razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 398
- Πόντοι
- 36
το αγαπιμενο φαγι,ποτε κερνασ;
θα κερασο εγο εσυ ομος μετα θα κερασεις απο ΡΔ
το αγαπιμενο φαγι,ποτε κερνασ;
νε εκι με κερνανε πρασινιθα κερασο εγο εσυ ομος μετα θα κερασεις απο ΡΔ
φίλε τα πράγματα είναι απλάρε μάγκες όσοι ζήσατε όσο υπήρχε βασιλιάς το καταλαβαίνω να έχετε άποψη... οι πιο νέοι από που την αποκτήσατε;
εγώ είμαι κατά της βασιλείας αλλά για τον τέως δεν έχω άποψη, εννοώ σαν άνθρωπο...
εσι κερνα μπιρε ινε θεικειεν μαγαζαρα
νε εκι με κερνανε πρασινι
εσι θα με μαθι να πιδαο;ινε καλι αθρωποι
εσι θα με μαθι να πιδαο;
ισε πολι καλο κιριο θελο να μαθο κε εγοαμε εισε καλο παιδι κε φιλο μου
αγαπο πολι ΡΔ
φίλε τα πράγματα είναι απλά
τα κουμμούνια κάθε ηλικίας έχουν συνδέσει το βασιλιά με τη δεξιά
οπότε σαν ανεγκέφαλα όντα που είναι όταν ακούνε βασιλιά μιλάνε για φαντάσματα, βρυκόλακες και τέτοιες αηδίες που τους έχουν πει
ο βασιλια εδινε πσομι σε ολουσ μαςθα μπορούσα να το δεχτώ στις αρνητικές απαντήσεις... αλλά στις θετικές; από νέους;
γιατί πού το λέει ότι αν κάποιος νέος είναι υπέρ της βασιλείας είναι οπισθοδρομικός?θα μπορούσα να το δεχτώ στις αρνητικές απαντήσεις... αλλά στις θετικές; από νέους;
ο βασιλια εδινε πσομι σε ολουσ μας
παμε σκαβαραιο μαγαζαρα τυπε?
γιατί πού το λέει ότι αν κάποιος νέος είναι υπέρ της βασιλείας είναι οπισθοδρομικός?
για ρώτα κάποιους Σκανδιναβούς ας πούμε....
Ίσως είναι η μοναδική ελπίδα του έθνους, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τους ξεφτίλες πολιτικούς που πούλησαν την Ελλάδα!
Εύχομαι να προετοιμάζεται κάτι και να ανακαταλάβει την εξουσία στήνοντας δημόσιες κρεμάλες για όλους όσους ξεπουλήθηκαν απ τους διεθνείς γκάνγκστερς της παγκόσμιας τράπεζας!
κάθε πότε λες να γίνεται; κάθε χρόνο;
και εσυ δικος μας εισαι τυπε;με το βασιλια τοργαμε πολι κε ιχαμε ντερλικοσι
και εσυ δικος μας εισαι τυπε;