Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Χαιρετώ άπαντες! Θα ήθελα να ρωτήσω τους επίτιμους του φόρουμ επειδή σχετικά πρόσφατα χώρισα και όπως καταλαβαίνετε μετά από μακροχρόνια σχέση δεν λέει να "πάρω την κατάσταση στα χέρια μου"  :jerking: λέω να επισκεφτώ τον εν λόγω χώρο μιας και είναι σχετικά κοντά μου. Να διευκρινίσω ότι δεν έχει τύχει ποτέ να πληρώσω για εξυπηρέτηση  :knockinb: για αυτό ρωτάω τους δασκάλους εδώ μέσα το εξής: Από την στιγμή που θα σκάσεις το 60αρι μπορείς και καλά να "τελειώσεις" όσες φορές θέλεις μέσα στο χρόνο των 30' - 45' ή υπάρχει περιορισμός μόνο για μία κατάθεση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
με καμια

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Sorry αρχηγέ SSGT-i επειδή είμαι καινούργιος στο άθλημα, παίζει έξτρα χρέωση δηλαδή ή είναι κανόνας μόνο μία?

Μία φορά είναι ο κανόνας. Για extra ball συνήθως έχει χρέωση οποτε συνεννοήσου από την αρχή τι θέλεις (εκτός αν σου βγει στην πορεία).
Α και δάσκαλοι και αρχηγοί υπάρχουν στα σχολεία και τις κατασκηνώσεις.

tdordas

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχουν προγράμματα body to body...και εάν αφενώς μεν κοστίζουν παραπάνω και αφετέρου εάν θα πρέπει να το συνενοηθώ από πριν μήπως δεν το κάνουν όλες οι κοπέλες..!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχουν προγράμματα body to body...και εάν αφενώς μεν κοστίζουν παραπάνω και αφετέρου εάν θα πρέπει να το συνενοηθώ από πριν μήπως δεν το κάνουν όλες οι κοπέλες..!
αποψη μου καλυτερα να περασεις

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Περασμα σημερα πρωι πρωι........οι κατουροκαβλεs που λεγαμε
Ωραιοs χωροs και τα κοριτσια αψογα........Αν και πηγα νωριτερα απο την ενδεδειγμενη ωρα
Ναι παω πρωι, για να τιs πιασω στον υπνο :grin: :grin:
Εγραψα κριτικη......Καλεs δροσιεs ναχουμε  :rockon:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Περασμα σημερα πρωι πρωι........οι κατουροκαβλεs που λεγαμε
Ωραιοs χωροs και τα κοριτσια αψογα........Αν και πηγα νωριτερα απο την ενδεδειγμενη ωρα
Ναι παω πρωι, για να τιs πιασω στον υπνο :grin: :grin:
Εγραψα κριτικη......Καλεs δροσιεs ναχουμε  :rockon:

Με ποία πέρασες;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Με την Τζενη την Ελληνιδα...Ετυχε που μπηκαμε μαζι στο ασανσερ και ωs γνωστον το ασανσερ μαs φερνει πιο κοντα  :grin: :grin:

ΥΓ  Προs το τελοs του ποδοσφαιρικου αγωνα διασταυρωθηκα και με δυο συναγωνισταs  :rockon:

Δεν την είδα εγώ τη Τζένη όταν πέρασα... :dunno:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Την ειχα αρπαξει εγω απ τιs 11 παρα σχεδον

Εχε γουστο να διασταυρωθηκαμε....Τι ωρα ηρθεs???

Το Σάββατο πέρασα εγώ όχι σήμερα...! :grin:
Θα συναντηθούμε που θα πάει... :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.053
Πόντοι
46.232
Με την Τζενη την Ελληνιδα...Ετυχε που μπηκαμε μαζι στο ασανσερ και ωs γνωστον το ασανσερ μαs φερνει πιο κοντα  :grin: :grin:

ΥΓ  Προs το τελοs του ποδοσφαιρικου αγωνα διασταυρωθηκα και με δυο συναγωνισταs  :rockon:
η Τζένη είναι εγγύηση  :thumbsup:

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
.....Καλησπέρα σε όλους!!!! Σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι και με τον χώρο κάτω οπότε τα δωμάτια απο πέντε που είναι τωρα θα γινουν οκτώ....τα κορίτσια απο 12 που είναι τωρα θα γινουν 15 και αυτό σημαίνει οτι θα ξεκινήσει το πολυπόθητο για σας ωράριο ως τις 11 το βραδυ,που τόσοι μου ζητατε και σας έχω υποσχεθει!!! Λίγο υπομονή ακόμα,και σας ευχαριστω για την κατανόηση..... :rolleyes:...... Επίσης θα ηθελα να κανω καποιες διευκρινήσεις γιατι διαβάζω πραγματα που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικότητα σε καμια περίπτωση..... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ στον χώρο μας και θελω να σας το τονισω αυτο. Η χρεωση ειναι 60 ευρω....για το 45λεπτο προγραμμα της κοπέλας στο δωματιο.... Το αν εσεις θελετε κάτι πιο εχτριμ και συννενοηθητε με την κοπέλα στο δωματιο και υπαρξει μεταξυ σας αλλη χρεωση ειναι καθαρα και μονο στο δικο σας χερι και στην δικη σας κριση οκ???? Επίσης θα ξαναπώ οτι το μόνο κορίτσι που δουλέυει με διαφορετικη τιμη ειναι η Κωσταντινα και αυτο γιατι δεν ειναι αμεση συνεργατιδα του χωρου,απλά παρευρισκετε καποιες μερες εδω για συγκεκριμενα ραντεβου.... Παρολαυτα,επειδη δεν μπορω να παρακολουθω ολες τις συνομιλιες σας....θα σας παρακαλεσω για αλλη μια φορα να με καλειτε στο 210.9842697 για οποιοδηποτε παραπονο η προταση σας!!!!  Οσο για τα κορίτσια μας....Η ροζα και η Αγαπη απο την ζησιμοπούλου....για οσους τις προτιματε,να ξερετε οτι πλεον βρισκονται εδω.... Επίσης μια καινουρια κοπέλα Ασιατισσα ετων 22 βρισκεται απο σημερα μαζι μας. Το ονομα αυτης Αντζελα.... Τα κοριτσια μας σημερα ειναι οι Ζωη,η Αντζελα...η Κωσταντινα...η Ελλη...η Ροζα...η Πωλινα...η Αγάπη....η αμαλία και η Τζένη ως τις 5... Μην ξεχνατε τις καρτούλες σας στις τρεις συνεδριες η τεταρτη δωρο..... Πολλές εκπλήξεις στον κατω χωρο σε λίγες μερες....Μια απο αυτες ειναι οτι ξεκιναμε το αυθεντικό Γιαπωνεζικο Nuro Μασάζ....και πολλά άλλα που θα τα δειτε απο κοντα!!!
Τωρα θελω να σας π'ω κατι αρκετα σημαντικο,που αποφασισαμε να ξεκινησουμε με σοβαροτητα και αγάπη στον χωρο μας.... Υπάρχουν ανθρώποι με καποιες ειδικές αναγκες...Τυχγανουν ασχημης μεταχείρισης σε καποιους χωρους....Αυτοι οι ανθρωποι ειναι πολυ καλοδεχούμενοι εδω...κατοπιν ραντεβου... Τα κοριτσια μας θα χαρουν να τους χαλαρωσουν και να τους βλέπουν με τα ιδια ματια.... Αυτο το αποφασισαμε κατοπιν συζητησεις με εναν φιλο και πελάτη μας που αντιμετωπιζει καποιο προβλημα....Αυτααααα......Σας φιλώ,καλό απογευμα!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.169
Πόντοι
6.515
υπερβολικο το 11 το βραδυ. Ο καθενας προτεινει το κοντο του και το μακρυ του.
Η οικονομικη κριση μεγαλωνει, και τα καταστηματα του ειδους πολλαλλασιαζονται  :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
υπερβολικο το 11 το βραδυ. Ο καθενας προτεινει το κοντο του και το μακρυ του.
Η οικονομικη κριση μεγαλωνει, και τα καταστηματα του ειδους πολλαλλασιαζονται  :think:
Οπου υπάρχει φτώχεια, δυο πράγματα πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο, η πορνεία και ο τζόγος.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom