Νέα

Βελιγράδι, Σερβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
pedes einai na pao serbia telos febrouariou gia ena triimero sto krusevac kseri kaneis plirofories an eiparxi tipota ekei na perasoume kala??????

Προφανώς για να πηγαίνεις  κάποιους θα ξέρεις από εκεί και θα σου βρουν κανένα κλαμπακι.
Τι  άλλο περιμένεις από μια πόλη σαν το Κρούσεβατς για να περάσεις καλά?
Τα αξιοθέατα ? Τους ουρανοξύστες ?  :grin:
Μια πόλη του μεγέθους της Λαμίας είναι φίλε, ότι έχει να περάσεις καλά η Λαμία έχει και το Κρούσεβατς  :S

darkshadow7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προφανώς για να πηγαίνεις  κάποιους θα ξέρεις από εκεί και θα σου βρουν κανένα κλαμπακι.
Τι  άλλο περιμένεις από μια πόλη σαν το Κρούσεβατς για να περάσεις καλά?
Τα αξιοθέατα ? Τους ουρανοξύστες ?  :grin:
Μια πόλη του μεγέθους της Λαμίας είναι φίλε, ότι έχει να περάσεις καλά η Λαμία έχει και το Κρούσεβατς  :S
      distixos den exo gnostous ekei alos logos einai pou pao.....dil apo tilefona i spitia i striptitzadika den pezei tipota?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
γνωρισα 2 σερβους απο εκει βελιγραδι,νομιζω σαν μικρη πολη θα κανεις ευκολα παρεα με ντοπιους αν τους κερασεις κανα ποτο ανοιγονται και σε βαζουν στην παρεα.ετσι γνωρισα τους 2 βελιγραδι,με καλουν παντου να παω,καλοκαιρι αν δεν μπορω ουκρανια ξεκινησει γενικη συραξη σιγουρα θα κατεβω νοβισαντ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γνωρισα 2 σερβους απο εκει βελιγραδι,νομιζω σαν μικρη πολη θα κανεις ευκολα παρεα με ντοπιους αν τους κερασεις κανα ποτο ανοιγονται και σε βαζουν στην παρεα.ετσι γνωρισα τους 2 βελιγραδι,με καλουν παντου να παω,καλοκαιρι αν δεν μπορω ουκρανια ξεκινησει γενικη συραξη σιγουρα θα κατεβω νοβισαντ
Καλοκαιρι κανει πολυ ζέστη την ανοιξη ειναι ωραια και καλητερα Βελιγράδι γιατι το Νόβισαντ παραειναι μικρο.Καλα που δεν θα πας παντος Πορτογαλία γιατι θα γυριζες πισω ορθιος στο αεροπλάνο δεν θα μπορουσες να κάτσεις :2funny: θα σου πονουσε ο Κωλαράκος σου απο το καβλί του Μπατίστα  :2funny:.
  Σερβια αν ειναι την ανοιξη με μεγαλη μου ευχαριστηση ερχομαι αν δεν βρω γυναικα εχει πολλες κατσίκες  :2funny:

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Συναγωνισταί Καλημέρα!!
Θα πάω Σερβία σε κανα μήνα περίπου, Βελιγράδι και θα ήθελα κάποιες γενικές πληροφορίες από συναγωνιστές που έχουν επισκεφθεί πρόσφατα την περιοχή. Όποιος γνωρίζει κάτι σοβαρά ας μου στείλει pm ή ας γράψει εδώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :hi: :hi:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
παλι επαληθευτηκα για σερβια,απο φιλους σερβους τα ιδια οπως μου ειπαν οπως καταλαβα,μονο απο κυκλο εχεισ γκομενα.ασε που αυτοι ειναι πιο αγαμητοι ουτε για αυτους δεν εχουν γκομενα πως θα μου γνωρισουν εμενα.οι 2 παιζουν απο ιτερνετ με ρωσιδες που δεν θα δουν ποτε

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνισταί Καλημέρα!!
Θα πάω Σερβία σε κανα μήνα περίπου, Βελιγράδι και θα ήθελα κάποιες γενικές πληροφορίες από συναγωνιστές που έχουν επισκεφθεί πρόσφατα την περιοχή. Όποιος γνωρίζει κάτι σοβαρά ας μου στείλει pm ή ας γράψει εδώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :hi: :hi:

για να δεις το βελιγραδι και τα βασικα αξιοθεατα, μουσεια, εκκλησιες κτλ κτλ θες 1-2 μερες το πολυ. ειναι σχετικα μικρο και ολα συγκεντρωμενα στο κεντρο και γυρω
μαγαζια, μπαρ, κλαμπ, φαγαδικα, παμπ τα παντα πολυ φτηνοτερα απο εδω... ενδεικτικα σε κλαμπ κοκτειλ το ακριβοτερο εχει 4-5 ευρω, σε παμπ μισο λιτρο μπυρα κατω απο 1 ευρω 100 δηναρια δλδ (1 ευρω=120 δηναρια)
εχουν και τις "καφάνες, (Kafana) που ειναι κατι σαν τα δικα μας σκυλαδικα, γυρω στα 50 ευρω το μπουκαλι παει εκει. καφανες και κλαμπ καλο ειναι να εχεις κανει κρατηση, στα περισσοτερα δεν μπαινεις ετσι γιατι ειναι ελεγχομενος γενικα ο αριθμος των ατομων που μπαινουν, δεν ειναι οπως εδω που ο ενας παταει τον αλλο. θα σου φυγει το σαγονι με το πληθος των γκομενων σε τετοια μαγαζια, πως ειναι εδω που βλεπεις 70 αντρες και 30 γυναικες? ε εκει ισχυει το ακριβως αναποδο!  :2funny:
μην κανεις απο εδω συναλλαγμα δεν συμφερει, εχει εκει στο κεντρο πολλα συναλλακτηρια, παρε ευρω και κανε εκει την μετατροπη. ανοιχτα μεχρι νωρις το βραδυ, εκτος απο κυριακη
γκομενες 2 κλικ πανω απο ελλαδα και σε αναλογια με αντρες και σε ποιοτητα και σε συμπεριφορα.
αν εχεις παρεες σερβους θα περασεις τουφα  ;)
οτι αλλο θες ρωτα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
παλι επαληθευτηκα για σερβια,απο φιλους σερβους τα ιδια οπως μου ειπαν οπως καταλαβα,μονο απο κυκλο εχεισ γκομενα.ασε που αυτοι ειναι πιο αγαμητοι ουτε για αυτους δεν εχουν γκομενα πως θα μου γνωρισουν εμενα.οι 2 παιζουν απο ιτερνετ με ρωσιδες που δεν θα δουν ποτε

δεν ξερω για του δικους σου φιλους, εγω οσους ξερω ολο παρεες με γκομενες ειναι, οι οποιες ειναι αυτες που ΠΡΩΤΕΣ θα παρουν τηλεφωνα για να κανονισουν κατι μαζι τους ειτε στο φιλικο ειτε στο γκομενικο (και το εχω δει με τα ματια μου αυτο που λεω)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και ειναι οπως και στη Μολδαβία πανε παρέες μικτες αντρες και γυναικες μαζι.Η καθε παρεα ειναι ξεχωριστα.Αν ομως εισαι στην παρεα και εχει καποια γκομενα μόνη της δεν ειναι δυσκολο την επομενη μέρα να βγειτε βόλτα.
  Οι Σέρβες ειναι πιο εκλεκτικες απο της Μολδαβές.Οι Μολδαβές μπορουνε να πανε με τον τελευταιο χωριάτη αρκη να τους δινει τα λεφτα που βγαζει δουλευοντας στο εξωτερικο.
Δε νομιζω οτι η Σερβία ειναι ο καταλληλοτερος τόπος για πορνοτουρισμό.Παντος αν μένει καποιος μόνιμα εκει ολο και κατι θα γαμάει.Ενω Ελλάδα θα κυλιεται απο τη  :jerking:  :2funny:.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω για του δικους σου φιλους, εγω οσους ξερω ολο παρεες με γκομενες ειναι, οι οποιες ειναι αυτες που ΠΡΩΤΕΣ θα παρουν τηλεφωνα για να κανονισουν κατι μαζι τους ειτε στο φιλικο ειτε στο γκομενικο (και το εχω δει με τα ματια μου αυτο που λεω)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εχουν την απατεωνια μεσα τους και ισως ετσι βγαζουν τζαμπα το βραδι,το ποτο μετα σπιτι στον γκομενο.εχω ελληνες φιλους που τους εκαναν πουστιες γκομενες και τους πηραν φραγγα.κατι που δεν μου αρεσε σε σερβους πολλους που γνωριζαγινονταν αμεσως φιλικοι και σου ελεγαν παρε με τηλεφωνο θα ειμαι εκει,να βγουμε εκει και μετα δεν απαντουσαν η πηγαινα μου ελεγαν εδω ειμαι στο κλαμπ ενω δεν ηταν εκει χαχαχαχ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τους γμωρισα και καλα κυπρο απο το 1992-1993 που ειχαμε φιλους απο εκει ειχαν τοτε την απατεωνια μεσα τους και τους θεωρουσαμε τους πιο μαφιες στην ευρωπη.

