....οσοι έχετε περασει απ τα δικά μου χέρια......ΞΕΡΕΤΕ.....That's all folks......και ευχαριστώ σας για τις αναρρωτικές ευχές!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!!! Τα κορίτσια που θα σας χαλαρώσουν σήμερα ειναι η Λίζα...η Ζωή...η Χριστίνα...η Σαμπρίνα...η Ροζαλίντα....η Ελένη...και η Τζένη μέχρι τις πέντε! Σας φιλώ.... :-* :-*

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom