Φαντάζει απίθανο.
Καλύτερα να κλείσεις ραντεβού εντός ωραρίου για να είσαι ήσυχος.
Πάντως παλιότερα κάποια λίγα μαγαζιά δούλευαν και έτσι (μετά το ωράριο) με κάποιους καλούς τους πελάτες.
Φαντάζει απίθανο.
Καλύτερα να κλείσεις ραντεβού εντός ωραρίου για να είσαι ήσυχος.
Πάντως παλιότερα κάποια λίγα μαγαζιά δούλευαν και έτσι (μετά το ωράριο) με κάποιους καλούς τους πελάτες.
Ακομα γινεται και συχνα ειναι τα καλυτερα, αυτα στα οποια τα κοριτσια αλλα και οι υπηρεσιες "ξανοιγοντε"Πάντως παλιότερα κάποια λίγα μαγαζιά δούλευαν και έτσι (μετά το ωράριο) με κάποιους καλούς τους πελάτες.
πόσο γκάου μπίου πρέπει να είναι κάποιος ώστε να μην διαβάζει ούτε ΚΑΝ το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μήνυμα!!!facebook εχετε να δουμε καμια φωτο απο τις κοπελες
Είδα στο θρεντ του Συγγρού 29 ότι ποστάρισε ο ίδιος (last post) και χωρίς να κοιτάξω είμαι σίγουρος ότι ρωτάει το ίδιο (φωτογραφίες). Πες μου αν είμαι λάθος.πόσο γκάου μπίου πρέπει να είναι κάποιος ώστε να μην διαβάζει ούτε ΚΑΝ το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μήνυμα!!!
Είδα στο θρεντ του Συγγρού 29 ότι ποστάρισε ο ίδιος (last post) και χωρίς να κοιτάξω είμαι σίγουρος ότι ρωτάει το ίδιο (φωτογραφίες). Πες μου αν είμαι λάθος.
το σαλόνι είναι απομονομένο από τον χώρο υποδοχής με κουρτίνα, οπότε τους μπάσει και τους 5 που λες στο σαλόνι και εσένα στο δωμάτιο απευθείας, όπως το έχει κάνει και με εμένα δηλαδή, και γιαυτό το ξέρω
Μεθοδο εξαυλοσης δεν εχουνε βρει ακόμα......δηλαδή στη Βενιζέλου οι πελάτες συναντιούνται φατσα φορα?
Καλημέρα σε όλους, Σήμερα θα ξεκινήσω με μια νέα προσφορά !!!! Λοιπών ακούστε να δείτε φίλους μου του σίτε ... καποιει έχουν την φαντασία να κάνουν μασάζ με δυο κοπέλες , αλλά λόγω του κόστος δεν μπορούν να ολοκληρώσουν την φαντασίωση τούς .Για αυτό σκεφτικά να σας βοηθήσω λήγω Δυο κοπέλες ,δυο φορές ;)45 λεπτά μασάζ πληρώνεις 60 +30 =90 κανονική τιμή 120 εσύ για δυο μονό 90 ευρώ ... καλώ εεεεεεεεε!!! :-* :-* ισχύει και η παλιά προσφορά με τη κάρτα και με δυο κοπέλες δυο σφραγίδες ... Σημεία η κοπέλες είναι 8 ..λιζα, ζωή, Ελένη, Χριστίνα,αννα,πολινα,ντινα,φοτινη ...να ει χετε μια όμορφη μέρα ...
μου αρεσουν αυτες οι εξισωσεις αμα παρω 4 180 και αμα παρω ολο το μαγαζι 360 αυτα ειναι !!!!!!!!!
δηλαδη 8 ωρες λειτουργιας 2880!!!!! καντω 2500 και αυριο βαλε ταμπελα κλειστο !!!!!!!
Άντε τυχεράκια Larousse, την τσίμπησες την προσφορά της μέρας για σήμερα.Για σένα μονό larousse mia 9.99 special offer today ....το μονό που έχεις να κανείς είναι να έρθεις εδώ, έτσι απλά....
Για σένα μονό larousse mia 9.99 special offer today ....το μονό που έχεις να κανείς είναι να έρθεις εδώ, έτσι απλά....