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει εδώ Σέρβες πουτάνες, μια χώρα που βγήκε απο πόλεμο.

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Κρίμα. Λεγεται ότι είναι μουνάρες.Εμας τους έλληνες μας βλέπουν με συμπάθεια λένε.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχουν την απατεωνια μεσα τους και ισως ετσι βγαζουν τζαμπα το βραδι,το ποτο μετα σπιτι στον γκομενο.εχω ελληνες φιλους που τους εκαναν πουστιες γκομενες και τους πηραν φραγγα.κατι που δεν μου αρεσε σε σερβους πολλους που γνωριζαγινονταν αμεσως φιλικοι και σου ελεγαν παρε με τηλεφωνο θα ειμαι εκει,να βγουμε εκει και μετα δεν απαντουσαν η πηγαινα μου ελεγαν εδω ειμαι στο κλαμπ ενω δεν ηταν εκει χαχαχαχ

τι να πω ρε μαν, εχουμε αλλες παραστασεις μαλλον, εγω προσωπικα δεν ειδα κατι τετοιο, αντιθετα σκιζονται να με κανουν να περασω καλα, να με κυκλοφορησουν, να μου δειξουν τα μερη κτλ κτλ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
πρωσωπικα ετσι μου εκαναν ολοι,δεν ειναι η σερβια η βαση μου απλα πηγα πρωτη φορα τοτε.τις αλλες 2 φορες περασα τρανζιτ κανοντας βολταστην πολη,ετσι δεν ειχα παρε δωσε μαζι τους.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Oποιος θελει τηλεφωνο απο μια στριπτιτζου του Lotos ας μου στειλει pm.. Εγω δεν την δοκιμασα.. ουτε μου αρεσε κ ζηταγε κ πολλα..
Το Βελιγραδι να ξερετε δεν ενδεικνυτε για σεξοτουρισμο..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
28 του μηνος θα εχω 10 ωρες τρανζιτ βελιγραδι απο κροατια,θα κανω την βολτα μου στην πολη.δεν εχω χρονο για σερβια αλλα καπεια ταξιδιαπου κανω θα ειναι μεσο βελιγραδι και παω μονο βολτα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εκανα την βολτα μου χτες βελιγρασι,ειχε πολυ καλο καιρο την μερα και ηταν πανικος παντου στα παρκα,κνεσ μιχαιλοβα και στα μολ που πηγα το δελτα σιτι και το ουτσε.πρωτη φορα πηρα το 72 λεωφορειο για να παω αεροδρομιο.απο το μολ ουτσε δεν ειναι μακρια αλλα κανει αλλο δρομολογιο και στασεις ετσι μετα απο 30 λεπτα εφτασα αεροδρομιο.μια σταση παντως που σταματησε λιγο πριν το αεροδρομιο φανηκε να ειναι μια γειτονια με μπαρακια και εστιατορια,αλλη φορα που θα εχω χρονο θα εξερευνησω.σε ενα λεπτο εκανα γνωριμιες και ημουν στο καφε παρεα .πηγα με σερβικη σημαια να βγαλω φοτο στο καστρο και ετρεξαν 2 μικρουλες να παρουν ποζα,μαζι και με αυτον που τραβησε την φοτο,πηγαμε ολοι στο καφε απεναντι απο το γυροπολισ τον ελληνικο γυρο κνεζ μιχαιλοβα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom