nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.222
- Πόντοι
- 4.656
Μοντέλο κορμί.
Απιστευτος πατος, για μενα οτι καλυτερο κυκλοφορει.
Ισχύει ότι έχει απίστευτο κορμί κώλοΑπιστευτος πατος, για μενα οτι καλυτερο κυκλοφορει.
Το 1000αρικο το εσκαγα ανετα ας ηταν και κομοδινο.
τι κάνει η μουνάρα
σε χαλαει το προσωπο αυτης της γυναικας δηλαδη?Μάπα το καρπούζι
Όχι φίλε μου δεν με χαλάει αλλά πιστεύω και από την λίγη εμπειρία που έχω ότι οι πολύ μουναρα διάσημες που κάνουν βίζιτες στον αγώνα είναι κομοδίνα να ξέρειςσε χαλαει το προσωπο αυτης της γυναικας δηλαδη?
Όταν την είχα πρωτοδεί, πριν κάμποσα χρόνια, μπουμπούκι στο άνθος του στα 20+, δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο όμορφο και εξωτικό πλάσμα ήταν και στο πρόσωπο και στο σώμα.
Όταν οι γυναίκες αρχίσουν να καταλάβουν ότι τα χρόνια περνάνε και δεν έχουν πια την ίδια πέραση όπως παλιά, να συνειδητοποιούν ότι το πάρτυ των πηδημάτων τελείωσε και μάλλον ήρθε ο καιρός να τυλίξουν κάποια άτυχο αρσενικό στο δίχτυ τους μπας και προλάβουν να κάνουν παιδιά, είναι πλέον ΠΟΛΥ αργά για δάκρυα.
Αυτό όντως έχει επικρατήσει ότι ισχύειΌχι φίλε μου δεν με χαλάει αλλά πιστεύω και από την λίγη εμπειρία που έχω ότι οι πολύ μουναρα διάσημες που κάνουν βίζιτες στον αγώνα είναι κομοδίνα να ξέρεις
Δεν θα σχολιάσω το πρώτο σκέλος.Γιατί ολοι εχετε κόλλημα με τα παιδιά ρε μάγκες μου?
Δεν είναι για ολους τους ανθρώπους τα παιδιά
Έλεος με το στερεότυπο με τα παιδιά, με τέτοιες μαλακιες γεμίσαμε δυσλειτουργικες οικογένειες γιατί ολοι νομίζουν οτι πρέπει να κάνουν παιδιά.
Και καταλήγουν να τους δημιουργούν ένα σορο προβλήματα στα παιδιά γιατί απλα ΔΕΝ κάνουν για γονείς
Επίσης 31 είναι η τύπισσα, οχι σκατογρια αδερφέ!