Hawkeye Argill
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.950
- Πόντοι
- 736
Δε φτανει που ειναι μουναρα,ειναι και ευγενεστατη και συμπαθεστατη!Σικ η Βάσω Κολυδά.
Δε φτανει που ειναι μουναρα,ειναι και ευγενεστατη και συμπαθεστατη!Σικ η Βάσω Κολυδά.
Από τις πιο ωραίες γυναίκες που υπάρχουν η Βάσω Κολυδά.Δε φτανει που ειναι μουναρα,ειναι και ευγενεστατη και συμπαθεστατη!
Και πολύ καλή μαμά και σύζυγοςΑπό τις πιο ωραίες γυναίκες που υπάρχουν η Βάσω Κολυδά.
Τέλεια και σε αυτά.Και πολύ καλή μαμά και σύζυγος
Σαν πουτανα από ρωσσια το 80
Ωχ ναυάγησε το καράβιΣούπερ πάντα.
Υπέροχη.Την είχα δει από κοντά πριν 2-3 χρόνια στα ΕΛΤΑ στο Μπραχάμι... Η γκόμενά από κοντά είναι πολύ ανώτερη από τις φωτογραφίες... Είναι γυναικάρα!!! Και πάρα πολύ γλυκιά όχι ξεκωλο...
Χαχαχαχα και εγώ έτσι ακριβώς!!! Και επειδή ήταν λίγα άτομα στα ΕΛΤΑ εκείνη τη ώρα με πήρε σίγουρα χαμπάρι ότι την θαύμαζα!!!Υπέροχη.
Και εγώ την είχα δει από καντά και χάζεψα.
Λογικό.Δε βλέπεις γυναικάρες σαν τη Βάσω κάθε μέρα.Χαχαχαχα και εγώ έτσι ακριβώς!!! Και επειδή ήταν λίγα άτομα στα ΕΛΤΑ εκείνη τη ώρα με πήρα σίγουρα χαμπάρι ότι είχα την θαύμαζα!!!
Και επίσης από τον τρόπο που μίλαγε στην υπάλληλο μου φάνηκε και πααααρα πολύ καλός άνθρωπος εκτός από ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ!!! Γειά σου Βασουλα γειτόνισσα!!!Λογικό.Δε βλέπεις γυναικάρες σαν τη Βάσω κάθε μέρα.
Ναι πολύ ωραία γκόμεναΛογικό.Δε βλέπεις γυναικάρες σαν τη Βάσω κάθε μέρα.
Tυχερός που έχεις τέτοια γειτόνισσα.Και επίσης από τον τρόπο που μίλαγε στην υπάλληλο μου φάνηκε και πααααρα πολύ καλός άνθρωπος εκτός από ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ!!! Γειά σου Βασουλα γειτόνισσα!!!
Γκομενάρα.Ναι πολύ ωραία γκόμενα