george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γιαυτο κ μετα απο ενα διαστημα πχ 3 μηνων μπορεις να την ξεκινησεις ξανα?
πουτσα καμπανα!!Τελικά μπορεί κάποιος να μας πει υπεύθυνα τι προσφέρει στον σεξουαλικό τομέα?
Τελικά μπορεί κάποιος να μας πει υπεύθυνα τι προσφέρει στον σεξουαλικό τομέα?
πουτσα καμπανα!!
άκου τον.
πουλιεται πουθενα αυτο το μειγμα?σε μαγαζια βιολογικα ισως?που μπορω να αγορασω το παπαραπανω μειγμα?πιο πάνω έδωσα μία πληροφορία σχετικά με το μίγμα *σε αναλογίες που όμως δεν ξέρω να μοιραστώ* από
μέλι
γύρη
βασιλικό πολτό
πρόπολη
Αυτό το μίγμα πέραν της παροχής ενέργειας καθαρίζει και τις αρτηρίες λόγω πρόπολης με αποτέλεσμα σταδιακά να βελτιώνει την αρτηριακή πίεση. Επίσης εγγενές χαρακτηριστικό του μελιού η ευεργετική επίδραση στην καρδιακή λειτουργία, βαλβίδες.
Στειλτο και σε μενα παρακαλω...θα σου βρω το τηλέφωνο και θα στο δώσω με pm
τσεκάρετε κι αυτό.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά το διαβάζω τον τελευταίο μήνα γύρω γύρω.
Φαίνεται ενδιαφέρουσα εναλλακτική, νομίζω;!
Maca, peruvian Aphrodisiac.
Εγω παντως που καταλαλωνα δεν ειδα την παραμικρη διαφορα
το πολύ πολύ να κατανάλωνε αλεσμένους κηφήνες.μούφα;
μούφα;
αν τυχον βρηκες τιποτα σχετικα με αυτο το μειγμα δωσε πληροφοριες.ο βασιλικος πολτος ειναι γνωστος για τα καλα του.επαιρνα παλια και ηταν σαν ενεση καφεινης.σε τσιταρει ειδικα αν παρεις δοσολογια μεγαλυτερη.ενα(η δυο?) γραμμαριο περιπου ειναι η δοση πρωι κατα προτιμηση.πιο πάνω έδωσα μία πληροφορία σχετικά με το μίγμα *σε αναλογίες που όμως δεν ξέρω να μοιραστώ* από
μέλι
γύρη
βασιλικό πολτό
πρόπολη
Αυτό το μίγμα πέραν της παροχής ενέργειας καθαρίζει και τις αρτηρίες λόγω πρόπολης με αποτέλεσμα σταδιακά να βελτιώνει την αρτηριακή πίεση. Επίσης εγγενές χαρακτηριστικό του μελιού η ευεργετική επίδραση στην καρδιακή λειτουργία, βαλβίδες.
δεν ξερω τυπε αλλα ο βασιλικος πολτος ειναι δυνατο πραγμα.γενικως μελι προπολη γυρη κ.λ.π. αν δεν υπαρχουν αλλεργιες ειναι προιοντα πλουσια και με μεγαλη ποικιλια σε συστατικα για τον οργμανισμο.μνημονευονται απο αρχαιοτατων χρονων εξαλλου...Εγω παντως που καταλαλωνα δεν ειδα την παραμικρη διαφορα