Καλησπέρα σε όλους!!!
.... Οπως σας δίνω το ελεύθερο να μου κανεται οτι παραπονο έχετε,ετσι σήμερα θα σας κανουμε κι εμεις εδω ενα....Εγω και τα κορίτσια μου.... Ζητάτε απο τα κορίτσια ψυχή και σώμα....Κανεται παραπονα δεν μου εκανε αυτο,δεν μου εκανε το άλλο....χρησιμοποιησε σκουφακια κτλ.... Βρε παιδια εχετε αναρωτηθει ποτε αν η κοπέλα αντιμετώπισε καποιο θεμα εκεινη την ωρα στο δωματιο? Ορισμένοι λοιπόν απο εσας....δεν τηρηται τους στοιχειώδεις κανονες καθαριοτητας.... Γιαυτο σας παρεχουμε πεντακαθαρα ντουζ....μυρωδατα αφρολουτρα και ζεστό νερακι..... Θελω να ξερετε οτι τα κοριτσια μας εδω ειναι πεντακαθαρα....με εξετασεις....και οι περισσοτερες αν και μικρούλες σε ηλικια ειναι μανουλες....Πως θελετε λοιπόν να αφήσουν τον εαυτο τους ελευθερο στο δωματιο οταν καποιοι χρησιμοποιητε το ντούζ πριν την συνεδρία ισα για να βραχειτε????? Λυπάμαι που το λέω αλλα ειναι η αληθεια.....ας κανουμε λίγο αυτοκριτικη πριν γκρινιάξουμε!!!! Και παλι η κοπέλα χωρις να σας φερει σε δυσκολη θεση φερνει εις πέραν "επικινδυνες αποστολές" χαχαχαχαχαχαχχαα....... Και επειδή λοιπόν βλέπω πάλι παραπονα για κοπέλα....βρε γραφτε οτι νιωθεται αλλα η η Ολγα η εγω στην πόρτα παντα ρωταμε "ολα καλα"? Δεν το ρωταμε για πλάκα.... Τα λάθη δεν διορθωνονται με μια κακη κριτικη πίσω απο nicknames....Διορθώνονται εκεινη την στιγμη για να για να μην επαναλληφθει με καποιον αλλον "συναγωνιστη" σας ...οπως εσεις λέτε....
.... Και μιας και με μπριζωσαστε παλι να γραψω να σας πώ και τα κοριτσια σημερα..... Λίζα.....Ελλη....Ροζα....Σαμπρινα...Πωλίνα....Αμαλία....Ντινα....Και η Τζενη εως 5..... Αυτααααα.....Γκρινιαξαμε πάλι και σημερα....αντε γιατι ειχα αρχισει να ανυσηχω χαχαχα....Καλο απογευματακι σε ολους :-* :-* :-*