εχω χρυσοπληρωσει βασιλικο πολτο αρκετες φορες αλλα δεν ειδα και μεγαλες διαφορες.
C CCSS13 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 27 Δεκ 2009 Μηνύματα 19.297 Like 2 Πόντοι 166 19 Ιουλ 2013 #81 εχω χρυσοπληρωσει βασιλικο πολτο αρκετες φορες αλλα δεν ειδα και μεγαλες διαφορες.
ZANCLOD72 Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2006 Μηνύματα 2.148 Like 9 Πόντοι 16 19 Ιουλ 2013 #82 apolonass1 έγραψε: ενας ουρολογος μου είπε πως εκτος απο τις σεξουαλικες επιδόσεις βοηθα και στην αναπτυξη του πεους!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή...
apolonass1 έγραψε: ενας ουρολογος μου είπε πως εκτος απο τις σεξουαλικες επιδόσεις βοηθα και στην αναπτυξη του πεους!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή...
DON GIOVANNI Μέλος Εγγρ. 21 Σεπ 2011 Μηνύματα 3.562 Like 6 Πόντοι 16 19 Ιουλ 2013 #83 greekfeet έγραψε: 2 ερωτησεις: 1) εχει παρει κανεις; ειδε διαφορα μακροπροθεσμα στις επιδοσεις του; 2) απο που προμυθευαστε; ξερει καποιος να προτεινει; πχ σε συγκεκριμενα μαγαζια, φαρμακεια, σουπερ; πρεπει να ξερεις παραγωγο; οποιος εχει καμια προταση κ δεν θελει να θεωρηθει διαφημιση εστω σε μηνυμα. σας ευχαριστω Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δοκίμασες να ψάξεις στο google ? εκεί σίγουρα θα βρείς πιο συγκεκριμένες απαντήσεις στα ερωτήματα σου .
greekfeet έγραψε: 2 ερωτησεις: 1) εχει παρει κανεις; ειδε διαφορα μακροπροθεσμα στις επιδοσεις του; 2) απο που προμυθευαστε; ξερει καποιος να προτεινει; πχ σε συγκεκριμενα μαγαζια, φαρμακεια, σουπερ; πρεπει να ξερεις παραγωγο; οποιος εχει καμια προταση κ δεν θελει να θεωρηθει διαφημιση εστω σε μηνυμα. σας ευχαριστω Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δοκίμασες να ψάξεις στο google ? εκεί σίγουρα θα βρείς πιο συγκεκριμένες απαντήσεις στα ερωτήματα σου .
greekfeet Σπουδαίος Εγγρ. 29 Δεκ 2009 Μηνύματα 1.361 Κριτικές 16 Like 1.473 Πόντοι 3.425 20 Ιουλ 2013 #84 sorry που ανοιξα θεμα δεν το ειχα δει αυτο, εκανα αναζητηση στο φορουμ αλλα δεν μου επεστρεψε αποτελεσμα. ηθελα απαντησεις σε επιπεδο συζητησης οχι καποιο αρθρο κλπ ευχαριατω ομως. θα διαβασω εδω τι λενε τα παιδια, να στε καλα
sorry που ανοιξα θεμα δεν το ειχα δει αυτο, εκανα αναζητηση στο φορουμ αλλα δεν μου επεστρεψε αποτελεσμα. ηθελα απαντησεις σε επιπεδο συζητησης οχι καποιο αρθρο κλπ ευχαριατω ομως. θα διαβασω εδω τι λενε τα παιδια, να στε καλα