Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.955
Πόντοι
6.515
οταν εγραψα οτι σταματησε η καρτα πεταχτηκαν μερικοι σαν τις  :badair: να διαψευσουν  :uglystupid:

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!!!! Θα μπώ κατευθειαν στο φλέγον θέμα.... Οσο αφορα στις κάρτες προσφορών λοιπόν...Ο λόγος που ειπαμε να τις αποσύρουμε είναι γιατι θεώρησαμε πως παλιωσε αυτη η προσφορα και με την προυπόθεση να βγει αλλη ισοτιμη!!! Βλέποντας ομως την αντιδραση σας και πόσο θελεται και υπόλογιζεται σ αυτην την προσφορα,θα σας πώ οτι ....επειδη κι εγω κάπου αλλου δινω λόγο,θα ξανασυζητηθει άμεσα το θεμα και θα κανω τα παντα να παραμεινει η καρτα με την 4η συνεδρια στην μιση τιμη....Εντος ημερων θα έχετε οριστικη απαντηση,εως τοτε εκαντονταδες καρτες υπάρχουν εδω που ακομα ισχυουν φυσικα....και αλλες τοσες που τις εχετε στα πορτοφολια σας και φυσικα ισχυουν... Επίσης ι ιδεα του φιλου πιο πάνω για το "κυτίο παραπόνων" ειλικρινα μας αρεσε,και θα το πραξουμε αμεσα... Θα υπάρχει φορμα και κουτι,να γραφετε οτι θελετε και ανωνυμα να το καταθετετε...Αυτααααααα..... :P :P  Τα κοριτσακια μας σημερα ειναι η Χριστίνα...η Αγάπη...η Λαρίσα....η ντίνα....η Ζωή....η Σαμπρίνα....η Ρόζα....και η Τζένη μέχρι τις 5!!! Σας φιλώ καλή εβδομάδα και καλό χειμ΄ωνα απο αυριο!!!!! :-* :-*
Δεν ειναι αναγκαστικα να ειναι <<κυτιο παραπανων> απλα γιατι κανενας δεν θα γραφει και παλιεδω θα τα χωνουν...να ειναι μια γενικη φορμα
τι σας αρεσε τι δεν σας αρεσε που θα θελετε να βελτιωθουμε κτλ
και οι κοπελες να μην ειναι μπαστακες οπως πανε παρεα στην ρεσεψιον να ακουσουν το <ολα καλα>

ΥΓ...θελω μπονους για τις προτασεις μου  :2funny: :2funny: :2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.152
Πόντοι
5.595
Αμα ειχες διαβασει λιγο παραπανω.. κ δεν βαριοσουνα... :jerking:
θα ειχες δει κ αυτο...
''Παράθεση από: natassa247 στις 30/09/13, 11:11
...Και μην ξεχ'ασω να σας ενημερώσω ο,τι η προσφορά που υπήρχε με το διπλό προγράμμα (90 απο 120) εχει τελειώσει....''

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
...Καλημέρα σε όλους...Οπως σας είπα θα σας ενημέρωνα για το θέμα της ΚΑΡΤΑΣ...Λοιπόν η προσφορά με την κάρτα "3 συνεδρίες η 4η μισή τιμή" θα συνεχιστεί....διότι "φωνή λαού-οργή Θεού"!!! :grin: :grin:....Οσο αφορά σε όσους περάσατε αυτες τις μέρες και λόγο που θα σταματούσε δεν πήρατε νεες καρτες-σφραγίδες,θα τις πάρετε στην επόμενη επίσκεψή σας,για να μην αδικήθει κανείς.... ΑΥΡΙΟ.....ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ κάποια συνταρακτικά νέα.....οπότε....συντονιστείτε χαχαχα..... Στα δικά μας μας τώρα....τα κορίτσια μας σήμερα ειναι η Ζωη...η Πωλίνα....η Ροζα....η Ντίνα...η Αγ'απη...η Λαρίσα....η Σαμπρίνα...και η Τζένη ως τις 5!!!! Σας φιλώ και καλο σας μεσημέρι...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
που είναι η Λίζα κυρία Νατάσα;

georg-e

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Δηλαδή θα μας στάσεις μέχρι αύριο αν είναι μην το ξεκινάς καθόλου!!!!!αντε τώρα αναμονή εώς αύριο!!!!

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
...Καλημέρα σε όλους...Οπως σας είπα θα σας ενημέρωνα για το θέμα της ΚΑΡΤΑΣ...Λοιπόν η προσφορά με την κάρτα "3 συνεδρίες η 4η μισή τιμή" θα συνεχιστεί....διότι "φωνή λαού-οργή Θεού"!!! :grin: :grin:....Οσο αφορά σε όσους περάσατε αυτες τις μέρες και λόγο που θα σταματούσε δεν πήρατε νεες καρτες-σφραγίδες,θα τις πάρετε στην επόμενη επίσκεψή σας,για να μην αδικήθει κανείς.... ΑΥΡΙΟ.....ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ κάποια συνταρακτικά νέα.....οπότε....συντονιστείτε χαχαχα..... Στα δικά μας μας τώρα....τα κορίτσια μας σήμερα ειναι η Ζωη...η Πωλίνα....η Ροζα....η Ντίνα...η Αγ'απη...η Λαρίσα....η Σαμπρίνα...και η Τζένη ως τις 5!!!! Σας φιλώ και καλο σας μεσημέρι...
Ελπίζω όντως να είναι συνταρακτικά όπως λες αλλιώς.......

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Η λιζα ειναι σπιτάκι της διότι πονάει το στομαχάκι της ,αύριο θα είναι ελπίζω και εφόσον είναι καλα ...... :sleeping: :)

international_p

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
Η λιζα ειναι σπιτάκι της διότι πονάει το στομαχάκι της ,αύριο θα είναι ελπίζω και εφόσον είναι καλα ...... :sleeping: :)
Περαστικά της και να μας γίνει γρήγορα καλά και να προσέχει σε αυτόν τον καιρό !

georg-e

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα στο λαο...!!!!!αντε νατασσα περιμένουμε  της ανακοινώσεις!!!!!!αντε κανε μας μια τόπ προσφορά !!!

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Εγώ περιμένω να μας πληρώσουν κιόλας.

Επιδότηση nuru μασαζ.

georg-e

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Σας παει κάπου το μυαλό τι μπορεί να μας σκάσει;;;ν Κ έχω κάτι υποψιν

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Εγώ νομίζω οτι θα το δωσει στην τιμή του απλού για καμμια βδομάδα.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.152
Πόντοι
5.595
Μαλλον θα ειναι ετοιμος ο νεος χωρος.....  αντε να δουμε...

georg-e

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Εγώ πάλι λέω ότι θα παίξει κανά αυταρχικό Κ θα μας κουφανει κάτι είχε πάρει το αυτί μου ΙΔΟΜΕΝ

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Εγώ θέλω δωρέαν δοκιμή για κριτικη στο bourdela.

Άντε Νατάσσα εχω και 2 κάρτες.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
.....Καλημέρες καλημέρες σε ολους....Γελάω με τις μαντεψιές σας.... :grin: Λοιπόν το νέο που μπορώ πλέον να σας ανακοινώσω ειναι το εξής...Απο αυτην την Δευτερα λοιπόν,θα βρίσκομαι στο άλλο ΜΑΣ μαγαζί πλέον...που βρίσκεται Λ.Βουλιαγμένης 102 και Ερμού γωνία....Senses το ονομα αυτου.... Να σας διευκρινησω οτι θα ειναι "αδελφακι" του Total Relax θα λειτουργουν και τα δυο και στο ενα θα βρισκεται η Ολγα και στο αλλο εγω... Και στα δυο μαγαζια λοιπόν (Total Relax Ελ. Βενιζελου 147 και Αχιλλεως γωνια και Senses Λ.Βουλιαγμενης 102 και Ερμου γωνια) θα ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ με την 4η συνεδρια στην μιση τιμη...Θα υπάρχει nuro massage...καθαριότητα....όμορφα κορίτσια....καφεδάκι....μπυρίτσα...και πάνω απ όλα καλή διαθεση.... Λοιπόν τα κοριτσια μας σημερα ειναι η Λίζα...η Χριστίνα...η Ζωη....η Πωλίνα...η Σαμπρίνα....η Αγαπη....η Λαρίσα....η Ροζα...και η Τζένη μέχρι τις 5!!!! Σας φιλώ,καλό μεσημερι... :-* :-*

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Θα καταργησεις τα 120αρια στην Βουλιαγμενης Νατασσα?

Γιατι ετσι αστα να πάνε.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ναι....το διπλό θα ειναι σε προσφορα στα 100 ευρω,και στα δυο μαγαζια...... ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom