Νέα

Ερωτοδικείο - Έσβησε ο Πέτρος Λεωτσάκος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Έφυγε ο μαγκάκος,ας είναι ελαφρύ το χώμα.
Πριν λίγο καιρό είχα δεί αυτή την συμπαρουσιάστρια απέναντι από την Ευελπίδων σε ένα καφέ να ρίχνει χριστοπαναγίες σε μια (Αλβανίδα μάλλον) που πέρασε από δίπλα της και δεν φορούσε μάσκα.
Μιλάμε για σκληρή λαχαναγορίτισα...
Η άλλη είχε λυγίσει...

Πρέπει να πλησιάζει τα 80,εξίσου Μανιάτισσα,δεν θυμάμαι επώνυμο....
Τόσο σκληρή με θέματα υγείας;Που να μπει σε κάνα λεωφορείο...στο μετρό φοράει και κανένας μασκα.
Βίκυ Μιχαλονάκου...για κυριλέ καταστάσεις...:zfuck::erection:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@argyrotoxos δεν έχεις άδικο για Βίκυ, γιατί μιλούσε με μια μυστήρια φωνή που μου αναστάτωνε τις προεφηβικές μου ορμές.

Είχε κάνει και γυμνή φωτογράφιση νομίζω.
Έλα ρε παικτη!!!
Που ;σε κάνα Νίτρο/ Μήτρο η Playboy;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.521
Πόντοι
6.536
Τόσο σκληρή με θέματα υγείας;Που να μπει σε κάνα λεωφορείο...στο μετρό φοράει και κανένας μασκα.
Γάμησε τα,λέγανε εκεί στην καφετέρια ότι είχε πλακώσει έναν μπάρμπα και ότι γενικά έχει φυράνει εντελώς.

Εκεί γύρω πρέπει να μένει.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
Κριμα για την απωλεια ενος ανθρωπου με ευγενικη φυσιογνωμια που πλαισιωνε trush TV θεματολογια της δεκαετιας του 90 στο αειμνηστο "αυτόφωρο" που παιζόταν στο τότε ιδιωτικό κανάλι NEW channel.
Μαζι του τελειωνει σιγα σιγα και μια ρομαντικη εποχη τοτε που τα κινητα ηταν ειδος πολυτελειας,τα ραδιοφωνα εκαναν παρασιτα,το φλαιερ μπουφαν ηταν σημαδι ωραιας αλητειας και η οδος Φυλης ηταν γεματη ρομαντικες τρωγλες και υπεροχα μουνια απο το πρωην ανατολικο μπλοκ.Τοτε που το γαμησι ειχε 3000 δραχμες και η Πεπη το εδινε σε πορνεια της οδου Λιοσιων και Φυλης(ειχε κανει καποιες βαρδιες στο 59).
RIP Πέτρο Λεωτσάκο σε πήγαινα όπως και τα παιδιά της νύχτας με τον Κώστα Μυλωνά και την Ελεάνα Παγουρά.
Το 2023 σαν πολλους διάσημους δεν πηρε;
Τελος εποχης λοιπον...
Αλλη μια απωλεια τη σφραγιζει σιγα σιγα...

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Γάμησε τα,λέγανε εκεί στην καφετέρια ότι είχε πλακώσει έναν μπάρμπα και ότι γενικά έχει φυράνει εντελώς.

Εκεί γύρω πρέπει να μένει.
Αν πετύχω στο μέτρο καμμία με πέντε μάσκες ,ανοιχτόχρωμα μάτια και μπλαζε υφακι γύρω στα 70 ΟΡΜΗΞΑ !!

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έλα ρε παικτη!!!
Που ;σε κάνα Νίτρο/ Μήτρο η Playboy;

Νομίζω penthouse.

Soft με λίγη ρόγα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.521
Πόντοι
6.536
Αν πετύχω στο μέτρο καμμία με πέντε μάσκες ,ανοιχτόχρωμα μάτια και μπλαζε υφακι γύρω στα 70 ΟΡΜΗΞΑ !!
crazy nicolas cage GIF

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356

Ειρωνία ότι είχε πάει για στεφανιογραφία και τελικά πέθανε από ανακοπή. Σίγουρα θα είχε αγγεία βουλωμένα και δεν πρόλαβε να κάνει κανένα στεντ. :confused:

Δείτε στη φωτό πάντως τις βυζάρες της Πέπης. Τις έχει παρκάρει πάνω στο τραπέζι κανονικά. :bigdick:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297

Ειρωνία ότι είχε πάει για στεφανιογραφία και τελικά πέθανε από ανακοπή. Σίγουρα θα είχε αγγεία βουλωμένα και δεν πρόλαβε να κάνει κανένα στεντ. :confused:

Δείτε στη φωτό πάντως τις βυζάρες της Πέπης. Τις έχει παρκάρει πάνω στο τραπέζι κανονικά. :bigdick:
Ναι αλλά κατάφερε να φτάσει τα 90 ενώ πολλοί και πολλές που προσέχουν πιο πολυ υγεία και διατροφή δεν φτάνουν τόσο.
Ίσως η παρουσια του στην εκπομπή τον βοήθησε να έχει πιο πολλά χρόνια γιατί πήρε αγάπη από τον κόσμο.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.755
Πόντοι
216
Όχι.
Όλοι οι ευτραφείς λόγω όγκου εκπέμπουν πιο πολλή θερμότητα και ιδρώνουν πιο πολύ για αυτό και κυκλοφορούν με κοντομανικα και βερμουδιτσες από πιο νωρίς και για πιο πολύν καιρό.
Δεν ήταν η κλασσική μυρωδιά του ευτραφούς ιδρωμένου, ούτε η ίδια ακτίνα δράσης. Στα δικά μου ρουθούνια, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Γι' αυτό λέω ότι πρέπει αν υπήρχε και κάποιο άλλο θέμα υγείας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Δεν ήταν η κλασσική μυρωδιά του ευτραφούς ιδρωμένου, ούτε η ίδια ακτίνα δράσης. Στα δικά μου ρουθούνια, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Γι' αυτό λέω ότι πρέπει αν υπήρχε και κάποιο άλλο θέμα υγείας.
Για σένα μενει αξεχαστος για έναν επιπλέον λόγο...τον μυρισες!

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.611
Πόντοι
18.496
ολοι οι καλοι φευγουνε ρε γαμωτο...

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.392
Πόντοι
14.936
Rip στον φωνακλά...
Ήταν μουτσούνα καλτ...
Πάντα με γοήτευε η παρακμή της εποχής μου...
Με θυμάμαι βραδιά αξημερωτα να παρακολουθώ το Ερωτοδικειο
και να χάνομαι στην τρασιλα με αποτέλεσμα να μην σηκώνομαι το πρωί
για να πάω σχολείο...
Μπουτιας,Εθνικός Σταρ,Πατσιαουρα,Λεωτσάκος,Μιχαλονάκου,Διονυσης ο έφηβος,
Τζανέτος,Καρλότα,Κουμαριανού και ένα σωρό τραγουδιστές από σκυλαδικα β' διαλογής
έκαναν τις νύχτες μου πραγματικά γαμάτες...
Ελαφρύ το χώμα...

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.732
Πόντοι
456
Καλό ταξίδι κύριε Πρόεδρε. Πάντα αξιοπρεπής και συμπαθέστατος στις εκπομπές σου.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.544
Πόντοι
1.336
Θα μου ζητήσει και αυτόγραφο...!!!:angel:
Γκουντ λάκ γιατί μάλλον δε βρέθηκε ακόμα ο ήρωας που θα την γαληνέψει.
Ξέρεις ότι κάποτε στα σόσιαλ έκανε unfriend τον Αλαιν Ντελόν γιατί,λέει, "είναι εθνικιστής" ;
Γαλουχημένη την εποχή του πρώιμου πασοκικού φεμινισμού/δικαιωματισμού με ολίγον από γιόγκα,αλλά και με έφεση φυσική (;) στη μανούρα,ωστόσο μού ασκούσε πάντα μια σαγήνη γοητεία ένα κάτι τις όσο πατάει το καγκουρώ.

Οπότε ναι μαζί σου για τη γοητεία της τύπας καθώς και με τον @koutavoulias για τη γοητεία του παρακμιακού γενικότερα.

Καλώς ή κακώς μόνο μία όχι 2 40άρες...και μια 27-28άρα περίπου.

Κουτσομπόληδες:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.521
Πόντοι
6.536
Την Πέπη την είχα πηδήξει στο Φωκαίας 19. Κλασσικά φόλα ως και καλά "Celebrity"
Πιστεύω ότι την έχει πάρει όλη η μεραρχία του bou.
Μου έλεγε ότι είναι της Γαλλικής φιλολογίας ανάμεσα στην πίπα και στα 4...
Έλεγε αλήθεια-ψέμματα? :dunno:
Αν την πετύχαινες στην αρχή της βάρδιας ήταν καλή.
Πρέπει να είχα πάει κάνα 6αρι φορές για αυτή....
Παντα αρχή βάρδιας πριν πιάσει η ουρά....
:confused:

Από τότε περίπου έχω να πάω σε δέλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά κατάφερε να φτάσει τα 90 ενώ πολλοί και πολλές που προσέχουν πιο πολυ υγεία και διατροφή δεν φτάνουν τόσο.
Ίσως η παρουσια του στην εκπομπή τον βοήθησε να έχει πιο πολλά χρόνια γιατί πήρε αγάπη από τον κόσμο.
Ποιος εφτασε 90, ο Λεωτσακος? Τι λες ρε τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom