kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τότε κροτίδες σε συμμαθητές τώρα όπλα σε τσετσένους αντάρτες εύγε νέε μουεγώ τις έπαιρνα τσάμπα από τον θειο μου και τις πουλούσα στους συμμαθητές μου
τότε κροτίδες σε συμμαθητές τώρα όπλα σε τσετσένους αντάρτες εύγε νέε μουεγώ τις έπαιρνα τσάμπα από τον θειο μου και τις πουλούσα στους συμμαθητές μου
ναι μπράβο αυτές (κάποιες έγραφαν μινέρβα νομίζω)Aυτες τις κιτρινες δεν λες ξανθέ τυπε?
είμαι ελλεηνίδα τύπε και σου κάνω γυμνάσιαΧθες γιατι δεν μπηκες, αφου σε περιμενα?
μην κανεις διακρισεις μαν παντουτότε κροτίδες σε συμμαθητές τώρα όπλα σετσετσένουςαντάρτες εύγε νέε μου
τους πουλάς και σφυρίχτρες μαν κάνουν μεγάλη ζημιά αυτοί οι διάολοιμην κανεις διακρισεις μαν παντου
τους πουλάς και σφυρίχτρες μαν κάνουν μεγάλη ζημιά αυτοί οι διάολοι
http://[URL unfurl="true"]www.alphastar.gr/images/detailed/2/118_101_001.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τα παντα....
[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTUIxEF4l_lTdm-mk9jKhP_vS_EQoevwfCj7l9VYBguDdlQCa4DCEUE9M2q
είμαι ελλεηνίδα τύπε και σου κάνω γυμνάσια
τα παντα....
στρακαστρούκες ρε μαν
μαν ο καβούρης γουστάρει την κυρία παφ την φάλαινα
*επίσης η πιο σπαστική λέξη για να περιγράψει όλα αυτά τα δυναμιτάκια είναι η λέξη "βαρελότα"
Νεος μπουρδελοερωτας.
ήταν και κάτι άλλα μαν πολύ μικρά με φυτιλάκι που έσκαγαν σχεδόν αμέσως αλλά και να τα κρατούσες δεν πάθαινες τίποτα, κάτι πράσινα (που ήταν ένα κλικ πιο δυνατά - ή έτσι λέγαμε) και κάτι κόκκιναστρακαστρούκες ρε μαν
Aυτα που λετε δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα!......εισαι ακυρη!...τελος!μην ξεπατικώνεις τις μαλακίες της Βέλβης και να μου τι λες
Aυτα που λετε δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα!......εισαι ακυρη!...τελος!
To ειχα πει πριν 2 χρονια για τον Λιλα.μην ξεπατικώνεις τις μαλακίες της Βέλβης και να μου τις λες
Sorry για το spam αλλα οπως κοιταγα στο fb, παρτε μια νεα χορευτρια!.....lol
ον τόπικ είσαι μαν η γκόμενα είναι δυναμίτηςSorry για το spam αλλα οπως κοιταγα στο fb, παρτε μια νεα χορευτρια!.....lol