Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Συμμετεχει η Κων/να στα μπονους κτλ;

Αν δεν απαττωμαι η κοπελα αυτη διαμορφωνει η ιδια τις τιμες της γιατι ειναι εξωτερικος συνεργατης του καταστηματος.....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εξωτερικός συνεργάτης;;; πολύ αστείο μου ακούγεται...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
να δω τις κοπέλες να κόβουν απόδειξη με μπλοκάκι...

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
εξωτερικός συνεργάτης;;; πολύ αστείο μου ακούγεται...

ποσο στοκος μπορει να ειναι καποιος , τι δεν καταλαβαινεις μορτη μου , η κοπελια απλως "δανιζεται" χρησιμοποιει τον χωρο το μαγαζι  αντι να εχει δικοτης  και ετσι εχει τις δικες της τιμες . ενα εκατομυριο φορες το εχει εξηγησει  η υπευθυνη. δηλαδη τι αλλο να σου πει.
οποιος γουσταρει παει μαζι της αν οχι παρε καποια απο τις αλλες.
  ρε γαμοτω μερικοι καινε καρβουνο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.378
Πόντοι
19.795
ειμαι αρκετα συχνος πελατης βεβαια θα ηθελα και τη γαλανοματα στη ρεσεψιον
Και εγω το ιδιο αλλα μεχρι τωρα μονο υποσχεσεις ειναι.
(Να σου κανει γουστα και να σε κοιταει στα ματια-ολα τα λεφτα)

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
καποιος συναδελφος αν μπορει το τηλ με πμ....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ποσο στοκος μπορει να ειναι καποιος , τι δεν καταλαβαινεις μορτη μου , η κοπελια απλως "δανιζεται" χρησιμοποιει τον χωρο το μαγαζι  αντι να εχει δικοτης  και ετσι εχει τις δικες της τιμες . ενα εκατομυριο φορες το εχει εξηγησει  η υπευθυνη. δηλαδη τι αλλο να σου πει.

μορτάκο είπα πως ακούγεται αστείο δεν είπα πως δεν καταλαβαίνω... άντε γιατί δεν γνωριζόμαστε και από χτες για να μιλάς με αυτό τον τρόπο... μπορώ και εγώ να μιλήσω έτσι και πολύ χειρότερα...

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
.....Καλημέρα....καλημέρα και πολύ καλή σας εβδομάδα αγόρια!!!! Τα κορ'ίτσια που θα σας χαλαρώσουν σήμερα ειναι η...Λίζα...Χριστίνα..Κωσταντίνα...Πωλίνα...Ροζα...Αμαλία...Τζέννιφερ...Ελλη...Αγάπη....Σαμπρίνα...ντίνα...και η Τζένη (ως τις 5)... Μην ξεχνάτε τις καρτούλες σας...Στις 3 συνεδρίες η 4η ειναι στην μισή τιμή κατι αρκετα σημαντικό σε τετοιες εποχές.... Σας φιλώ ολους,οτι διευκρίνηση-παραπονο-απορία έχετε------>>>210.9842697! Καλημέρες... :-* :-* :-* :-*

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους.... Ζέστη,υγρασία έξω....Φουλ clima και ωραιες παρουσίες εδω!!!! Η Κωσταντινα...η Λίζα...η Πωλίνα...η Ντίνα....η Αμαλία...η Ρόζα....η Αγάπη...η Ελλη...η Σαμπρίνα....η Χριστίνα και η Τζενη (ως 5).... Αλλες περιπου 5 κοπέλες λείπουν με ρεπό η άδεια.... Ωραια κορίτσια....εξυπηρετικά....ξανθα,μελαχροινα,ψηλά η και πιο κοντα....Για Ολα τα γουστα!!! Σας τα λέω  ολα αυτα για να σας δώσω να καταλάβεται οτι εγώ και η γαλανομάτα που γραφεται....η Ολγα....είμαστε εδω μόοοοοονο για να 1)σας ανοιγουμε την πόρτα....2)σας προσφερουμε καφε....3)ακούμε τα παραπονα σας η απορίες σας....4) λύνουμε καθε προβληματισμό σας....και τελος  5)σας αποχεραιτούμε γλυκα στην πόρτα  και χαιρόμαστε με το πλατυ σας χαμόγελο....Και ΜΜΜΜΟΝΟ γι αυτα!!!Δεν μπαίνουμε στα δωμάτια....δεν κανουμε μασαζ....δεν....δεν....δεν....χαχαχα!!! :idiot: :cheesy: :cheesy: :cheesy:......Οτι θεματακι σας προκυψει μην διστασετε φευγοντας να μας το λετε! Καλό απογευμα σε όλους μην ξεχνατε τις καρτούλες σας...και υπομονή...σε λίγο και ο κατω χωρος θα ειναι στην διαθεση σας! Σας φιλώ!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Διαβάζοντας την κριτική του αγαπητού ozzy στην κεντρική σελίδα του φορουμ για την Κωνσταντίνα (εξωτερική συνεργάτης) γελάω (όπως γελάω και με τον εαυτό μου σε αντίστοιχες περιπτώσεις) γιατί σκέφτομαι πόσο μαλ..... είμαστε εμεις οι άντρες.
Και μόνο που η συγκεκριμένη θεωρεί ότι λόγω εμφάνισης πρέπει να πληρώνεται παραπάνω από τις άλλες κοπέλες, δείχνει τον χαρακτήρα της και το ποιόν της. Δείχνει ότι αισθάνεται ότι είναι κάτι διαφορετικό από τις άλλες. Έτσι είναι φυσικό να αισθάνεται το ίδιο και με τους πελάτες. Και πολύ σου πέφτω που κάθομαι να με γαμ.....
Τώρα αν σε κάποιον που είναι ιδίου επιπέδου και το γουστάρει ή έχει καύλες και συμετέχει στο παιγνίδι αλλοιώς, δεν αλλάζει το γενικό πρόσωπο που δείχνει. Περαστικά σου ozzy. Άλλες 10 είχε το μαγαζί. Εκεί έπεσες? (με καλή διάθεση τα γράφω αυτά. Και εγώ κάνω ενίοτε τέτοιες μαλ....)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αυτο οντως ισχυει οπως και στην ερμου αλλωστε στο καινουργιο

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Διαβάζοντας την κριτική του αγαπητού ozzy στην κεντρική σελίδα του φορουμ για την Κωνσταντίνα (εξωτερική συνεργάτης) γελάω (όπως γελάω και με τον εαυτό μου σε αντίστοιχες περιπτώσεις) γιατί σκέφτομαι πόσο μαλ..... είμαστε εμεις οι άντρες.
Και μόνο που η συγκεκριμένη θεωρεί ότι λόγω εμφάνισης πρέπει να πληρώνεται παραπάνω από τις άλλες κοπέλες, δείχνει τον χαρακτήρα της και το ποιόν της. Δείχνει ότι αισθάνεται ότι είναι κάτι διαφορετικό από τις άλλες. Έτσι είναι φυσικό να αισθάνεται το ίδιο και με τους πελάτες. Και πολύ σου πέφτω που κάθομαι να με γαμ.....
Τώρα αν σε κάποιον που είναι ιδίου επιπέδου και το γουστάρει ή έχει καύλες και συμετέχει στο παιγνίδι αλλοιώς, δεν αλλάζει το γενικό πρόσωπο που δείχνει. Περαστικά σου ozzy. Άλλες 10 είχε το μαγαζί. Εκεί έπεσες? (με καλή διάθεση τα γράφω αυτά. Και εγώ κάνω ενίοτε τέτοιες μαλ....)
δεν εισαι υποχρεωμενος να τη παρεις για αυτο υπαρχει πληθωρα επιλογων

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
.....Καλημέρα....καλημέρα και πολύ καλή σας εβδομάδα αγόρια!!!! Τα κορ'ίτσια που θα σας χαλαρώσουν σήμερα ειναι η...Λίζα...Χριστίνα..Κωσταντίνα...Πωλίνα...Ροζα...Αμαλία...Τζέννιφερ...Ελλη...Αγάπη....Σαμπρίνα...ντίνα...και η Τζένη (ως τις 5)... Μην ξεχνάτε τις καρτούλες σας...Στις 3 συνεδρίες η 4η ειναι στην μισή τιμή κατι αρκετα σημαντικό σε τετοιες εποχές.... Σας φιλώ ολους,οτι διευκρίνηση-παραπονο-απορία έχετε------>>>210.9842697! Καλημέρες... :-* :-* :-* :-*
η γαλανοματα να μας πεις γιατι δεν περναι την επαιρνα απειρες φορες ποσειδωνος 67 στειλε με πμ και θα καταλαβεις...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν εισαι υποχρεωμενος να τη παρεις για αυτο υπαρχει πληθωρα επιλογων
αυτό το καινούργιο Βουλιαγμένης 102 τι περιοχή είναι;
άσχετο με το συγκεκριμένο νήμα...

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους!!! :grin:.... Οπως σας δίνω το ελεύθερο να μου κανεται οτι παραπονο έχετε,ετσι σήμερα θα σας κανουμε κι εμεις εδω ενα....Εγω και τα κορίτσια μου.... Ζητάτε απο τα κορίτσια ψυχή και σώμα....Κανεται παραπονα δεν μου εκανε αυτο,δεν μου εκανε το άλλο....χρησιμοποιησε σκουφακια κτλ.... Βρε παιδια εχετε αναρωτηθει ποτε αν η κοπέλα αντιμετώπισε καποιο θεμα εκεινη την ωρα στο δωματιο? Ορισμένοι λοιπόν απο εσας....δεν τηρηται τους στοιχειώδεις κανονες καθαριοτητας.... Γιαυτο σας παρεχουμε πεντακαθαρα ντουζ....μυρωδατα αφρολουτρα και ζεστό νερακι..... Θελω να ξερετε οτι τα κοριτσια μας εδω ειναι πεντακαθαρα....με εξετασεις....και οι περισσοτερες αν και μικρούλες σε ηλικια ειναι μανουλες....Πως θελετε λοιπόν να αφήσουν τον εαυτο τους ελευθερο  στο δωματιο οταν καποιοι χρησιμοποιητε το ντούζ πριν την συνεδρία ισα για να βραχειτε????? Λυπάμαι που το λέω αλλα ειναι η αληθεια.....ας κανουμε λίγο αυτοκριτικη πριν γκρινιάξουμε!!!! Και παλι η κοπέλα χωρις να σας φερει σε δυσκολη θεση φερνει εις πέραν "επικινδυνες αποστολές" χαχαχαχαχαχαχχαα....... Και επειδή λοιπόν βλέπω πάλι παραπονα για κοπέλα....βρε γραφτε οτι νιωθεται αλλα η η Ολγα η εγω στην πόρτα παντα ρωταμε "ολα καλα"? Δεν το ρωταμε για πλάκα.... Τα λάθη δεν διορθωνονται με μια κακη κριτικη πίσω απο nicknames....Διορθώνονται εκεινη την στιγμη για να για να μην επαναλληφθει με καποιον αλλον "συναγωνιστη" σας ...οπως εσεις λέτε.... :idiot: :cheesy:.... Και μιας και με μπριζωσαστε παλι να γραψω να σας πώ και τα κοριτσια σημερα..... Λίζα.....Ελλη....Ροζα....Σαμπρινα...Πωλίνα....Αμαλία....Ντινα....Και η Τζενη εως 5..... Αυτααααα.....Γκρινιαξαμε πάλι και σημερα....αντε γιατι ειχα αρχισει να ανυσηχω χαχαχα....Καλο απογευματακι σε ολους  :-* :-* :-*

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
οκ την πατησα κ γιαυτο εγραψα την κριτικη αδερφε για μην την πατησει κ κανας αλλος...κ επειδη η συγκεκριμενη αν κ παλια στο μαγαζι δεν ειχε ουτε ΜΙΑ κριτικη

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Καλησπέρα σε όλους!!! :grin:.... Οπως σας δίνω το ελεύθερο να μου κανεται οτι παραπονο έχετε,ετσι σήμερα θα σας κανουμε κι εμεις εδω ενα....Εγω και τα κορίτσια μου.... Ζητάτε απο τα κορίτσια ψυχή και σώμα....Κανεται παραπονα δεν μου εκανε αυτο,δεν μου εκανε το άλλο....χρησιμοποιησε σκουφακια κτλ.... Βρε παιδια εχετε αναρωτηθει ποτε αν η κοπέλα αντιμετώπισε καποιο θεμα εκεινη την ωρα στο δωματιο? Ορισμένοι λοιπόν απο εσας....δεν τηρηται τους στοιχειώδεις κανονες καθαριοτητας.... Γιαυτο σας παρεχουμε πεντακαθαρα ντουζ....μυρωδατα αφρολουτρα και ζεστό νερακι..... Θελω να ξερετε οτι τα κοριτσια μας εδω ειναι πεντακαθαρα....με εξετασεις....και οι περισσοτερες αν και μικρούλες σε ηλικια ειναι μανουλες....Πως θελετε λοιπόν να αφήσουν τον εαυτο τους ελευθερο  στο δωματιο οταν καποιοι χρησιμοποιητε το ντούζ πριν την συνεδρία ισα για να βραχειτε????? Λυπάμαι που το λέω αλλα ειναι η αληθεια.....ας κανουμε λίγο αυτοκριτικη πριν γκρινιάξουμε!!!! Και παλι η κοπέλα χωρις να σας φερει σε δυσκολη θεση φερνει εις πέραν "επικινδυνες αποστολές" χαχαχαχαχαχαχχαα....... Και επειδή λοιπόν βλέπω πάλι παραπονα για κοπέλα....βρε γραφτε οτι νιωθεται αλλα η η Ολγα η εγω στην πόρτα παντα ρωταμε "ολα καλα"? Δεν το ρωταμε για πλάκα.... Τα λάθη δεν διορθωνονται με μια κακη κριτικη πίσω απο nicknames....Διορθώνονται εκεινη την στιγμη για να για να μην επαναλληφθει με καποιον αλλον "συναγωνιστη" σας ...οπως εσεις λέτε.... :idiot: :cheesy:.... Και μιας και με μπριζωσαστε παλι να γραψω να σας πώ και τα κοριτσια σημερα..... Λίζα.....Ελλη....Ροζα....Σαμπρινα...Πωλίνα....Αμαλία....Ντινα....Και η Τζενη εως 5..... Αυτααααα.....Γκρινιαξαμε πάλι και σημερα....αντε γιατι ειχα αρχισει να ανυσηχω χαχαχα....Καλο απογευματακι σε ολους  :-* :-* :-*
εχουμε κ την νατασσα που προσπαθει να σωσει τα πραγματα λεγοντας μας οτι δεν κανουμε μπανιο κ ειμαστε βρομιαριδες γιαυτο δεν οι υπηρεσιες ηταν χαμηλου επιπεδου...ασε μας κουκλιτσα μου(φιλικα παντα)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom