Μπαστι σοκολατινα λοιπον, αλλα ρε Νατασουλα φερε και κανενα "παπουτσι απο το τοπο μας"
Σε φιλω, προσπαθεις και κανεις οντως καλη δουλεια, αλλα...
Μια μουλάτη Τζένιφερ πήρα πριν 2-3 χρόνια σε κάποιο του κέντρου (που δεν θυμάμαι ποιο) και ήταν μάπα.
Μπαστι σοκολατινα λοιπον, αλλα ρε Νατασουλα φερε και κανενα "παπουτσι απο το τοπο μας"
Σε φιλω, προσπαθεις και κανεις οντως καλη δουλεια, αλλα...
Μια μουλάτη Τζένιφερ πήρα πριν 2-3 χρόνια σε κάποιο του κέντρου (που δεν θυμάμαι ποιο) και ήταν μάπα.
η κωνσταντινα ολα τα λεφτα βεβαια τα 100 τσουζουν αλλα νταξειΚαλήμερα .... Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά !Σήμερα έχουμε μια νέα άφιξη στη παρέα μας είναι από Άγιο Ντομένικο και τη φωνάξουν Τζένιφερ ...είναι 25 χρονων πολύ γλυκιά στο πρόσωπο της και μεγάλα ..... Δεν είναι χοντρή άλλα είναι ότι πρεπει για όσους γουστάρουν πιασίματα ....Σήμερα τα κορίτσια μας ειναι η λιζα η ζωη η πωλινα η σαμπρινα η ελλη η αγαπη η ροζα η ντινα η τζενη και η τζεννιφερ.....Και ναι....θα συνεχίσω αυτό που τόσα χρόνια κάνω...όπως γραφει καποιος φίλος...με αγάπη,και σεβασμό απεναντί σας....και όσο για τους 'καλυπτόμενους εκ των πληκτρολογίων" γκρινιάρηδες....έχω αντιμετωπίσει πολλούς...και στο τέλος γίναν πολυυυυυ αγαπημένοι και πιστοί μου φίλοι .... Σας φιλω ολους να έχετε μια ομορφη μερα... :-* :-* :-*
το ειπαμε κριση αυτη κανουν δια-κριση ζερο,η γνωμη σου;;10 κοπέλες???
μπράβο!!!
Καλήμερα .... Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά !Σήμερα έχουμε μια νέα άφιξη στη παρέα μας είναι από Άγιο Ντομένικο και τη φωνάξουν Τζένιφερ ...είναι 25 χρονων πολύ γλυκιά στο πρόσωπο της και μεγάλα ..... Δεν είναι χοντρή άλλα είναι ότι πρεπει για όσους γουστάρουν πιασίματα ....Σήμερα τα κορίτσια μας ειναι η λιζα η ζωη η πωλινα η σαμπρινα η ελλη η αγαπη η ροζα η ντινα η τζενη και η τζεννιφερ.....Και ναι....θα συνεχίσω αυτό που τόσα χρόνια κάνω...όπως γραφει καποιος φίλος...με αγάπη,και σεβασμό απεναντί σας....και όσο για τους 'καλυπτόμενους εκ των πληκτρολογίων" γκρινιάρηδες....έχω αντιμετωπίσει πολλούς...και στο τέλος γίναν πολυυυυυ αγαπημένοι και πιστοί μου φίλοι .... Σας φιλω ολους να έχετε μια ομορφη μερα... :-* :-* :-*
ρε σζ Νατασουλα, καποια στιγμή είχες φέρει μια ελληνίδα πετίτ, κοντούλα, γυμνασμένη με μικρό στήθος, μην ρωτήσεις όνομα, δεν θυμάμαι.........αν είμαστε τόσα χρόνια στον χώρο george δεν ειναι επειδη έχουμε ωραια κορίτσια... Ωραια κοριτσια υπάρχουν παντου αν το καλοσκεφτεις.... Η διαφορα μασ ειναι οτι εδω τα κορίτσια σέβονται τον πελάτη και τα χρήματα που εν μεσω κρίσης διαθετει....Αν λοιπόν καποια κορίτσια δεν πληρούν αυτες τις προυποθέσεις.....τις φιλώ σταυρωτά και τους λέω χαρηκα και αντίο.....Πιστευω εγινα σαφης!!! :-*
χρυσησυναφελφοι απο αθηνα καλησπερα σας.
την κυριακη θα βρεθω στα μερη σας, αν ειναι ευκολο το τηλ απο το εν λογω ιδρυμα
δε το ξερα καθε κυριακη ειναι σαν τα mad secrets concertsΤα prive μας ΜΟΝΟΝ σε pm! :o
Μαλλον λες την Ελλη η οποια ειναι ακομη εκει.ρε σζ Νατασουλα, καποια στιγμή είχες φέρει μια ελληνίδα πετίτ, κοντούλα, γυμνασμένη με μικρό στήθος, μην ρωτήσεις όνομα, δεν θυμάμαι.
Αν θυμάσαι εσύ.... γιατί έφυγε αυτό το κορίτσι; μιλάμε από τις τοπ συνεδρίες μου ήταν αυτή...
πριν κανά 10μηνο νομίζω ήταν εκεί;
100 με κατι αλλα εξτρα φτανει και πολυ πιο πανω αναλογως τη τσεπη του καθενοςΜαλλον λες την Ελλη η οποια ειναι ακομη εκει.
Επισης παροτι εχω τιμησει επανειλημενα την Κωνσταντινα
με ολους τους τροπους δεν θα συμφωνησω οτι ειναι
ολα τα λεφτα και πρεπει να περνει 100 αντι 60, το πολυ-πολυ 80.
Απο 'κει και περα κουμαντο στη τσεπη κανενος ΔΕΝ κανω.
Οχι, αλλα αν ειναι να σου μεινει το απωθημενο, το κανεις 3-4 φορες και σου φευγει...Το ερωτημα ειναι, τα αξιζει;
ναι αξιζειΈφτασε το μπόνους της μισής τιμής.. Αν πάρω Κωνσταντίνα γλυτώνω το 50ρικο ?
.. Ή θα με πείτε γύφτο ?
Έφτασε το μπόνους της μισής τιμής.. Αν πάρω Κωνσταντίνα γλυτώνω το 50ρικο ?
.. Ή θα με πείτε γύφτο ?
Θα σε έλεγα συνετό! Το έκανα και γω πριν κανα εξάμηνο.
Αν ακολουθήσουν και άλλοι την ίδια τακτική, ίσως προβληματιστεί και ρίξει την τιμή ;)