Tί κάρτες ρε παιδιά;
Για συσσίτιο;
Δεν τα έμαθες? κάθε πρωι μπαίνει μια κάρτα στην είσοδο και όποιος την πάρει εχει μισό κόστος.....Το ότι έχουν στηθεί αντίσκηνα στην περιοχή είναι ασφαλώς ασχετο.....
Tί κάρτες ρε παιδιά;
Για συσσίτιο;
Δεν τα έμαθες? κάθε πρωι μπαίνει μια κάρτα στην είσοδο και όποιος την πάρει εχει μισό κόστος.....Το ότι έχουν στηθεί αντίσκηνα στην περιοχή είναι ασφαλώς ασχετο.....
[/quote[/URL]]
Στα τσακίδια..... (όχι εσείς Διο).
μπριζόλα στη λαδόκολλαTί κάρτες ρε παιδιά;
Για συσσίτιο;
εβαλε η ζωη μυαλο να δωσει κανα γλωσσοφιλο? κανα ξυπολητο μπουκι?
Θα διαφωνήσω με την έκφραση "εβαλε μυαλό".....για την κάθε κοπέλλα υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ του "κάνω ελκυστική την συνεδρία στον πελάτη" και "προσέχω την υγεία μου" η "κάνω κάτι που δεν μ'αρέσει".....Απο κει και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του.....
καλα εσεις οι δυο χαλατε την πιατσα... ανεκαθεν τα μασατζιδικα προσεφεραν σε προσιτες τιμες αναβαθμισμενες σεξουαλικες υπηρεσιες... εαν ενα κοριτσι επιθυμει να δουλευει σε μασατζιδικο πρεπει να πιανει σε υπηρεσιες το ελαχιστο μινιμουμ... δεν αμφισβητω το δικαιωμα να διαλεγει η καθε εργαζομενη γυναικα μεχρι που θελει να φτασει... αλλα υπαρχουν και αλλα μαγαζια τυπου μπουρδελα ή και στουντιο για τα πιο ντροπαλα κοριτσια, εμενα το γεγονος οτι πχ μια μασατζου ειναι κουκλαρα... οπως η Ζωη... αλλα δεν την παιρνω γιατι ξερω οτι δεν θα με καλυψουν οι υπηρεσιες της, μου δημιουργει βαθυτατο ψυχολογικο προβλημα... ναι γελαστε ανοητοι... ειμαι ευαισθητος ρε κατα βαθος...
άστο Jorge, δεν τους βάζουμε μυαλό
εμείς που θέλουμε να κυλάει το σάλιο των πορνιδίων στο γυμνό καυλί μας, ξέρουμε που πρέπει να πάμε, οι άλλοι που τους αρέσουν οι ελλειπείς υπηρεσίες ας πάνε στις πονηρούλες που τους τρώνε τα λεφτά
Εχει χασει προπονησεις ??? ;)α ρε Λιζάκι, πρέπει να έρθω για να σε προπονήσω πάλι
Εχει χασει προπονησεις ??? ;)
Αρχοντας !!!ναι το μικρό μου πορνίδιο...πρέπει να γεμίσω το στοματάκι της με σπέρμα...
η κορυφή είναι το βλέμα της όταν το δέχεται...στα μάτια σε κοιτάζει για να δει την καύλα σου και μετά σηκώνεται και τρέχει όλο νάζι να τα φτύσει