Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Η Ελλη ειναι η γνωστη μελαχρινη λεπτουλα με το τατουαζ στον ωμο;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
.....Καλησπέρα σε όλους!!!! Σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι και με τον χώρο κάτω οπότε τα δωμάτια απο πέντε που είναι τωρα θα γινουν οκτώ....τα κορίτσια απο 12 που είναι τωρα θα γινουν 15 και αυτό σημαίνει οτι θα ξεκινήσει το πολυπόθητο για σας ωράριο ως τις 11 το βραδυ,που τόσοι μου ζητατε και σας έχω υποσχεθει!!! Λίγο υπομονή ακόμα,και σας ευχαριστω για την κατανόηση..... :rolleyes:...... Επίσης θα ηθελα να κανω καποιες διευκρινήσεις γιατι διαβάζω πραγματα που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικότητα σε καμια περίπτωση..... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ στον χώρο μας και θελω να σας το τονισω αυτο. Η χρεωση ειναι 60 ευρω....για το 45λεπτο προγραμμα της κοπέλας στο δωματιο.... Το αν εσεις θελετε κάτι πιο εχτριμ και συννενοηθητε με την κοπέλα στο δωματιο και υπαρξει μεταξυ σας αλλη χρεωση ειναι καθαρα και μονο στο δικο σας χερι και στην δικη σας κριση οκ???? Επίσης θα ξαναπώ οτι το μόνο κορίτσι που δουλέυει με διαφορετικη τιμη ειναι η Κωσταντινα και αυτο γιατι δεν ειναι αμεση συνεργατιδα του χωρου,απλά παρευρισκετε καποιες μερες εδω για συγκεκριμενα ραντεβου.... Παρολαυτα,επειδη δεν μπορω να παρακολουθω ολες τις συνομιλιες σας....θα σας παρακαλεσω για αλλη μια φορα να με καλειτε στο 210.9842697 για οποιοδηποτε παραπονο η προταση σας!!!!  Οσο για τα κορίτσια μας....Η ροζα και η Αγαπη απο την ζησιμοπούλου....για οσους τις προτιματε,να ξερετε οτι πλεον βρισκονται εδω.... Επίσης μια καινουρια κοπέλα Ασιατισσα ετων 22 βρισκεται απο σημερα μαζι μας. Το ονομα αυτης Αντζελα.... Τα κοριτσια μας σημερα ειναι οι Ζωη,η Αντζελα...η Κωσταντινα...η Ελλη...η Ροζα...η Πωλινα...η Αγάπη....η αμαλία και η Τζένη ως τις 5... Μην ξεχνατε τις καρτούλες σας στις τρεις συνεδριες η τεταρτη δωρο..... Πολλές εκπλήξεις στον κατω χωρο σε λίγες μερες....Μια απο αυτες ειναι οτι ξεκιναμε το αυθεντικό Γιαπωνεζικο Nuro Μασάζ....και πολλά άλλα που θα τα δειτε απο κοντα!!!
Τωρα θελω να σας π'ω κατι αρκετα σημαντικο,που αποφασισαμε να ξεκινησουμε με σοβαροτητα και αγάπη στον χωρο μας.... Υπάρχουν ανθρώποι με καποιες ειδικές αναγκες...Τυχγανουν ασχημης μεταχείρισης σε καποιους χωρους....Αυτοι οι ανθρωποι ειναι πολυ καλοδεχούμενοι εδω...κατοπιν ραντεβου... Τα κοριτσια μας θα χαρουν να τους χαλαρωσουν και να τους βλέπουν με τα ιδια ματια.... Αυτο το αποφασισαμε κατοπιν συζητησεις με εναν φιλο και πελάτη μας που αντιμετωπιζει καποιο προβλημα....Αυτααααα......Σας φιλώ,καλό απογευμα!
μπραβο προοπτικες κατεβασατε και τιμες μπραβο σας

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
υπερβολικο το 11 το βραδυ. Ο καθενας προτεινει το κοντο του και το μακρυ του.
Η οικονομικη κριση μεγαλωνει, και τα καταστηματα του ειδους πολλαλλασιαζονται  :think:
φιλαρακι εχουν κλεισει αρκετα παρα πολυ αρκετα το συγκεκριμενο για μενα ειναι απο τα καλυτερα και συνηθως τους τα χωνω αρκετες φορες σε ολα τα μασατζιδικα δω δε πετας τα λεφτα σου...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
...Μην ξεχνατε τις καρτούλες σας στις τρεις συνεδριες η τεταρτη δωρο.....

Αλλα λεει η σεριφισσα ομως....ποιον να πιστεψουμε?

Εγώ λέω τι πλήρωσα εγώ. Εσύ πίστεψε όποιον θέλεις.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.384
Πόντοι
41.813
....Γειά σς,γειά σας.....Τα κορίτσια σήμερα ειναι ....Χριστινα,Ελλη,Ντινα,Πωλίνα,Σαμπρινα,Κωσταντίνα,και μια καινούρια κοπέλα απο Βραζιλία η Εμμανουέλλα.... ;).....Φωτόό πως ζητησε ο φίλος απο κατω,φυσικά δεν μπορούμε να βαλουμε....για ευνόητους λόγους :- :P.....Μπορείτε να δειτε τα κοριτσια απο κοντα....Ελ.Βενιζελου 247....και οπου να ναι τελειώνουν οι εργασίες και θα "μεγαλώσουμε" αρκετα οπως σας είπα πριν λίγες μερες!!!! Μην ξεχνατε τις καρτουλες σας.....στις 3 συνεδριες η 4η μιση τιμη!! Καλο απογευμα σε ολους.... :dancing:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.384
Πόντοι
41.813
μαλλον εκανε λαθος. σε αλλο ποστ λεει αυτο που λεει ο φιλος hooligan

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ λέω τι πλήρωσα εγώ. Εσύ πίστεψε όποιον θέλεις.
ευτυχώς πάντως που κάθησε η Νατάσα και έγραψε ολόκληρο κατεβατό που έλεγε να την παίρνετε τηλέφωνο και να ρωτάτε διευκρινήσεις....χαχαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η Σέρβα δεν είναι; με το κοντό μαλλί;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η ερώτηση ήταν 'Ελλη = Σέρβα;

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Εγώ εκεί ξέρω Χριστίνα-Σέρβα-κοντό μαλλί-υπεύθυνη για τις μουσικές επιλογές που ακούγονται στο μαγαζί ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom