apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το ΔΞ/ΔΑ τι το βαλατε ρε τυποι :S
ξυπνησαν μεσημεριατικα οι κλωνοι
να ειναι πληρηςτο ΔΞ/ΔΑ τι το βαλατε ρε τυποι :S
Γιατί μπορεί κάποιοι να μην ξέρουν τίποτα ή να μην προτιμούν να απαντήσουν, αν κι η επιλογή αδιαφορώ πλήρως ίσως καλύπτει. Για πες αρσενικό τι να κάνω, τώρα που είμαι online???το ΔΞ/ΔΑ τι το βαλατε ρε τυποι :S
Eσύ τουλάχιστον θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο γιατί εκτίθεσαι.ξυπνησαν μεσημεριατικα οι κλωνοι
Θα μπορούσαμε να του χρεώσουμε το ελαφρυντικό της απειρίας καθότι ήταν νέος τότε. Σε μια συνέντευξη που έδωσε μετά είχε πει ότι αν είχε την εμπειρία θα σκότωνε τον Παπαδόπουλο με τα ίδια του τα χέρια (κάπου υπάρχει ένα βίντεο στο Youtube αλλά δε θυμάμαι τίτλο).ο τεως-καπεταιος στα δυσκολα παρατησε το καραβι και εννοω επι χουντας αρα ηταν ανικανος και ως βασιλιας ενα πιονι μια ζωη!
Εύγε στους κάθε λογής ικανότατους Παπανδρέιδες,Σημίτηδες,Πάγκαλους....και ο κατάλογος είναι τεράστιος, πουο τεως-καπεταιος στα δυσκολα παρατησε το καραβι και εννοω επι χουντας αρα ηταν ανικανος και ως βασιλιας ενα πιονι μια ζωη!
ειμαι κατα του θεσμου αλλα υπαρχυν και βασιλιαδες ποου υψωσαν αναστημα στα δυσκολα και προστατευσαν τη χωρα τους-λιγοι αλλα υπηρξαν αλλα αυτος ηταν πολυ απλα ολιγος για ολα κια πρεπει να το παραδεχτει
σαν ανθρωπος μου φιανεται παντως καλος και ηρεμος αλλα ειπα ανικανος
αληθευειΓουστάρω φάσεις www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=15532]αν αληθεύει αυτό[/url]
Τώρα δε γίνεται να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά πάει στο διάολο τόσα παιδιά έχει να φτιάξουν ένα νέο κόμμα!
Και μετά το Σύνταγμα αλλάζει ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΤΗΣ ΒΜW TΩΝ 750.000Ε
Ίσως είναι η μοναδική ελπίδα του έθνους, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τους ξεφτίλες πολιτικούς που πούλησαν την Ελλάδα!
Εύχομαι να προετοιμάζεται κάτι και να ανακαταλάβει την εξουσία στήνοντας δημόσιες κρεμάλες για όλους όσους ξεπουλήθηκαν απ τους διεθνείς γκάνγκστερς της παγκόσμιας τράπεζας!
αστην τυπεΑρσενικέ να την αφήσω έτσι όπως είναι η ψηφοφορία τι λες?
Γιατί μετά δε θα μπορώ να κόψω την επιλογή ΔΞ/ΔΑ. Μόνο να προσθέσω νεώτερη (πράγμα που δε χρειάζεται).
Τουλάχιστον ήταν Ανατολικός.