n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.781
- Πόντοι
- 46.232
πότε θα γίνει η συγχώνευση και η μεταστέγαση οοοεεεοοοο?
να πανε να γαμηθουν για ενημερωσεις και προμοταρισματα μπαινουν εδωύστερα από τα τόσα καλα λόγια, είπα να κάνω και εγώ μια επίσκεψη σήμερα πρωί πρωί, μιας και ο δρόμος μου με έφερνε προς τα μέρη. Γενικά μένω μακριά, οπότε σήμερα ήταν ευκαιρία. Η κοπέλα στην πόρτα, αφού με έβαλε μέσα, με ρώτησε αν έχω ξαναπάει και της απάντησα ειλικρινά "όχι" και ότι έχω ακούσει καλά λόγια στο ίντερνετ! Τελικά έφαγα μια .... πόρτα να! Με τη δικαιολογία ότι λείπει η υπεύθυνη και ότι δεν μπορεί να μου εξηγήσει τα προγράμματα...
Δεν ξέρω τι φοβούνται ακριβώς (αν και μπορώ να σκεφτώ κάποια πράγματα), δεν νομίζω πάντως ότι η φάτσα μου είναι επικίνδυνη από κάθε άποψη. Τέλος πάντως, να ναι καλά τα κορίτσια...
σε λιγο μη φοβασαι με τη πτωση που θα εχουνπότε θα γίνει η συγχώνευση και η μεταστέγαση οοοεεεοοοο?
καλησπέρα νατασσα.μια διευκρίνηση, η Τζένη ειναι η γνωστή Τζένη η γυμνάστρια που δούλευε πριν περίπου ένα χρόνο με την επίσης γυμνάστρια την Χριστίνα στο μαγαζί;Καλημέρα σε όλους.....
Διαβάζοντας ολα τα σχόλια που κατά καιρούς γράφεται...θα ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω την δική μας θέση...
Το μαγαζί αυτό λοιπόν είναι οκτώ χρόνια σε αυτόν τον χώρο και δεν χρειάζεται προμότορες για να το ανεβάσουν....
Οι πελάτες μας είναι σταθεροί και επαναλλαμβανόμενοι και πλέον οι περισσότεροι εχουν γίνει και καλοί φίλοι...
Λοιποοοοον.... Τα κορίτσια μας σήμερα είναι η Λίζα η Ζωη....η Πωλίνα...η Σαμπρίνα...(και οχι σαυρίνα..!!)...η Ντίνα....η Ελένη...η Χριστίνα...και η Τζένη...(επειδή κάποιοι ρωτήσαν η Τζένη είναι η ίδια,Ελληνίδα που ηταν μαζί μας 2 μηνες πρίν)...Απο σημερα μαζί μας θα είναι και η Αλόνα (για όσους την θυμούνται στην Αλίμου...;)....)απο Μολδαβία...
Οσο αφορά τον φίλο που "έφαγε πόρτα"...λυπούμαστε πάρα πολύ,αλλά όντως έλειπα εγω...και οταν λείπει ο καπετάνιος..το πλοίο δεν ταξιδευει.......
Οτι παρεταίρω θέλεται είμαι εδω για σας...210.9842697....Και όσο για την εκπληξη που σας έχω τάξει...δεν σας ξεχνώ...θα σας το ανακοινώσω οταν ολα ειναι ετοιμα!!!!!! Μην ξεχνάτε την προσφορα με την καρτούλα.....στις 3 επισκεψεις...η τεταρτη μιση τιμη!!! Και τα προγραμματα με 2 κορίτσια στα 90 ευρω απο 120...γιατι εγω φροντιζω για σας!!!!!
Φιλάκια πολλά σε όλους και εναν καλό Φλεβάρη σας ευχομαι...
Λοιποοοοον.... Τα κορίτσια μας σήμερα είναι η Λίζα η Ζωη....η Πωλίνα...η Σαμπρίνα...(και οχι σαυρίνα..!!)...η Ντίνα....η Ελένη...η Χριστίνα...και η Τζένη...(επειδή κάποιοι ρωτήσαν η Τζένη είναι η ίδια,Ελληνίδα που ηταν μαζί μας 2 μηνες πρίν)...Απο σημερα μαζί μας θα είναι και η Αλόνα (για όσους την θυμούνται στην Αλίμου...;)....)απο Μολδαβία...
ρε φιλαράκο την έκανε την διευκρίνηση τι ξαναρωτάς?καλησπέρα νατασσα.μια διευκρίνηση, η Τζένη ειναι η γνωστή Τζένη η γυμνάστρια που δούλευε πριν περίπου ένα χρόνο με την επίσης γυμνάστρια την Χριστίνα στο μαγαζί;
αυτό είναι το πρόβλημα του μαγαζιού , και έχει αναμονές....καλα και που χωρανε ολες αυτες σε 2,5 δωματια?
καλά ρε τύπε μην βαράς το λέω γιατί πριν κάποιο καιρό έλεγε για μια Τζένη που δεν ηταν αυτή ;)απορώ πως δεν έχει πάει μαζί της η φίλη της η Χριστίνα από το πατησιών 131.συνήθως αυτές πάνε πακέτορε φιλαράκο την έκανε την διευκρίνηση τι ξαναρωτάς?
αυτή είναι να στο πω και γώ.
ggary1000Καλημέρα σε όλους.....
Διαβάζοντας ολα τα σχόλια που κατά καιρούς γράφεται...θα ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω την δική μας θέση...
Το μαγαζί αυτό λοιπόν είναι οκτώ χρόνια σε αυτόν τον χώρο και δεν χρειάζεται προμότορες για να το ανεβάσουν....
Οι πελάτες μας είναι σταθεροί και επαναλλαμβανόμενοι και πλέον οι περισσότεροι εχουν γίνει και καλοί φίλοι...
Οσο αφορά τον φίλο που "έφαγε πόρτα"...λυπούμαστε πάρα πολύ,αλλά όντως έλειπα εγω...και οταν λείπει ο καπετάνιος..το πλοίο δεν ταξιδευει.......
Οτι παρεταίρω θέλεται είμαι εδω για σας...210.9842697....Και όσο για την εκπληξη που σας έχω τάξει...δεν σας ξεχνώ...θα σας το ανακοινώσω οταν ολα ειναι ετοιμα!!!!!! Μην ξεχνάτε την προσφορα με την καρτούλα.....στις 3 επισκεψεις...η τεταρτη μιση τιμη!!! Και τα προγραμματα με 2 κορίτσια στα 90 ευρω απο 120...γιατι εγω φροντιζω για σας!!!!!
Φιλάκια πολλά σε όλους και εναν καλό Φλεβάρη σας ευχομαι...
Same 2 U ;);)Καλημέρα....καλημέρα!!!!!! Γλυκέ μου Gary....κατά καιρούς υπάρχουν φίλοι μας,που γράφουν στο σάιτ καλά λόγια! Αυτό που έκανα εγώ στο τελευταίο μου μηνυμα..ειναι απλά να διαχωρίσω την θέση μου...σε σχέση με τους επιτειδευμενουν προμότορες! Με λίγα λόγια ποτέ...μα ποτέ δεν μπήκα στην λογική να ζητήσω απο καποιον να γράψει-ανεβάσει το μαγαζί....
Τώρα οσο αφορα σε αυτό που λές.....φυσικά και με την ενημερωση σας βοηθάτε το μαγαζί αυτο...και αν πάει αρκετά καλά οφείλετε σε εσας που το στηρίζεται και στα καλά μου κορίτσια! (τα υπόλοιπα...καθαριότητα-σεβασμος κτλ ειναι δεδομένα)....
Καλή εβδομάδα λοιπόν σε ολους....σήμερα τα κορίτσια μας είναι η Χριστίνα....η Λίζα...η Πωλίνα....η Σαμπρίνα....η Κωσταντίνα...και η Τζένη...
So.....have a wonderful week...;)
μια ερώτηση διευκρινιστική.στο πρόγραμμα με τις δυο κοπέλες με τα 90 ευρώ στα 45 λεπτά ειναι με δυο εκτονώσεις;το πρόγραμμα με της δυο κοπέλες διαρκεί 45 λεπτά αφού μπαίνουν την ιδία ώρα η κοπέλες.... για περισσότερος πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα του μασάζ .... ελατέ μια βόλτα από κοντά για ένα καφέ και σας ενημερώνουμε πλήρης για όλα.....
Κανονικά έτσι θα έπρεπε.. μια εκτονωση από την μια και άλλη μια εκτόνωση από την άλλημια ερώτηση διευκρινιστική.στο πρόγραμμα με τις δυο κοπέλες με τα 90 ευρώ στα 45 λεπτά ειναι με δυο εκτονώσεις;
εγώ το ξέρω οτι ετσι θα έπρεπε το θέμα ειναι τι λέει το μαγαζί ;)περιμένουμε τι νατασσαΚανονικά έτσι θα έπρεπε.. μια εκτονωση από την μια και άλλη μια εκτόνωση από την άλλη