να μην έχει καμμία παράπονο!!!
Αν έχει μια εκτόνωση, δυσαρεστημένη θα είναι εκείνη που σε εκτόνωσε γιατί κούρασε το αιδείο της γιαυό και όχι η άλλη που θα πει μέσα της "ευτυχώς το γλύτωσα το πήδημα"
Όλα τα άλλα είναι ανδρικός εγωισμός
να μην έχει καμμία παράπονο!!!
Παιδιά ξέρει κανείς σ' αυτό το μαγαζί ποια είναι η ποιο ωραία και η καλύτερη βέβαια στο
Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα. Δεν υπάρχει σαφής απάντηση σε αυτό που ρωτάς.Παιδιά ξέρει κανείς σ' αυτό το μαγαζί ποια είναι η ποιο ωραία και η καλύτερη βέβαια στο
Όταν τα... δυόμισι δωμάτια είναι γεμάτα και τα κουδούνια συνεχίζουν να χτυπάνε, αναμενόμενο (αλλά όχι και δικαιολογημένο, τουλάχιστον από τη δική μας πλευρά...).
Καλές συνεδρίες!
Η Τζενη ειναι η ιδια που δουλευε στη ζησιμοπουλου;;)Καλημέρα....καλημέρα!!!!!! Γλυκέ μου Gary....κατά καιρούς υπάρχουν φίλοι μας,που γράφουν στο σάιτ καλά λόγια! Αυτό που έκανα εγώ στο τελευταίο μου μηνυμα..ειναι απλά να διαχωρίσω την θέση μου...σε σχέση με τους επιτειδευμενουν προμότορες! Με λίγα λόγια ποτέ...μα ποτέ δεν μπήκα στην λογική να ζητήσω απο καποιον να γράψει-ανεβάσει το μαγαζί....
Τώρα οσο αφορα σε αυτό που λές.....φυσικά και με την ενημερωση σας βοηθάτε το μαγαζί αυτο...και αν πάει αρκετά καλά οφείλετε σε εσας που το στηρίζεται και στα καλά μου κορίτσια! (τα υπόλοιπα...καθαριότητα-σεβασμος κτλ ειναι δεδομένα)....
Καλή εβδομάδα λοιπόν σε ολους....σήμερα τα κορίτσια μας είναι η Χριστίνα....η Λίζα...η Πωλίνα....η Σαμπρίνα....η Κωσταντίνα...και η Τζένη...
So.....have a wonderful week...;)
Και πέρασαν εσύ και αυτές καλά και εμας που μας περνάς για μαλάκες .........καλλίτερα.
Το μόνο που δεν μας είπες είναι πόσο πάει το ενοίκιο!!!!!!!
Καλό το παραμύθι αλλά το έχουν κάνει και άλλοι στο παρελθόν.
Το μαγαζί τελικά πότε μετακομίζει? Έχουμε καμία νέα πληροφορία? Επίσης αναμένουμε υπομονετικά καμία άφιξη νέας, με μεγάλα βυζιά. Χωρίς προσόντα καλό μασάζ δε γίνεται.. έχουν κι' αυτά το σκοπό τους.
αμα μετακομισει θα χασει την αιγλη του , ο κοσμος του αρεσει αυτο το συνωστιζεται και να αναμενει μαζι με αλλους κανει την καβλαντα του με κοριτσια που καθονται στο σαλονακι , εχει και την κυρ νατασσα με την απιστευτη φαντασια στα λεγομενα !
στα μειον του καταστηματος ειναι το χερι που βαζει η κυρ νατασσα στις κοπελες μην ξεπερνουν με τιποτα το χρονικο οριο παραμονης.
Κατα την ταπεινη προσωπικη μου αποψη αυτο δεν ειναι λαθος....αμα μετακομισει θα χασει την αιγλη του , ο κοσμος του αρεσει αυτο το συνωστιζεται και να αναμενει μαζι με αλλους κανει την καβλαντα του με κοριτσια που καθονται στο σαλονακι , εχει και την κυρ νατασσα με την απιστευτη φαντασια στα λεγομενα !
στα μειον του καταστηματος ειναι το χερι που βαζει η κυρ νατασσα στις κοπελες μην ξεπερνουν με τιποτα το χρονικο οριο παραμονης.
η Μαρινα απο Ο35