Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ozzy μου αγαπημένε....πολλά νευρα διακρίνω....!!!!!! Εγραψα οτι ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ έχουν ενα θεμα με την καθαριότητα....Γιατι το παιρνεις πρωσοπικα? Και αν θες να το διαπιστώσεις ιδιοις ομασι....έλα απλα να δεις τι περνανε ορισμενα κοριτσια.... Και τελικά καλέ μου φίλε...αν πιστευεις  οτι οι υπηρεσίες μας ειναι χαμηλού επιπέδου...υπαρχουν κι αλλού μαγαζιά....(φιλικά πάντα) ..... ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Και επειδή λοιπόν βλέπω πάλι παραπονα για κοπέλα....βρε γραφτε οτι νιωθεται αλλα η η Ολγα η εγω στην πόρτα παντα ρωταμε "ολα καλα"? Δεν το ρωταμε για πλάκα.... Τα λάθη δεν διορθωνονται με μια κακη κριτικη πίσω απο nicknames....Διορθώνονται εκεινη την στιγμη για να για να μην επαναλληφθει με καποιον αλλον "συναγωνιστη" σας ...οπως εσεις λέτε.... :idiot: :cheesy:....

με όλο το σεβασμό αλλά αν μια συνεδρία δεν πάει καλά δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα να ξεκινήσεις διάλογο μέσα στο μαγαζί, για πολλούς λόγους...
για αυτό μερικοί έρχονται στο μέσο που αισθάνονται πιο ελέυθεροι και δηλώνουν το παράπονό τους

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Σεβαστες οι ιδιαιτεροτητες της δουλειας, αλλα αν καποιος κανει μια μετρια συνεδρια, δε θα πει παρε
40 αντι 60 γιατι δε περασα και τοσο καλα, θα πληρωσει κανονικα και θα τα "κλαψει",
ποσο μαλλον τα 100 της Κωνσταντινας, οποτε το παραπονο μπορει να σωσει την επομενη
φορα, αλλα οχι τη συγκεκριμενη και το κοστος της.
Επισης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρεπει να ειμαστε πεντακαθαροι, με σωστη συμπεριφορα και εμεις
και οι κοπελες.
Αλλωστε, οπως ειπε και η Νατασα οποιου δεν του αρεσει παει αλλου, το μαγαζι αρεσει και εκανε
τα 3 δωματια 5 και 8 και αν δεν αρεσει στο μελλον θα τα κανει ξανα 3 και παει λεγοντας.
Τελος, εγω παραπονο απο το μαγαζι και τις κοπελες του δεν εχω, ΔΕΝ κατηγορω τον ΟΖΖΥ που εχει
και δεν δινω τα 100ρικα μου πια στην Κωνσταντινα γιατι τα θεωρω υπερβολικα για τη συγκεκριμενη
περιπτωση.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πολλές καλησπέρες σε όλους....Θέλω να σας ενημερωσω οτι Τρίτη πρωι πετάω εκτός Ελλάδος για προσωπικές υποχρεωσεις... Προλαβενεται να μου κανετε οτι παραγγελία θελετε...!!! :grin: Θα απουσιασω λίγες μέρες αλλά το μαγαζί....η Ολγα....και τα κορίτσια....θα είναι εδώ για να σας χαλαρώνουν απο Δευτερα εως και Σαββατο.... Φυσικά οπως εχετε καταλάβει επειδη δεν μπορώ χωρις εσας...ακόμα και τους λίγο γκρινιάρηδες έχω ηδη ετοιμασει laptops και συνδέσεις για να παρακολουθώ τα τεκτενόμενα απο εκει που θα βρίσκομαι.... Γιαυτό θέλω να συνεχίσεται να μου λέτε τα καλές...η και τις κακές κριτικές σας για να τα διορθώνουμε όλα.... Οσο για τον φίλο πιο πάνω, που πολύ σωστα λέει οτι έρχεστε σε δύσκολη θεση να ανοιγεται διάλογο μεσα στον χωρο για το πιθανο παραπονο σας θα του πώ οτι η ανωνυμια σας ειναι σεβαστη...και μπορειτε λοιπόν να μου το πείτε με pm....η ακόμα και με καποιο πόστ εδω.... Τα κοριτσια μας σημερα ειναι η Ελλη....η Ροζα...η Χριστίνα.....Η τζενιφερ...και η Τζένη! Μην ξεχνατε τις καρτούλες!!!! Καλό Σαββατοκυριακο και καλές βουτιές.... :-* :-* :-*

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Νατάσσα καλά να περάσεις εκεί που θα πας... μετά τα σημερινά μάλλον θα κάνω πολύ καιρό να ξαναπεράσω από το μαγαζί...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.075
Πόντοι
26.470
το ξέρεις ότι συμβάινουν και αυτά...
περιμένουμε κριτική σου για να μάθουμε λεπτομέριες.
νέασμύρνη σαφώς και συμβαίνουν αυτά αλλά όσο πιο σπάνια γίνονται τόσο το καλύτερο...δεν υπάρχουν περιθώρια για πεταμένα λεφτά και άσκοπους πειραματισμούς... ;) ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.921
Πόντοι
46.232
εσυ το λές αυτό σε μένα  :grin: :grin: :grin:

SIDERAS

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
103
Πόντοι
1
Παιδες ότι και να λέτε το μαγαζί είναι σούπερ και τα κορίτσια απίστευτα by g.th.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.921
Πόντοι
46.232
γιατί είπε κάποιος κάτι άλλο??

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.168
Πόντοι
6.515
ροστερ Πεμπτης παρακαλω?  :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.921
Πόντοι
46.232
η Νατάσα ανακοίνωσε ότι θα είναι εκτός...έτσι το βλέπω λίγο δύσκολο να έχουμε ενημέρωση..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom