Νέα

Ερωτοδικείο - Έσβησε ο Πέτρος Λεωτσάκος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Κάνοντας σύνδεση από τα παραπάνω σχόλια, ο μακαρίτης ανέβηκε και άλλο στην αντίληψη μου.
Συνδύαζε την αλληλεγγύη με την επαγγεμαλτική του καριέρα. "Αλλίευε" την πελατεία του μέσω των εκπομπών του και παράλληλα βοηθούσε κόσμο παραστρατημένο, με το αζημίωτο υποθέτω,
Ξέρουμε τίποτε για την ερωτική του ζωή; ήταν μπουρδελιάρης σαν και μας;

Ναι. Ήταν καλός άνθρωπος αλλά λιγάκι χύμα.

Πολιτικά τι υποστήριζε;

Είχε κάποιο πάθος εκτός από την δικηγορία;

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.420
Πόντοι
206

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Έτσι ακριβώς. Πρέπει να είχε και κάποιο άλλο πρόβλημα πέρα από το πάχος. Δεν μπορούσε να εξηγηθεί αυτό το φαινόμενο, μιλάμε για κινητή βόμβα μυρωδιάς.
Όχι.
Όλοι οι ευτραφείς λόγω όγκου εκπέμπουν πιο πολλή θερμότητα και ιδρώνουν πιο πολύ για αυτό και κυκλοφορούν με κοντομανικα και βερμουδιτσες από πιο νωρίς και για πιο πολύν καιρό.

• Like
Αντιδράσεις: enduro

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946
Όχι.
Όλοι οι ευτραφείς λόγω όγκου εκπέμπουν πιο πολλή θερμότητα και ιδρώνουν πιο πολύ για αυτό και κυκλοφορούν με κοντομανικα και βερμουδιτσες από πιο νωρίς και για πιο πολύν καιρό.
Καμία σχέση: οι τύποι παραπάνω μιλάνε για ΑΠΛΥΣΙΑ και ΒΡΩΜΙΑ. Όσο και να ιδρώνει κάποιος, αν κάνει κάμποσα ντουζ την ημέρα, αλλάζει συχνά μπλούζες - κάλτσες - εσώρουχα, χρησιμοποιεί και αποσμητικά - σαπούνια, δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης, αρκετοί ιδρώνουν πάρα πολύ, όχι μόνον οι υπέρβαροι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Ήταν άλλο ένα σημείο της πρώτης μας ανέμελης νιότης..
R.I.P...:priest:
Καμία σχέση: οι τύποι παραπάνω μιλάνε για ΑΠΛΥΣΙΑ και ΒΡΩΜΙΑ. Όσο και να ιδρώνει κάποιος, αν κάνει κάμποσα ντουζ την ημέρα, αλλάζει συχνά μπλούζες - κάλτσες - εσώρουχα, χρησιμοποιεί και αποσμητικά - σαπούνια, δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης, αρκετοί ιδρώνουν πάρα πολύ, όχι μόνον οι υπέρβαροι.
Οι υπέρβαροι ιδρωνουν λογω όγκου.
Φυσικά υπάρχουν και πιο ελαφρεις που ιδρώνουν πολύ για διάφορους λόγους.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Ο συγχωρεμένος δεν έκανε ποτέ μπάνιο; Αυτό λέτε; :think: :confused:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
Έφυγε ο μαγκάκος,ας είναι ελαφρύ το χώμα.
Πριν λίγο καιρό είχα δεί αυτή την συμπαρουσιάστρια απέναντι από την Ευελπίδων σε ένα καφέ να ρίχνει χριστοπαναγίες σε μια (Αλβανίδα μάλλον) που πέρασε από δίπλα της και δεν φορούσε μάσκα.
Μιλάμε για σκληρή λαχαναγορίτισα...
Η άλλη είχε λυγίσει...

Πρέπει να πλησιάζει τα 80,εξίσου Μανιάτισσα,δεν θυμάμαι επώνυμο....

επρεπε να κανει ενα εορταστικο reunion επεισοδιο του ερωτοδικειου τυπε και να καλεσει την αλβανιδα να την τραμπουκισει απαξιωτικα με οσα ναυαγια εχουν απομεινει ζωντανα :wanker::wanker::wanker:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946

Παρουσιαστης εκπομπών των 90s επαθε ανακοπή μεσα στο ασανσέρ: Έσβησε ο Πετρος Λεωτσακος που έκανε τις εκπομπές στο new channel​

IMG_4153.jpeg

facebook sharing button

Ηταν στο Ιπποκράτειο το νοσοκομείο. Πηγαινε για στεφανιογραφία. Και έφυγε προχθές τα ξημερώματα μέσα στο ασανσέρ. Έπαθε ανακοπή.

Αποχαιρετώντας τον η Πέπη Τσεσμελή έγραψε:
Έχασα έναν άνθρωπο που ήταν σαν αδερφός μου φίλος μου αληθινος.Αχ Πετρούλη μου με έμαθες πολλά. Τι θα κάνω χωρίς εσένα Ήσουν είσαι και θα εισαι.Να λέμε αλήθειες στα δύσκολα πάντα ο ένας στήριζε τον άλλον.Στα κανάλια όταν σου ζητούσαν να μιλήσεις πρώτος μιλούσες..
Ελεγες την αλήθεια γιατί είσαι ο μόνος που ήξερες γιατί τα ζούσες από κοντα. Ποτέ δε Μ άφησες ούτε εγώ ποτέ..Ακόμα και στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού που ταλαιπωρήθηκες για ένα διάστημα με έμαθες να σέβομαι τους φυλακισμένους ανθρώπους είδα από κοντά τι τραβανε ειτε δίκαια είτε άδικα δε το κρίνουμε εμείς αυτό…
Για μένα είσαι ο προεδρουλης.Μεσα από σένα είδα και εμαθα πράγματα που δε φανταζομουν ότι θα έβλεπα στη ζωή μου.Ευχομαι να βρεις γαλήνη κι απέραντο φως εκεί πού ταξιδεύεις.Καλο ευλογημένο σου ταξίδι
Τύποι, λέτε να παίχτηκε τίποτα με τον μακαρίτη, με την Πέπη και την Βίκυ;;;;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
τυποι και στην εκπομπη στο στουντιο πως αντεχανε και καθοντουσαν κοντα του οι τυποι; :think::confused::confused::confused:
τον ραντιζανε πρωτα; :think::confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
Όχι.

γιαυτο εγω που ειμαι 12 κιλα απο την πεινα τυπε,επειδη εχω να φαω απο τον εμφυλιο δεν μυριζω ποτε και τα μουνετα με περνανε για καθαρο και φρεσκοπλυμενο :wanker::wanker::wanker:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
γιαυτο εγω που ειμαι 12 κιλα απο την πεινα τυπε,επειδη εχω να φαω απο τον εμφυλιο δεν μυριζω ποτε και τα μουνετα με περνανε για καθαρο και φρεσκοπλυμενο :wanker::wanker::wanker:
Είδες πόσο προνομιούχος είσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom