anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
δηλαδη τερμα το 90ρι ?Ναι....το διπλό θα ειναι σε προσφορα στα 100 ευρω,και στα δυο μαγαζια...... ;)
δηλαδη τερμα το 90ρι ?Ναι....το διπλό θα ειναι σε προσφορα στα 100 ευρω,και στα δυο μαγαζια...... ;)
Αυτά είναι τα συνταρακτικά νέααα;;;;;;.....Καλημέρες καλημέρες σε ολους....Γελάω με τις μαντεψιές σας.... Λοιπόν το νέο που μπορώ πλέον να σας ανακοινώσω ειναι το εξής...Απο αυτην την Δευτερα λοιπόν,θα βρίσκομαι στο άλλο ΜΑΣ μαγαζί πλέον...που βρίσκεται Λ.Βουλιαγμένης 102 και Ερμού γωνία....Senses το ονομα αυτου.... Να σας διευκρινησω οτι θα ειναι "αδελφακι" του Total Relax θα λειτουργουν και τα δυο και στο ενα θα βρισκεται η Ολγα και στο αλλο εγω... Και στα δυο μαγαζια λοιπόν (Total Relax Ελ. Βενιζελου 147 και Αχιλλεως γωνια και Senses Λ.Βουλιαγμενης 102 και Ερμου γωνια) θα ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ με την 4η συνεδρια στην μιση τιμη...Θα υπάρχει nuro massage...καθαριότητα....όμορφα κορίτσια....καφεδάκι....μπυρίτσα...και πάνω απ όλα καλή διαθεση.... Λοιπόν τα κοριτσια μας σημερα ειναι η Λίζα...η Χριστίνα...η Ζωη....η Πωλίνα...η Σαμπρίνα....η Αγαπη....η Λαρίσα....η Ροζα...και η Τζένη μέχρι τις 5!!!! Σας φιλώ,καλό μεσημερι... :-* :-*
.....πω,πω,πω,πω....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ κυριοι....οτι το ερμου εγινε αδερφακι,και το διπλο στα 100 ευρω.... ....νατασσα...ξερεις οτι το 6ωρο ειναι 380 μικτα?.........Καλημέρες καλημέρες σε ολους....Γελάω με τις μαντεψιές σας.... Λοιπόν το νέο που μπορώ πλέον να σας ανακοινώσω ειναι το εξής...Απο αυτην την Δευτερα λοιπόν,θα βρίσκομαι στο άλλο ΜΑΣ μαγαζί πλέον...που βρίσκεται Λ.Βουλιαγμένης 102 και Ερμού γωνία....Senses το ονομα αυτου.... Να σας διευκρινησω οτι θα ειναι "αδελφακι" του Total Relax θα λειτουργουν και τα δυο και στο ενα θα βρισκεται η Ολγα και στο αλλο εγω... Και στα δυο μαγαζια λοιπόν (Total Relax Ελ. Βενιζελου 147 και Αχιλλεως γωνια και Senses Λ.Βουλιαγμενης 102 και Ερμου γωνια) θα ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ με την 4η συνεδρια στην μιση τιμη...Θα υπάρχει nuro massage...καθαριότητα....όμορφα κορίτσια....καφεδάκι....μπυρίτσα...και πάνω απ όλα καλή διαθεση.... Λοιπόν τα κοριτσια μας σημερα ειναι η Λίζα...η Χριστίνα...η Ζωη....η Πωλίνα...η Σαμπρίνα....η Αγαπη....η Λαρίσα....η Ροζα...και η Τζένη μέχρι τις 5!!!! Σας φιλώ,καλό μεσημερι... :-* :-*
Με χαρά μου παρατηρώ ότι το total relax ακολουθεί "επιθετική" πολιτική,με εξαγορές,συγχωνεύσεις,κλπ.Προβλέπω σύντομα την δημιουργία ομίλου και εισαγωγή στο χρηματιστήριο.... καλή επιτυχία εύχομαι και σύντομα νεες επεκτάσεις!
πες μου παραπονιάρη geoMan τη ουσία θέλεις να σου διευκρινίσω........πολυ μπλα -μπλα και ουσια καμμια
...Καλησπέρα σε όλους.... Θέλω να απευθυνθώ στον αγαπημένο φίλο Spunky.... Λυπάμαι που πιστευεις οτι δεν γνωριζω την κριση και τα 380 μικτα που λες....Ψαξε λίγο μηνες πριν το σαιτ και θα δεις οτι ειμαστε οι πρωτοι που καθιερωσαμε τις καρτες,τις μισες τιμες και οτιδηποτε προσφορα μπορουσαμε και μας "επαιρνε" να κανουμε.....(γιατι αν δεν γνωριζεις θα σου πώ απο κοντα και με ενα καφεδακι αν θες τα τεραστια εξοδα που εχει ενας τετοιος χωρος) Και φυσικα και γνωριζω τα 380 μικτα,αλλά μην συγκρινουμε spunky μου διοτι οπως ολοι ξερετε τα κοριτσια σ αυτον τον χωρο κανουν πολύ σκληρη,δυσκολη και ακρως ψυχοφθορα δουλεια.... Θα ηθελα πριν κανετε τετοιες δηλώσεις να δειτε αν ειμαστε το μαγαζι που κοιταει να τα "πάρει" η αν κοιταμε παντα το συμφερον σας και την δικη σας ευχαριστηση....Τα κοριτσια μας σημερα ειναι η Λίζα,Ζωη,Πωλίνα,Σαμπρίνα,Ντινα,Λαρίσα,Ροζα και η Τζενη. Καλο μεσημερι σε όλους...