Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Μπαστι σοκολατινα λοιπον, αλλα ρε Νατασουλα φερε και κανενα "παπουτσι απο το τοπο μας"
Σε φιλω, προσπαθεις και κανεις οντως καλη δουλεια, αλλα...

Μια μουλάτη Τζένιφερ πήρα πριν 2-3 χρόνια σε κάποιο του κέντρου (που δεν θυμάμαι ποιο) και ήταν μάπα. 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Καλήμερα .... :)Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά !Σήμερα έχουμε μια νέα άφιξη στη παρέα μας είναι από Άγιο Ντομένικο και τη φωνάξουν Τζένιφερ ...είναι 25 χρονων πολύ γλυκιά στο πρόσωπο της και μεγάλα  :tits:..... Δεν είναι χοντρή άλλα είναι ότι πρεπει για όσους γουστάρουν πιασίματα ....Σήμερα τα κορίτσια μας ειναι η λιζα η ζωη η πωλινα η σαμπρινα η ελλη η αγαπη η ροζα η ντινα η τζενη και η τζεννιφερ.....Και ναι....θα συνεχίσω αυτό που τόσα χρόνια κάνω...όπως γραφει καποιος φίλος...με αγάπη,και σεβασμό απεναντί σας....και όσο για τους 'καλυπτόμενους εκ των πληκτρολογίων" γκρινιάρηδες....έχω αντιμετωπίσει πολλούς...και στο τέλος γίναν πολυυυυυ αγαπημένοι και πιστοί μου φίλοι  :grin:.... Σας φιλω ολους να έχετε μια ομορφη μερα... :-* :-* :-*
η κωνσταντινα ολα τα λεφτα βεβαια τα 100 τσουζουν αλλα νταξει

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ειμαι αρκετα συχνος πελατης βεβαια θα ηθελα και τη γαλανοματα στη ρεσεψιον

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
Καλήμερα .... :)Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά !Σήμερα έχουμε μια νέα άφιξη στη παρέα μας είναι από Άγιο Ντομένικο και τη φωνάξουν Τζένιφερ ...είναι 25 χρονων πολύ γλυκιά στο πρόσωπο της και μεγάλα  :tits:..... Δεν είναι χοντρή άλλα είναι ότι πρεπει για όσους γουστάρουν πιασίματα ....Σήμερα τα κορίτσια μας ειναι η λιζα η ζωη η πωλινα η σαμπρινα η ελλη η αγαπη η ροζα η ντινα η τζενη και η τζεννιφερ.....Και ναι....θα συνεχίσω αυτό που τόσα χρόνια κάνω...όπως γραφει καποιος φίλος...με αγάπη,και σεβασμό απεναντί σας....και όσο για τους 'καλυπτόμενους εκ των πληκτρολογίων" γκρινιάρηδες....έχω αντιμετωπίσει πολλούς...και στο τέλος γίναν πολυυυυυ αγαπημένοι και πιστοί μου φίλοι  :grin:.... Σας φιλω ολους να έχετε μια ομορφη μερα... :-* :-* :-*

Χοντρη δεν ειναι, αλλα ανεβαινει στο κομοδινο με σκαλα...
Πρωην Καιτη,Ζανα...
Εχω γραψει για αυτη προ αμνημονεύτων...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
........αν είμαστε τόσα χρόνια στον χώρο george δεν ειναι επειδη έχουμε ωραια κορίτσια... Ωραια κοριτσια υπάρχουν παντου αν το καλοσκεφτεις.... Η διαφορα μασ ειναι οτι εδω τα κορίτσια σέβονται τον πελάτη και τα χρήματα που εν μεσω κρίσης διαθετει....Αν λοιπόν καποια κορίτσια δεν πληρούν αυτες τις προυποθέσεις.....τις φιλώ σταυρωτά και τους λέω χαρηκα και αντίο.....Πιστευω εγινα σαφης!!! :-*
ρε σζ Νατασουλα, καποια στιγμή είχες φέρει μια ελληνίδα πετίτ, κοντούλα, γυμνασμένη με μικρό στήθος, μην ρωτήσεις όνομα, δεν θυμάμαι.
Αν θυμάσαι εσύ.... γιατί έφυγε αυτό το κορίτσι; μιλάμε από τις τοπ συνεδρίες μου ήταν αυτή...

πριν κανά 10μηνο νομίζω ήταν εκεί;

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
συναφελφοι απο αθηνα καλησπερα σας.
την κυριακη θα βρεθω στα μερη σας, αν ειναι ευκολο το τηλ απο το εν λογω ιδρυμα :humpleg:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ευκαιρια εννοω τραβα απο το καταστημα το λεει με αυτοκολητο γιατι καμια φορα η πορτα δεν ανοιγει

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
ρε σζ Νατασουλα, καποια στιγμή είχες φέρει μια ελληνίδα πετίτ, κοντούλα, γυμνασμένη με μικρό στήθος, μην ρωτήσεις όνομα, δεν θυμάμαι.
Αν θυμάσαι εσύ.... γιατί έφυγε αυτό το κορίτσι; μιλάμε από τις τοπ συνεδρίες μου ήταν αυτή...

πριν κανά 10μηνο νομίζω ήταν εκεί;
Μαλλον λες την Ελλη η οποια ειναι ακομη εκει.
Επισης παροτι εχω τιμησει επανειλημενα την Κωνσταντινα
με ολους τους τροπους  :2funny: δεν θα συμφωνησω οτι ειναι
ολα τα λεφτα και πρεπει να περνει 100 αντι 60, το πολυ-πολυ 80.
Απο 'κει και περα κουμαντο στη τσεπη κανενος ΔΕΝ κανω.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Μαλλον λες την Ελλη η οποια ειναι ακομη εκει.
Επισης παροτι εχω τιμησει επανειλημενα την Κωνσταντινα
με ολους τους τροπους  :2funny: δεν θα συμφωνησω οτι ειναι
ολα τα λεφτα και πρεπει να περνει 100 αντι 60, το πολυ-πολυ 80.
Απο 'κει και περα κουμαντο στη τσεπη κανενος ΔΕΝ κανω.
100 με κατι αλλα εξτρα φτανει και πολυ πιο πανω αναλογως τη τσεπη του καθενος

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Το ερωτημα ειναι, τα αξιζει;
Οχι, αλλα αν ειναι να σου μεινει το απωθημενο, το κανεις 3-4 φορες και σου φευγει...
Αυτο εκανα και 'γω, για μενα Ζωη, Λιζα και Ελλη δεν υστερουν καθολου, αλλα ειναι και υποκειμενικο.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.353
Πόντοι
4.365
Έφτασε το μπόνους της μισής τιμής.. Αν πάρω Κωνσταντίνα γλυτώνω το 50ρικο ?  :think:

.. Ή θα με πείτε γύφτο ?  :grin:

djangooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
0
Έφτασε το μπόνους της μισής τιμής.. Αν πάρω Κωνσταντίνα γλυτώνω το 50ρικο ?  :think:

.. Ή θα με πείτε γύφτο ?  :grin:

Θα σε έλεγα συνετό! Το έκανα και γω πριν κανα εξάμηνο.
Αν ακολουθήσουν και άλλοι την ίδια τακτική, ίσως προβληματιστεί και ρίξει την τιμή  ;)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Θα σε έλεγα συνετό! Το έκανα και γω πριν κανα εξάμηνο.
Αν ακολουθήσουν και άλλοι την ίδια τακτική, ίσως προβληματιστεί και ρίξει την τιμή  ;)

Καλή σκέψη. Φαντάζεστε να δουλεύει τελικά αυτή με 50 € και οι άλλες με 60;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom