Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.378
Πόντοι
19.795
η μπριζολα περιεχεται στα 60 αυστηρα... το κωλαρακι καλο ειναι να παραμενει στα +20...
και οχι οπως καποιοι συναδελφοι δινουν +50 στην Ζωιτσα...
κωλο-γερε τελικα ποσα εσκασες? 60+30+20?
και μια περιγραφη της Αμαλιας δεν θα εβλαπτε...
60+30. Ειπαμε, η μαλακια εχει και ορια. Οσο για περιγραφη, τα γουστα τα δικα μου ειναι λιγο
περιεργα μπορει να βλεπω εγω μια για θεα και αλλος να τη βλεπει σα μπαζο.

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
Μια πρώτη περιγραφή σημαίνει αν είναι ψηλή, κοντή μελαχροινή, ξανθειά, μέγεθος στήθους, πεσμένο, στητό, χοντρή, παχουλή αδύνατη, με σχηματισμένο κώλο, αν έχει τατού, και πολλά άλλα.
Μια πιό καλή δικαιολογία είναι βαριέμαι με το συμπάθειο.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αυτο οντως με τΑ +30 μαλακια

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παντως το εν λογω ιδρυμα αναπτυσε ραγδαια μεσα στη  κριση και καλο και κακο

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Ποια άλλη ggary1000 ξέρεις που δίνει το πίσω σύστημα; Μην μας αφήνεις έτσι με την αγωνία... Κρίμα είναι να μαζέψει όλο το χαρτί μόνο η Ζωίτσα και να μην μπορεί να κάθεται μετά από την πολύ δουλειά. Δεν γράφεις και καμιά εμπειρία σου από το μαγαζί γιατί δεν βρήκα κάποια κριτική σου για πρόσφατη επίσκεψή σου εκεί.
Το δινει και η "φιρμα" το 'χει γραψει και πιο πισω συναγωνιστης, αλλα οταν εγραψα
τις εμπειριες μου μαζι της συνοπτικα, που την ψιλοειπαν οτι η κοπελα δεν θελει κριτικες...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
το θεμα με την φιρμα ειναι ποσο το χρεωνει...?

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους....και καλή εβδομαδα....Αρχικα να διορθωσω ενα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ που εκανα την τελευταια φορα....και αμεσως να πεσετε να με φατε.....Με την καρτούλα στις 3 συνεδριες η τεταρτη ειναι στην ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ....οπως σας γραφω 5 μηνες τωρα...και οχι δωρεαν που τελειως καταλαθος εγραψα.... Ενα μυαλό ειναι αυτο....αμέσως να κανετε σεναρια οτι η σεριφισσα λεει ψεματα... Οχι βρε παιδια.... Λοιπόν...επειδη πολλά διαβαζω θα πώ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ....οτι η χρεωση σε αυτον τον χωρο...ειναι 60 ευρω.... Περιεχει το χαλαρωτικό η δυνατο-αναλόγως τι θελετε- μασαζάκι σας...και το προγραμμα της κοπέλας.... Το ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ κατι πιο εξτριμ....το συννενοηστε ΜΕΣΑ με την κοπέλα....το συμφωνείτε και το κανετε....ειναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.....Μετα ομως δεν καταλαβαινω γιατι γραφετε παραπονα εδω μεσα....Ο χωρος δεν εχει καμια σχεση με οτιδηποτε ΕΞΤΡΑ εσεις αποφασιζετε.... Ας γινεται πιο εγκρατεις την ωρα εκεινη....Its up to you αγόρια..... Καθημερινη ενημερωση που ζητατε δεν γινεται....Δεν ειναι τετοιο στυλ ο χωρος μας....Οταν εχω καποια καινουρια κοπέλα-που ηρθε για να μεινει και το χετε δει εδω οτι τυχοδιοκτριες δεν εχουν θεση εδω μεσα- αμεσως σας ενημερωνω.... Θα σας παρακαλεσω οτιδήποτε παραπονο εχετε....οταν σας ρωταω στην πόρτα "ολα καλά"? να μου λέτε οτι μα οτι σας ενοχλησε.... Αν εχετε δωσει 10,20,50,100 παραπάνω για καποιο λόγο  μεσα...ειναι δικια σας απόφαση...και δικό σας λάθος...και δεν έχω καμια ε ευθυνη γιαυτό.... Κι εγω κάποτε ζητησα μια Λαμποργκίνι...αλλά κανεις δεν μου την εδωσε!!! :2funny: :2funny:.......Ας αφησουμε λοιπόν τις γκρινιες και τις ανακριβειες στο σαιτ....Και αν νιωσετε οτι η κοπέλα βαριεται η δεν σας περιποιητε οπως πρεπει(κοινως ξεπετα οπως λετε) θελω να με ενημερωνεται αμεσα,για να μην υπαρχει αυτη η χρεωση που πληρωνετε φευγοντας.... Γιατι μπορει ισως καποια κοριτσια να μην ξερουν τι σημαινουν πλεον τα 60 ευρω....εγω ομως ξερω καλά και την κριση και τις δυσκολιες σας,και εκτιμάω την προτιμηση που εχετε σταθερα τοσα χρονια στον χωρο μας....Λοιπόοοοον ....σημερα θα σας χαλαρωσουν....η Ζωη...η Κωσταντινα....η Τζενη....η Ελλη.....η Ντινα.....Η ροζα....η πωλινα.....η σαμπρινα....και η Αγάπη..... Σας φιλώ λοιπόν και οποιος θέλει να παραπονεθει- χρεωσει τον χωρο για κατι....ας μην γραφει πίσω απο ενα ψευδονυμο....ας ερθει εδω να του λύσω καθε απορια....Εουμε γελιο-καλη διαθεση-μπουριτσα και βοτκα!!!!  :-*    Καλό απογευμα!!!!!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
........και οταν λέω "μπουριτσα" εννοώ ΜΠΥΡΙΤΣΑ.......Το διορθωνω ευθυς αμέσως,γιατι σας έχει φοβηθει το μάτι μου πια..... :grin:.... Και για τον λόγο οτι πιανεστε απο κατι και κανετε σεναρια,θα προσθέσω οτι στα 60 ευρω χρεωση που ανεφερα πριν....θα πώ ξανα οτι δεν ισχύει για την Κωσταντίνα,η οποία ειναι κατι σαν εξωτερικη συνεργατιδα του χωρου....δουλέυει μονη της....με δικα της ραντεβου...και δική της χρεωση..... Πιστευω ξεκαθαρισα τα πάντα...... Αντε να δω....τι θα βρειτε πάλι σημερα  :idiot:...χαχα..... Σας φιλώ γλυκα!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πότε υπολογίζεις να ξεκινήσεις το καινούργιο ωράριο;

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.538
Πόντοι
34.267
άντε για να μπορούμε να έρθουμε και εμείς που είμαστε μακριά ;)

Τρελορώσε μου εσύ! Νά'ρθω να σε πάρω με τη 1000άρα μου και να βρεθούμε στο πι και φι στον παράδεισο της Νατάσσας! ;)

@Νατάσσα.
Νατασσάκι μου, επιβεβαιώνεται περίτρανα, ακόμη μια φορά, ότι οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είμαστε οι αρσενικοί. Ειδικά οι καλυπτόμενοι εκ του πληκτρολογίου :uglystupid:
Συνέχισε αυτό που κάνεις χρόνια τώρα με χαμόγελο, ευδιαθεσία και σεβασμό και θα είσαι πάντοτε κερδισμένη! :-*

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Τρελορώσε μου εσύ! Νά'ρθω να σε πάρω με τη 1000άρα μου και να βρεθούμε στο πι και φι στον παράδεισο της Νατάσσας! ;)

@Νατάσσα.
Νατασσάκι μου, επιβεβαιώνεται περίτρανα, ακόμη μια φορά, ότι οι χειρότεροι κουτσομπόληδες είμαστε οι αρσενικοί. Ειδικά οι καλυπτόμενοι εκ του πληκτρολογίου :uglystupid:
Συνέχισε αυτό που κάνεις χρόνια τώρα με χαμόγελο, ευδιαθεσία και σεβασμό και θα είσαι πάντοτε κερδισμένη! :-*

:grin:

άντε να δούμε, όλο λόγια είσαι  :tickedoff:

:-*

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.538
Πόντοι
34.267
Τα prive μας ΜΟΝΟΝ σε pm! :o :grin:

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλήμερα .... :)Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά !Σήμερα έχουμε μια νέα άφιξη στη παρέα μας είναι από Άγιο Ντομένικο και τη φωνάξουν Τζένιφερ ...είναι 25 χρονων πολύ γλυκιά στο πρόσωπο της και μεγάλα  :tits:..... Δεν είναι χοντρή άλλα είναι ότι πρεπει για όσους γουστάρουν πιασίματα ....Σήμερα τα κορίτσια μας ειναι η λιζα η ζωη η πωλινα η σαμπρινα η ελλη η αγαπη η ροζα η ντινα η τζενη και η τζεννιφερ.....Και ναι....θα συνεχίσω αυτό που τόσα χρόνια κάνω...όπως γραφει καποιος φίλος...με αγάπη,και σεβασμό απεναντί σας....και όσο για τους 'καλυπτόμενους εκ των πληκτρολογίων" γκρινιάρηδες....έχω αντιμετωπίσει πολλούς...και στο τέλος γίναν πολυυυυυ αγαπημένοι και πιστοί μου φίλοι  :grin:.... Σας φιλω ολους να έχετε μια ομορφη μερα... :-* :-* :-*

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Εμμανουελα και Αγγελικη? δεν εκατσε η συνεργασια?

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
........αν είμαστε τόσα χρόνια στον χώρο george δεν ειναι επειδη έχουμε ωραια κορίτσια... Ωραια κοριτσια υπάρχουν παντου αν το καλοσκεφτεις.... Η διαφορα μασ ειναι οτι εδω τα κορίτσια σέβονται τον πελάτη και τα χρήματα που εν μεσω κρίσης διαθετει....Αν λοιπόν καποια κορίτσια δεν πληρούν αυτες τις προυποθέσεις.....τις φιλώ σταυρωτά και τους λέω χαρηκα και αντίο.....Πιστευω εγινα σαφης!!! :-*

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.440
Πόντοι
42.697
Καλήμερα .... :)Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά !Σήμερα έχουμε μια νέα άφιξη στη παρέα μας είναι από Άγιο Ντομένικο και τη φωνάξουν Τζένιφερ ...είναι 25 χρονων πολύ γλυκιά στο πρόσωπο της και μεγάλα  :tits:..... Δεν είναι χοντρή άλλα είναι ότι πρεπει για όσους γουστάρουν πιασίματα ....Σήμερα τα κορίτσια μας ειναι η λιζα η ζωη η πωλινα η σαμπρινα η ελλη η αγαπη η ροζα η ντινα η τζενη και η τζεννιφερ.....Και ναι....θα συνεχίσω αυτό που τόσα χρόνια κάνω...όπως γραφει καποιος φίλος...με αγάπη,και σεβασμό απεναντί σας....και όσο για τους 'καλυπτόμενους εκ των πληκτρολογίων" γκρινιάρηδες....έχω αντιμετωπίσει πολλούς...και στο τέλος γίναν πολυυυυυ αγαπημένοι και πιστοί μου φίλοι  :grin:.... Σας φιλω ολους να έχετε μια ομορφη μερα... :-* :-* :-*

10 κοπέλες???
μπράβο!!!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Καλήμερα .... :)Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά !Σήμερα έχουμε μια νέα άφιξη στη παρέα μας είναι από Άγιο Ντομένικο και τη φωνάξουν Τζένιφερ ...είναι 25 χρονων πολύ γλυκιά στο πρόσωπο της και μεγάλα  :tits:..... Δεν είναι χοντρή άλλα είναι ότι πρεπει για όσους γουστάρουν πιασίματα ....Σήμερα τα κορίτσια μας ειναι η λιζα η ζωη η πωλινα η σαμπρινα η ελλη η αγαπη η ροζα η ντινα η τζενη και η τζεννιφερ.....Και ναι....θα συνεχίσω αυτό που τόσα χρόνια κάνω...όπως γραφει καποιος φίλος...με αγάπη,και σεβασμό απεναντί σας....και όσο για τους 'καλυπτόμενους εκ των πληκτρολογίων" γκρινιάρηδες....έχω αντιμετωπίσει πολλούς...και στο τέλος γίναν πολυυυυυ αγαπημένοι και πιστοί μου φίλοι  :grin:.... Σας φιλω ολους να έχετε μια ομορφη μερα... :-* :-* :-*
Μπαστι σοκολατινα λοιπον, αλλα ρε Νατασουλα φερε και κανενα "παπουτσι απο το τοπο μας"
Σε φιλω, προσπαθεις και κανεις οντως καλη δουλεια, αλλα...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom